Može pomoć? Treba mi savet..

SonGoku15

Početnik
Poruka
9
Pozdrav, imam 18 godina i imam jedan problem, potreban mi je savet. Neiskusan sam, nikad nisam imao devojku, naravno ni odnose sa devojkom. Ima jedna devojka koja mi se sviđa, ali ono baš baš, zaljubljen sam u nju. Nemam samopouzdanja i nikad nisam siguran u sebe, to i jeste posledica što nisam jos uvek imao svoju prvu ljubav i poljubac, ne smem da pričam jednostavno sa devojkama, ne znam šta da pričam a da ih ne smorim.. uglavnom postoji ta jedna devojka koja mi se svidja, ona ima isto 18 godina ali starija je 3 meseca od mene, znam o njoj da voli starije jer je imala dosta momaka i svi su bili stariji. Ja eto na primer je toliko volim da bi je držao kao kap vode na dlanu, sve bih joj dao, svu pažnju ovog sveta, ma i prevaru bih oprostio samo da budemo zajedno.. pa me samo zanima kako da joj pridjem, šta da joj kažem, kako da se upoznam s njom ? Hvala unapred.

Kad malo pricas a lep si , onda te uvek one muvaju , pa nema tih dilema...
A slatke su kad se trude oko tebe....i vrlo su posvecene...Ali , kad tad moras da preuzmes inicijativu ....
Cim ti se svidja primetila je to ona...sto u prevodu znaci , mozes kako hoces...na salu , na direktno , na cao , na .....iskreno ja sad i ne znam vise kako mi dodje...
Ali to nije dobro , jeste efikasno , znaci uopste ne znam na sta i kako ih motam, ali mi je vise zabavna igra motanja nego one kao licnost, a to nije po mojim kriterijumima , tako da uvek moram da napravim otklon....privukao si paznju , a onda ostavis nedirnuto jer mora da vidis jesi li ti uopste zainteresovan..ali mislim da i one razmisljaju , tako se tesim, i onda to prenosenje na sledeci put je fer....

Pozdrav, imam 18 godina i imam jedan problem, potreban mi je savet. Neiskusan sam, nikad nisam imao devojku, naravno ni odnose sa devojkom. Ima jedna devojka koja mi se sviđa, ali ono baš baš, zaljubljen sam u nju. Nemam samopouzdanja i nikad nisam siguran u sebe, to i jeste posledica što nisam jos uvek imao svoju prvu ljubav i poljubac, ne smem da pričam jednostavno sa devojkama, ne znam šta da pričam a da ih ne smorim.. uglavnom postoji ta jedna devojka koja mi se svidja, ona ima isto 18 godina ali starija je 3 meseca od mene, znam o njoj da voli starije jer je imala dosta momaka i svi su bili stariji. Ja eto na primer je toliko volim da bi je držao kao kap vode na dlanu, sve bih joj dao, svu pažnju ovog sveta, ma i prevaru bih oprostio samo da budemo zajedno.. pa me samo zanima kako da joj pridjem, šta da joj kažem, kako da se upoznam s njom ? Hvala unapred.
Moraš imati više samopouzdanja samo.. I videces kako ce sve lako ici

zaljubljen si u svoju mastu,devojka ti je verovatno samo fizicki privlacna.

Garantovanu se liku digao na nju i to je sasvim ou kej, samo je pogresno naucen da treba da bude ludacki zaljubljen u nju i da isfatazira brak i petoro dece.
Pa verovatno idealizira, vise nego sto treba, ali gde da mu to kazemo..lakse je ovo za gace..posto je to problem...
Eto jos jedna pomoc, nista nece biti onako kako planiras, zato nemoj da planiras...

Meni do sad ama bas nikad, bas nikad nije bilo onako kako sam planirao , tako da ide dobro i kad nije po planu....nekad i bolje...

Ima tipova koji umeju da motaju te preko drustvenih...npr ja se lepo zabavljam , ali zabavljam, duhovite su , sa nekoliko njih , ali ih drzim na distanci , i krene posle nekog vremena nesto sto lici na drugarisanje, ali uslivno , tacno oseca i ona i ja da mogu da okrenem na keks...ali ne...i tu pocne da ispada da su otkacene svaka na svoj nacin ali totalno...

A ti net tipovi umeju da ih motaju , posle se ispickaraju medjusobno , nekad i potuku , svasta ima...cirkus...

nekom ko nema iskustva,samopuzdanja je lakse da dobije blok na instagramu nego odbijanje u facu.
Ja lepo rekoh da se povlacim ako je net, moja iskustva su suprotna od ovih napisanih..
Gde ces vece samopouzdanje preko razmena nekih tupavih poruka dok se vozis u busu , ili slika, , ili sam ja totalno van ovog vremena, najvece samopouzdanje je kad je gledas ko soko u oci i vidis joj tacno koliko je nervozna, ili blaga ili se igras sa njenim pogledima...sto da ne....

Ja lepo rekoh da se povlacim ako je net, moja iskustva su suprotna od ovih napisanih..
Gde ces vece samopouzdanje preko razmena nekih tupavih poruka dok se vozis u busu , ili slika, , ili sam ja totalno van ovog vremena, najvece samopouzdanje je kad je gledas ko soko u oci i vidis joj tacno koliko je nervozna, ili blaga ili se igras sa njenim pogledima...sto da ne....
sa cim on da se igra sa 0 iskustva?

Sto ? Prirodna stvar je da te odbije zenska. Nista strasno. Zapravo deluje mnogima koji se boje da ih odbije strasno, a ovako nista specijalno. Cak ni nista preterano licno. Plus dobijes poletnost neku, olaksanje u fazonu, ok, prokinuo sam s pricom a ne moram da trosim vreme u prazno.
Jeste malo zeznuto kad te odbije sa bezi goljo od mene, ili stoko , ili nekako grubo , ali samo odbijanje je ok...
Nekad ti zabavno kad te odbije da se igras sa njom....ali znalacki , to vec ne mozes,ti tj on, vec moze neko ko ume da odbijanje pretvori u zanimljivu igru .....

Jeste malo zeznuto kad te odbije sa bezi goljo od mene, ili stoko , ili nekako grubo , ali samo odbijanje je ok...
Nekad ti zabavno kad te odbije da se igras sa njom....ali znalacki , to vec ne mozes,ti tj on, vec moze neko ko ume da odbijanje pretvori u zanimljivu igru .....
Pa ok, ali razmisli, sta govori o njoj kada tako kaze, jedino ako si je uhvatio za dupe, e jbga onda...budi spreman na bodlje.

Back