- Poruka
- 19.062
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Правда за Катанчене, и ниње и овде...
А нетицач у питању?Шта ће истински православни кршћанин у кафани?
Јунг ти Помог'о слободољубче...Evo ja sam zamoleo za tebe.
neverniće, moš se moliš samo za sebeEvo ja sam zamoleo za tebe.
E pa Srojko bio bez tebe u banovini sad je red da ti prošetašМолим вас да ме банујете због спамовања овог битног подфорума... Заједно са Стоком, да ми буде лакше...
Пријави свој пост, боље него ја је шанса да загинеш...neverniće, moš se moliš samo za sebe
E kur moj ovde nema ko tebi trebaСтојко, блам ме да и тебе пријављујем овдје...
Опрости...
Тај налог није мој... То је сад читуља...E pa Srojko bio bez tebe u banovini sad je red da ti prošetaš
a maš i onaj Zilot + nalog a meni Njinja ugasila Seksi Gospdina jer se žalila Džegi Od Jednog Nicka
Nemoj mi Junga i Frojda samo... u njih ič ne verujem.Јунг ти Помог'о слободољубче...
Бит' ће арбитар од тебе, једном
POTKAZIVANJE JE SMRTNI GREH!Пријави свој пост, боље него ја је шанса да загинеш...
П.С.
По могућству пријавом где се вређају модератори...
Па да... Од два лудака, мораш трећег...Nemoj mi Junga i Frojda samo... u njih ič ne verujem.
Meni može Njutn recimo.
Ma jok moj je meni trebao 101%Тај налог није мој... То је сад читуља...
Ko se plaši Frojda taj nije čis'Па да... Од два лудака, мораш трећег...
Бејаше Исак омражен од научне околице, знаш ли
Волиш наркомане, а црни Сто(ј)ко...Ko se plaši Frojda taj nije čis'
Toksične seljoberske familije i odnosi
Ĉotam tvoj komentar pa razmišljam...Волиш наркомане, а црни Сто(ј)ко...
Није ти то добар упис у партијску књижицу, код Вулина би те главили на клистир...
Деца се не бију по глави, већ по рукама прутићем...Ĉotam tvoj komentar pa razmišljam...
Možda bi trebalo da sve škole jave roditeljima na vajber grupama šta se dešava kada tuĉete dete po glavi uz navodjenje tvog posta?
Prutić po ruci ili u cisternuДеца се не бију по глави, већ по рукама прутићем...
Батинања су забрањена у православљу
Мани се својих изјава друже, кад су деца у питању...Prutić po ruci ili u cisternu
Мани се својих изјава друже, кад су деца у питању...
Pa jeste, toliko je bio ispred svog vremena da su jedino i "mogli samo da ga mrze....Бејаше Исак омражен од научне околице, знаш ли