bmaxa
Legenda
- Poruka
- 62.597
Rece da jeste.Ti negde napisa da svoju zenu samo oralno zadovoljavas vec godinama, sta mislis da je seksualno zadovoljna?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Rece da jeste.Ti negde napisa da svoju zenu samo oralno zadovoljavas vec godinama, sta mislis da je seksualno zadovoljna?
Ima i ručice i pomagala. I sopstvena i njegova.Ti negde napisa da svoju zenu samo oralno zadovoljavas vec godinama, sta mislis da je seksualno zadovoljna?
Ovo me je podsetilo na jednog odbeglog forumasa, koji je u sali znao da napise: „Nista tako dobro ne ucvrscuje brak kao dobra ljubavnica“.Pročitao sam na dosta mesta da varanje u braku može i da ga sačuva i da ga napravi boljim. Slažete li se?
Pa moze li ili ne moze, sta mislis?Ovo me je podsetilo na jednog odbeglog forumasa, koji je u sali znao da napise: „Nista tako dobro ne ucvrscuje brak kao dobra ljubavnica“.
Tako nekako…![]()
Uh…ne znam.Pa moze li ili ne moze, sta mislis?
Pročitao sam na dosta mesta da varanje u braku može i da ga sačuva i da ga napravi boljim. Slažete li se?
Bitno je da se nesto ne iskomplikuje i onda itekako moze, moje misljenje.Uh…ne znam.
Recimo, bio je jednom neki tip kod Milomira Marića u emisiji Goli Život koji je bio poznat diskretni "ljubavnik" u Beogradu kome su žene sa kojima je bio govorile da im je spasio brak.Oh bože dragi
Jel to sa nekog erotskog online web stranice ? Ili dje si to procitao ?
Glupost na kvadrat
Recimo, bio je jednom neki tip kod Milomira Marića u emisiji Goli Život koji je bio poznat diskretni "ljubavnik" u Beogradu kome su žene sa kojima je bio govorile da im je spasio brak.
da.Pa kako je on to konkretno spašavao tudje brakove ?
Penisom?
nije tačno, naprotiv.E ebiga
Svede se brak na nagon
Za dobar brak su potrebno dvije normalne i zrele osobenije tačno, naprotiv.
Za dobar brak je potreban i dobar seks. Ako nema u kući, neki se snalaze.
Ne.glupost nevidjenaPročitao sam na dosta mesta da varanje u braku može i da ga sačuva i da ga napravi boljim. Slažete li se?
Brak je poverenje,snaga.. U Bozjim оcima, preljuba je nesto odvratno. Isus je svoje sledbenike poucavao da se klone preljubenije tačno, naprotiv.
Za dobar brak je potreban i dobar seks. Ako nema u kući, neki se snalaze.
Pa moze li ili ne moze, sta mislis?
Samo da ne daje MOJE PARE švaleruPročitao sam na dosta mesta da varanje u braku može i da ga sačuva i da ga napravi boljim. Slažete li se?
Brak je poverenje,snaga.. U Bozjim оcima, preljuba je nesto odvratno. Isus je svoje sledbenike poucavao da se klone preljube
90% seljackih brakova bi propalo bez snova. Seljacici ne umeju da stvaraju snova.brak bi trebao biti zajednica dve osobe koje se vole i cene
kako volis i cenis nekog ako ga varas kad god stignes?
a ako si za otvoren brak , onda mozes i vanbracno , ne moras se vencavati