- Poruka
- 224.445
Čitam sad tekst o ostavci gradonačelnika Kikinde. Ništa posebno, gradonačelnici se smenjuju s vremena na vreme, Bože moj. Nešto mi se javlja da ni beogradski Šapić neće još dugo jer je počeo da nervira sve živo, no i to je opet relativno nebitna stvar.
U oči mi je međutim upao deo teksta koji se odnosi na nešto drugo:
Znači lik je 'ladno potkradao slepe i slabovide ljude! Svašta se dešavalo na ovim prostorima, ali ovo je zaista neverovatno! Kako smo pali tako nisko?
U oči mi je međutim upao deo teksta koji se odnosi na nešto drugo:
Odbornik Zoran Stefanović, čija je ostavka na dnevnom redu Skupštine grada, član je Srpske napredne stranke, a protiv njega je podneta prijava da je oštetio udruženje udruženje slepih i slabovidih.
Ovo udruženje je policiji podnelo prijavu protiv njega. Na pitanja N1 o ovom slučaju grad Kikinda i Skupština Kikinde nisu odgovorili.
Osnovno javno tužilaštvo je potvrdilo da je jedna prijava podneta, ali ne krivična, i da tužilaštvo u saradnji sa policijom radi na ovom slučaju.
Znači lik je 'ladno potkradao slepe i slabovide ljude! Svašta se dešavalo na ovim prostorima, ali ovo je zaista neverovatno! Kako smo pali tako nisko?