Moze li se uticati..

Prvo je potrebno preispitati se i ustanoviti razlog za nase nezadovoljstvo u odnosu (kad je duze lajkovanje, mastanje o drugoj osobi u pitanju)...kad se shvati razlog, poprica se sa partnerom nakon cega sledi distanciranje od "mamljivog objekta" i aktivno resavanje problema sa partnerom....ako je zelja za drugom osobom jaca, razlaz...

E kad su u pitanju manja svidjanja tu nema sta da se utice, jer nestanu nakon par minuta...:D

..na emotivnu prevaru? Mislim jasno na fizicku mozes da odaberes da to ne uradis. A jel mozes da odaberes da ne pocnes da gajis emocije prema nekom drugom?
Ja cenim da ne, jer ako mozes, u cemu je tu onda stvar u ... kalkulaciji? :neutral:

Može se uticati na emocije kada se jave,ali se ne može odlučivati o tome hoće li ih biti.
Ovde se postavlja pitanje ,zašto su se one uopšte javile.Mora postojati dobar razlog,a
kad već takav postoji,onda se treba preispitati ,zašto je do njega došlo.
Osobe koje su u vezi se u velikom broju slučajeva ponašaju kao da je tom činjenicom
da veza postoji sve završeno,a ne shvataju da je ulaskom u vezu (ili brak,svejedno) ,tek počelo.
Ljubav je biljka koja vene ako se ne zaliva,emocija koja traži neprekidnu negu i
pažnju,u kojoj se ništa ne podrazumeva i nije zdravo za gotovo.
Ne možeš odabrati da ne gajiš emociju prema nekom,ali možeš odabrati da je ne produbljuješ,a prvenstveno možeš odabrati da time ne činiš emotivnu prevaru prema partneru.
Trenutak o kojem je reč je neminovan povod za otvoren i zreo razgovor sa onim do koga ti je stalo(ako ti je stalo),u pronalaženju izlaza iz situacije,a ako ti nije stalo,onda je to povod za opet iskren i otvoren razgovor kojim se konstatuje da je veza pri kraju.
Ne treba zavaravati sebe niti varati druge u nečem što je stvar o kojoj se razgovorom uklanjaju nesporazumi,zablude i prepreke.

..na emotivnu prevaru? Mislim jasno na fizicku mozes da odaberes da to ne uradis. A jel mozes da odaberes da ne pocnes da gajis emocije prema nekom drugom?
Ja cenim da ne, jer ako mozes, u cemu je tu onda stvar u ... kalkulaciji? :neutral:

Ma nema tu moze ne moze :)
Kako da ja upravim necim takvim,ako se zaljubim sta cu kud cu :) a polako iz druge u trecu :)
ebiga......ne znam mislim da se ne moze uticati na to....

toliko interesantnih i privlačnih ljudi ima na ovom svetu, svuda oko nas...bilo bi prosto nemoguće da nekada ne pomisliš za nekoga ko nije tvoj momak/ devojka, da je super...i da možda gajiš i neke romantične( ili grešne:mrgreen:) misli prema njemu/ njoj...da ne pominjem xy situacija kada tog nekog stalno srećeš, il se krećete u nekom sličnom društvu itd...al sve je to za ljude...:D

znam samo da prava ljubav uvek pobedi...i izađe na pravi put...:p
i ne smatram prevarom ono što se nije konkretizovalo, što je puklo kao balon od sapunice...kako došlo, tako prošlo...:D

Aj sad lepo nam priznaj. Sta si zasrala?

Nisam nista, zanimaju me stavovi..meni ako se desi da mi se neko dopadne, sacekam malo ne uradim nista i ono prodje za nedelju dana. Znam da prepoznam. A da je nesto ozbiljnije nemam pojma, onda bi bilo drugacije.
Nego smesno mi ono rezonovanje cim ti se neko drugi dopadne brze bolje raskidaj vezu jer lazes svog partnera. Mislim da je to glupost, jer mi se desilo i ranije da me uhvati nesto natripujem se da sam se zaljubila a ono prodje za par dana..

Back