Quantcast

Moze li se usvojena rezolucija o Srebrenici ponistiti ako se smeni Tadic?

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
Može ,al ti cirkuzanti ti neće doći na vlast(možda DSS ako se ugura nekome) , a to ni nema veze sa Tadićam već može nova skupštinska većina da prethodnu rezoluciju stavi van snage . Nego koji su ti "Ustanak",neki novi veseljaci sa posebnim potrebama ? :lol:
Bravo:klap:pogodio si u centar.

Veseljaci smo, naravno. Jer samo ozbiljni mogu da se šale.
Neozbiljni se samo zezaju, a od ozbiljnosti prezaju.

A "posebne potrebe" su nam da, držeći se realnosti, a ne /p/raznoraznih ideologija, od evrounionističkih do šupljepatriotističkih - Srbiju učinimo mestom za PRISTOJAN ŽIVOT.

Razlozi za akciju su nam mahom lične prirode /živimo u Srbiji/, a nemamo protiv što će od toga kolateralnu korist imati i onoliki drugi, pa i simpatizeri DSS, na primer.

Na pdf politika gostujemo ne da bismo pribavili simpatizere /premda ih imamo i ovde nekolicinu/, nego zato što volimo suočavanja čak i sa onima, koji ovde, iskreno, čine većinu, koji "imaju posebne potrebe" vezane za ovog ili onog političara .

A, premda očito "imaju posebne potrebe" nisu veseljaci. Tja.

Inače smo antipolitičarski orijentisani, što ne znači i antipolitički.

Za ostalo idi na: ustanak.rs
pa vidi.

Mada, s obzirom da "imaš posebnu potrebu" (DSS) - ne mislim da je svrhovito.

Pozdrav od veseljaka sa opisanim posebnim potrebama.:bye:
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.