Može li se reći da je srpsko društvo konačno prihvatilo LGBT zajednicu

Tzv parada ponosa je čista provokacija. I nametanje. Njom se ne postiže ništa pozitivno. Baš obrnuto.

Koja su to prava uskraćena LGBT populaciji?
Reci mi ljubavi, koje ti je to pravo uskraćeno kada hoćeš da prošetas 2 km po gradu, a po Ustavu na to imaš pravo, a mora da te čuva divizija policije da te retardi ne bi lincovali samo zato što im se, jelte, ne sviđaš?

Pre 10 ili 15 godina homoseksualci su se plasili da se javno deklarsu. Svi se secamo kako su im razbijali glave i tukli ih po ulicama Beograda. Ljudi nisu hteli da ih zaposle i ako ste zeleli nekoga da uvredite, rekli biste mu da je *****. Prema toj populaciji vladalo je veliko nepoverenje. Danas primecujem mnogo tolerantniji stav po tom pitanju u Srbiji. Svako ih zna nekoliko. Bilo na poslu, u familiji, u prodavnici gde kupujemo hleb, na fakultetu, u teretani i sasvim se ignorise njihova orijentacija kao sto se ignorise necija boja ociju. Ne samo medju narodom, vec i politickom elitom, pogotovo predstavnicima konzervativizma. Nema vise ni toliko mlitantnih predstavnika crkve koji bi sa navijacima palili grad.
Isti ti radikali što su homićima razbijali glave pre 15 godina su i danas na vlasti pa ne znam koliko tolerantniji mogu čobani da budu?!??

Isti ti radikali što su homićima razbijali glave pre 15 godina su i danas na vlasti pa ne znam koliko tolerantniji mogu čobani da budu?!??
Док су они били у опозицији, било је свега и свачега.
Сад кад су они на власти, нема разбијања глава и стално се шета.
Закључак је јасан.

Reci mi ljubavi, koje ti je to pravo uskraćeno kada hoćeš da prošetas 2 km po gradu, a po Ustavu na to imaš pravo, a mora da te čuva divizija policije da te retardi ne bi lincovali samo zato što im se, jelte, ne sviđaš?
Kažu da u populaciji ima oko 10% lgbt osoba. Neka je i upola manje. To je nekih 300 000 ljudi. A sve sa gostima iz inostranstva i političarima na paradi bude jedno 1 000 do 2 000 ljudi. Da li to nešto govori?

Kažu da u populaciji ima oko 10% lgbt osoba. Neka je i upola manje. To je nekih 300 000 ljudi. A sve sa gostima iz inostranstva i političarima na paradi bude jedno 1 000 do 2 000 ljudi. Da li to nešto govori?
To nije tvoj problem. I da je jedan ima pravo da organizuje, prijavi i održi skup. Ovde u mom gradu skupove održavaju političke stranke koje nemaju ni 1% podrške. Po Ustavu imaju pravo i koriste ga.

To nije tvoj problem. I da je jedan ima pravo da organizuje, prijavi i održi skup. Ovde u mom gradu skupove održavaju političke stranke koje nemaju ni 1% podrške. Po Ustavu imaju pravo i koriste ga.
Da jeste moj problem ako je cilj šetnje agresivna propaganda i nametanje stavova. A tzv parada služi baš tome.

Mislim da imaju bolji status. Nije to preko noci,lmamo politicare koji su javno gej. Nije se ocekivalo od Vucica i konzervativne desnicarske stranke na vlasti da ce ih podrzati ali to se desilo. Sledece da im priznaju pravo braka,imovine kroz brak,deca.

Naravno da imaju bolji status kad su skinuli
gaće Vučiću

1723396672677.png

Jaoj boze koje prose*avanje...🙄

Ne vredi s tobom diskutovati. Ti ne diskutujes već isterujes. U ovom slučaju mržnju..
Мора да си млад, а не само необразован. Ја дискутујем. Ти кажеш, Аздјековић провоцира. А нико од вас га за то није ни опоменуо. Шта то значи? А са закланом српском децом, или Косовом нема ни зајебанције ни провокација. Даље, сви се овде слажемо да треба да кориистите

Мора да си млад, а не само необразован. Ја дискутујем. Ти кажеш, Аздјековић провоцира. А нико од вас га за то није ни опоменуо. Шта то значи? А са закланом српском децом, или Косовом нема ни зајебанције ни провокација. Даље, сви се овде слажемо да треба да кориистите
🤣🤣🤣

Back