Može li se reći da je srpsko društvo konačno prihvatilo LGBT zajednicu

Kažu da u populaciji ima oko 10% lgbt osoba. Neka je i upola manje. To je nekih 300 000 ljudi. A sve sa gostima iz inostranstva i političarima na paradi bude jedno 1 000 do 2 000 ljudi. Da li to nešto govori?

Где кажу ?

2% је природно, без социјалних притисака, промовисања и стимулисања.

1723424210331.png

Против хомосексуалаца нику у Србији нема ништа. Уосталом, роољуби Србије су се уз цвеће, свеће и сузе управо опростили од Алекандра Ламброса, који је био декларисани хомосексуалац, и према њему су се опходили са великим поштовањем, јер је он био део нашег народа, и на страни свог народа кад год је требало.Али против некакве ЛГБТ заједнице и те како има. И уопште, има против сваке организоване котерије, којој је важније задовољство сопственог дупета, од сваког другог добра за цео народ. А тај народ има своје име.

Međutim, tačno jeste da je bilo slučajeva samoubistava zbog zadirkivanja i maltretiranja.

Pre 10 ili 15 godina homoseksualci su se plasili da se javno deklarsu. Svi se secamo kako su im razbijali glave i tukli ih po ulicama Beograda. Ljudi nisu hteli da ih zaposle i ako ste zeleli nekoga da uvredite, rekli biste mu da je *****. Prema toj populaciji vladalo je veliko nepoverenje. Danas primecujem mnogo tolerantniji stav po tom pitanju u Srbiji. Svako ih zna nekoliko. Bilo na poslu, u familiji, u prodavnici gde kupujemo hleb, na fakultetu, u teretani i sasvim se ignorise njihova orijentacija kao sto se ignorise necija boja ociju. Ne samo medju narodom, vec i politickom elitom, pogotovo predstavnicima konzervativizma. Nema vise ni toliko mlitantnih predstavnika crkve koji bi sa navijacima palili grad.
Što se LGBTQ zajednice tiče rekao bih da se danas njeno postojanje toleriše u najvećoj meri.
Tipa 60% ljudi nema naklonost prema zajednici tj. javnim događajima (mahom otvoren prostor) koje zajednica organizuje.
Sa druge strane rekao bih da protiv ljudi koji nisu strejt 90% naše populacije danas nema ništa protiv tj. ako praktikuju stvari zatvoreno od očiju javnosti.
Dok god nema nekog javnog eksponiranja nema ni nekih opaski/akcija protiv.
Nešto kontam da i da se organizuje neki strejt event tipa sajam strejt erotike da bi pljuštale uvrede i sl od one najkonzervativnije i najreligioznije grupe u našem društvu.
Vole naši da kritikuju pa to ti je...

Nikada oni nisu ni bili diskriminisani u Srbiji !
E kad je počeli da ih upotrebljava svetska elita kao inženjering i da gura prst u oko raji sa " Paradama ponosa " onda je normalno da se radja i odbojnost prema njima
Na šta su to oni ponosni ? Što se fircaju u guzicu ???:bljak:
NIKADA ne mogu prihvatititi to paradireanje ( Oni su samo korisni idioti ) u oblikovanju nekog bezličnog društva po zamisli jedne klike ljudi
Šta ko radi medju svoja 4 zida baš me briga , ali nije me briga da ja i deca mi gledaju na ulici gole nakaze .
Jer homić lako predje u "pederčinu" i kao muslimani počnu to da ti prodaju pederastiju kao jedinu religiju :per:

Poslednja izmena:
Međutim, tačno jeste da je bilo slučajeva samoubistava zbog zadirkivanja i maltretiranja.
Исто колико и због дебљине, ружних наочара, кривих ногу. Дакле инсцидентно. А то се не може упоредити са Енгелском, где су их живе сахрањивали, или са Француском, где су им отсецали главе.

Где кажу ?

2% је природно, без социјалних притисака, промовисања и стимулисања.

Pogledajte prilog 1592511
Ma ako ovaj kaze ta mora da je tako. Čak i da je jedan promil šta je to tvoj problem?
Nego vidim da "debelo" poznaješ materiju. Čita se,uči. Da nisi slučajno strejt pod "socijalnim pritiskom"? 😁

Pre 10 ili 15 godina homoseksualci su se plasili da se javno deklarsu. Svi se secamo kako su im razbijali glave i tukli ih po ulicama Beograda. Ljudi nisu hteli da ih zaposle i ako ste zeleli nekoga da uvredite, rekli biste mu da je *****. Prema toj populaciji vladalo je veliko nepoverenje. Danas primecujem mnogo tolerantniji stav po tom pitanju u Srbiji. Svako ih zna nekoliko. Bilo na poslu, u familiji, u prodavnici gde kupujemo hleb, na fakultetu, u teretani i sasvim se ignorise njihova orijentacija kao sto se ignorise necija boja ociju. Ne samo medju narodom, vec i politickom elitom, pogotovo predstavnicima konzervativizma. Nema vise ni toliko mlitantnih predstavnika crkve koji bi sa navijacima palili grad.
dodji u Srbiju pa kazi da si pe..der.................da vidis kako ce prodjes.
Taj "projekt" u srpskom narodu ne pije vodu. Uostalom, kako stoje stvari, ped..derizam je prihvacen (uteran) samo na "zapadu", u delu sveta koji kontrolise Rotschild dok se 85 posto covecanstva gadi tog produkta deformisane psihologije zapadnih naroda.
U Berlinu je jedan reporter pitao jednog nemca posmatraca "lav parade" dali podrzava ovakve manifestacije a nemac je odgovorio : MORATE RAZLIKOVATI STRPLJENJE OD TOLERANCIJE.
Sta je nemac mislio kada je ovo rekao, ostaje na nama..........u svakom slucaju, nije mislio nista pozitivno za ucesnike "lav parade".

U Srbiji je nekad bilo gradjana, ali vremenom su rasterani pa su sad ostali samo metroseksualci , citaj mamini sinovi i seljaci....
Kod seljaka ti je cudna prica, oni ce da se busaju da ce da biju pe.dere , ali geja ce hladno nocu da prime u bulju....Tako je...ali sta ces...

I to je bas cesta stvar i uopste ne znam kako se to dalje odvija, ali znam neke koji su jako radikalni fizicki da prebiju izfeminizirane, a koga prepoznaju kao geja , njemu se unose u facu , pa se valjda tako posle i dogovore...ne znam tacno te seljacke homoseksualne fore...
Vidjao sam te iste seljake kad dodju u BG ali to je kad prave zurke , pa ih vidis kako se i dalje busaju samo ti si DJ pa znas sta je stos i kome pustas muziku , ima tu uvek i devojaka koje znaju da su ovi homoseksualci , ali valjda i tu prolazi kad primaju u drugu klasu..

A seoski homosi su agresivniji i ovako prema drugima , u seksualnom trazenju....

To su njihove igrice prikrivanja a da opet dobiju po seksu...Cudo ti je Srbija...sve licemerno i sve ispod zita...posle deca nemaju pojma zasto im je ovo nelogicno ono nelogicno...
A da , homosi sa sela to nema sanse da prizna da je homos , pa cesto vidis kako se ruga homosima a dete mu takodje homos, e sad ja ne znam da li dete pokupi pogled , to sam video kod heteroseksualaca, gde beba i 3,4,5,6 godina dete pokaze tacno ko se svidja mami od muskaraca....ocima pokupi pogled majke prema takvim muskarcima i pokaze meni....ali da se razumemo , to je dete, to nesvesno radi , radi ono sto pokupi da usrecuje majku...i ko nema iskustva pomislice da dete ispoljava svoju seksualnost a nije...

Treba biti pazljiv sa raznim psiholoskim i socioloskim stvarima u vezi seksa, uticaja, intime i emocijama kad su deca u pitanju....cak i kad vidite da dete flertuje, to ne znaci isto kao i kad seksualno aktivna osoba flertu je a precesto se zavrsava zloupotrebom...tj nezrelim seksualnim opstenjem..

E sad, ovo sto Milun kaze razlikovanje strpljenja i tolerancije...to bas i ne znam sta znaci....
Ja znam sta znaci razlikovanje tolerancije i prihvatanja....
To ja radim, ja mogu da tolerisem razlicitost a da je ne prihvatam kao ravnopravnu vrednost....
To je uostalom nesto sto radite sa svakim ko nema sposobnosti kao vi...Tolerisete razlicitu sposobnost ali je ne prihvatate kao merilo , ne bas uvek...nekad moze ali imate vi osobe koje ne mogu cekic da podignu , to je kg, ne mogu da rade duze od 10 min, kenjkavi, nisam im ja ni tata ni mama i mogu da tolerisem njihov izbor ali ne i da ih prihvatam kao da je to normalno ili ravnopravno , sipak...osoba dobija etiketu hendikepa i tako se dalje sa njom radi..
Vredi kao pola , ili desetinu ostalih i tacka....
To ne znaci da ce mu to igde smetati osim u oblasti gde je to od znacaja...

Tako kod homoseksualnosti , mogu da je tolerisem, ali necu da je prihvatam...to znaci ne drzi je u istom nivou ravnopravnosti sa heteroseksualnoscu i bice sve u redu...
Dok je tvoja intimna stvar, ne tice me se...kad pocne da se predstavlja kao opsti izbor...uuuu, stani malo grickaj cipi cips....seksualnost je to , nije vise od toga...
Nema mahanja gacama kao da su to timovi iz razlicitih zgrada....

Ovo pravilo tolerancije i prihvatanja se odlicno pokazalo kod stvarno hendikepiranih osoba....znaci ti tu ne meris njihovu vrednost kao zivih bica i ne sazaljevas ih , jer nema zbog cega da to radis, ali to sto ne mogu , to ne mogu i tu ih shvatas kao hendikepirane, tj to ne mogu da rade, bilo da je slepilo ne ocekujes da progledaju nego sasvim normalno shvatas da im je potrebna asistencija, ali ne i da na tebi resavaju svoje psihicke probleme...to ne...
I zacudo to godi vecini stvarno hendikepiranih osoba...vise im prija taj pristup da nema tu osude niti umanjivanja vrednosti , osim ono sto stvarno ne mogu a tu se pravila igre promene malo , tj neko uskocu sa pomoci tamo gde treba....i to je to..

A dobro prolazi i kod normalnih osoba sa privremenom nesposobnoscu , usled povrede ili teskog zdravstvenog stanja u trenutku...mada tu treba razlikovati bolesnost, uzasan sok koji osoba mora da svari , pa je potrebno dodatno shvatanje i razumevanje...tu se vidi na osobi da nema pojma ko je ustvari , promena je velika i skorasnja...

Poslednja izmena:
Inace ovo oko zahteva da se razlicito shvata seksualnost , to je maslo zena...
Zene zahtevaju da se zenska seksualnost i polozaj zenske seksualnosti shvata drugacije nego polozaj muske seksualnosti kod heteroseksualnog odnosa....
Tako muljaju i tako se grebu.....okoriste..

Medjutim to donosi ideju razlicite vrednosti seksualnosti i uopste pojavu da se seksualnost shvata kao opsta zastava gaca a ne intimna seksualna ispoljavanja...
Zbog tog okoriscenja i zahteva da se okoriste, imate vise pojava, od onog da zenska ne treba da stupi u seks za dz, sto je samo po sebi prostituciona klauzula koja je danas opste prihvacena, ali hajde ti objasni to zenama pekmezarama i daj sta das oportunistima..

Ali bitnije je da onda postoji zahtev vrednovanja i seksualnosti kod homoseksualne seksualnosti....tj odjednom pocne vijorenje gacama i da li je neko dobar umetnik ako je homoseksualac....Pazite u koji me polozaj stavljaju zbog tako nakaradnog ponasanja zena sponzorusa i uopste zena....Sad ja moram da vezujem to da li je neko umetnicki talentovan sa tim da li se seksa homoseksualno ili heteroseksualno i da uvodim protekciju tj razlicito vrednovanje umetnika na osnovu seksualnog opstenja...Suludo po meni a trend po misljenju zena i homoseksualnog lobija...

I to je sve vise ispoljeno zbog razlicitog pritiska novca koji se desava u skorije vreme..

Naravno , kod slejaka i obicne raje , to nije ni bitno , oni gledaju samo pare pare pare...
Tako da ce se prodati za pisljivi dinar i poceti da vrednuju sve sto donosi taj dinar...
Jos kad se doda sodomija, pa mi onda i muskarci krenu sa razlicitim vrednovanjem lezbo seksualnosti kao to je super , a kad je homoseksualna muska seksualnost to je bolest....a upravo je obratno , za decu je mnogo stetnija lezbo homoseksualnost nego muska homoseksualnost....delimicno zbog opsteprihvacenosti i vrednovanja...
Pazite tu foru , nije nestigmatizacija ono sto je bitno , a to sigurno ne postoji , zenski lezbo homoseksualizam nije stigmatizovan i zato se javljaju mnoga nasilna ponasanja tetki i majki prema tinejdzerkama maloletnim ili mladjim punoletnim u smislu predatorstva , nema veze sto nije njena cerka.....tu je opsti uticaj ...plus neka vrsta anti stigmatizacije u smislu dogme da zena mladja treba da cuti i slusa stariju zenu...

Poslednja izmena:
Ja sam prva za prava manjina, ai ne i za zloupotrebu tih prava.

jer ako 99% n evoli kelj, onda 1% stanovnistva nema prava da im natura kelj i da svake godine drzi paradu o tome kako je kelj lep. To je teror manjine nad vecinom.
Parade su pocele prije 50+ godina u SAD jer je policija upadala u gejbarove i marisala.Cilj parade je da se skrene paznja na prava gej parova. Parada je i razlog zasto se sve vise prihvataju.

Ali Kerky, pa progres tako zahteva.
Mислиш хомосексуалне сликовнице за децу ? То није прогрес.
Бити хомосексуалац је неприродна ствар и то би било то.
Агенда је наметнути WC за оба пола и наметнути да се неко "осећа као жена" и да промени документа само јер се другачије осећа.
Видиш да је циљ да деца мењају пол без знања родитеља мој Кежуал.
Нема ту ништа добро.

Parade su pocele prije 50+ godina u SAD jer je policija upadala u gejbarove i marisala.Cilj parade je da se skrene paznja na prava gej parova. Parada je i razlog zasto se sve vise prihvataju.
Пре 50 година је хомосексуалност била болест кооја се лечила у установама.
То је било неко друго време.

Da primećuje se promena u stavovima populacije pa to više nije većinska priča o ; " neka rade u svoja četri zida šta.." već ; " oni postoje neka ih , samo što dalje od mene ". .No liberalni kotač historije se nastavlja pa prihvatanje činjenice o postojanju te pojave od većine populacije nije krajnj cilj već se ta lestvica povećava ka novim zahtevima.

Ali to je seljacki um, to ce uvek biti u traganju da nekog opljuje i da nekog bije...NE shvatate vi to....

Ja sam kao klinac znao starije muskarce homoseksualce, koji nikom nisu smetali , ziveli u zgradi isto dvoriste, ni mi deca ih nismo prozivali samo smo znali ko je ko ....Ali nikad se nismo ruzno poneli prema njima, ali su odrasli ruzno pricali , ajd ono sto je mozda neophodno ruzno pricanje u smislu upozorenja deci , to ajd da razumem, ali su nekad ruzno pricali sto i nije bilo bas toliko potrebno...ali u svakom slucaju nisu imali neprilika zbog nas 60 80 dece, nije to 10 deteta....
Ali to je kad se razvije komuna u kojoj ucestvuju deca od 4 do 28 godina...i svi zajedno igramo fudbal ili neke druge igre, mahom fudbal...sa starijima...Naravno nekad tenis, kad zaredja turnir za turnirom...utice to i na dvoriste....

Tako da to seljacko mrzacko prema bilo kojoj razlici nikad necete ukinuti...znam ja to kod dece koja su tako ucena od svojih roditelja, pa dete mrzi sebe , a nece nekog drugog...

Verujte mi hijararhija dobro vaspitane gradske dece je nenadmasna u obrazovanju i vaspitanju u gustim gradskim sredinama....samo da se postigne gustina i da je to okruzenje aktivno....Ako se to dobije, znaci dobra drenaza sljunka , razumevanje a ne sitnicarenje, nemoj da mi udarite kola loptom, pa parkiraj kola negde na ulici ne u dvoristu...
Mada mora da priznam da smo mi igrali i kad komsije parkiraju kola u dvoristu , ali onda znaju da cemo da igramo izmedju kola i da bude svakakvih lopti , mada obicno ne strada nista na kolima..
Ako strada , mi nismo krivi...nema tu da se javi dete koje je loptom natuklo migavac ili svetla...niko ne napucava u auto ali ako se desi nezgoda, nema decije krivice...
Takvo okruzenje stvara jako socijalno zdrave osobe jos dok je dete malo ....
I komunikativno iako je mozda bilo introvertno ....plus se uci pravljenju kompromisa...plus pravljenju mere...ma naucis sve kroz tu deciju hijararhiju...

Ne bi Srbija dogurala do ovakvog nakaradnog stadijuma da su je vodili ljudi koji su imali veliko dvoriste i mnogo drugova za igru i nekriminalizovano okruzenje...

Hocete da cujete kako se danas deca igraju....Ako nije po necijoj volji , dete pocne da vriste i ucenjuje da mora da bude takva odluka inace vristi i ne staje....
Posle nekog vremena ostali nece da se igraju, onda dodju roditelji i prisiljavaju drugu decu da se igraju sa problematicnima, a na kraju ispadne da su svi problematicni...manje vise...

Poslednja izmena:
Da primećuje se promena u stavovima populacije pa to više nije većinska priča o ; " neka rade u svoja četri zida šta.." već ; " oni postoje neka ih , samo što dalje od mene ". .No liberalni kotač historije se nastavlja pa prihvatanje činjenice o postojanju te pojave od većine populacije nije krajnj cilj već se ta lestvica povećava ka novim zahtevima.
Pa zasto ne bi kad je sve postavljeno nakaradno...
Ne radi se o emancipaciji nego o propagaciji , ne radi se o toleranciji nego o asertivnosti....
Ali kad imas mnogo neobrazovanih a diplomiranih , kao i ovde na forumu , sta ce da se desi , pa proglasice svakog neistomisljenika za radikalnog ekstremistu...

:D

Bugarska zabranila "LBGTQ+ propagandu": Održani protesti​

https://www.b92.net/zivot/aktuelno/47744/bugarska-zabranila-lbgtq-propagandu-odrzani-protesti/vest

НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Бугарски шамар колективном западу ће болети​

https://pravda.rs/2024/8/9/niko-nije-ocekivao-bugarski-samar-kolektivnom-zapadu-ce-boleti/
Krenule su reakcije, kad je to u pitanju reaguju istog trena, ima lobija kojima ne smeš da se zameraš:

8E169CBD-03CC-4210-97C9-9D9DD6769FD0.jpeg

F4F2F2B2-3868-4122-8FA3-3EC14098252B.jpeg

Back