Može li podlije, niže i odvratnije od ovog?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
224.445
Čitam sad tekst o ostavci gradonačelnika Kikinde. Ništa posebno, gradonačelnici se smenjuju s vremena na vreme, Bože moj. Nešto mi se javlja da ni beogradski Šapić neće još dugo jer je počeo da nervira sve živo, no i to je opet relativno nebitna stvar.

U oči mi je međutim upao deo teksta koji se odnosi na nešto drugo:

Odbornik Zoran Stefanović, čija je ostavka na dnevnom redu Skupštine grada, član je Srpske napredne stranke, a protiv njega je podneta prijava da je oštetio udruženje udruženje slepih i slabovidih.
Ovo udruženje je policiji podnelo prijavu protiv njega. Na pitanja N1 o ovom slučaju grad Kikinda i Skupština Kikinde nisu odgovorili.
Osnovno javno tužilaštvo je potvrdilo da je jedna prijava podneta, ali ne krivična, i da tužilaštvo u saradnji sa policijom radi na ovom slučaju.

Znači lik je 'ladno potkradao slepe i slabovide ljude! Svašta se dešavalo na ovim prostorima, ali ovo je zaista neverovatno! Kako smo pali tako nisko?

Čitam sad tekst o ostavci gradonačelnika Kikinde. Ništa posebno, gradonačelnici se smenjuju s vremena na vreme, Bože moj. Nešto mi se javlja da ni beogradski Šapić neće još dugo jer je počeo da nervira sve živo, no i to je opet relativno nebitna stvar.

Znači lik je 'ladno potkradao slepe i slabovide ljude! Svašta se dešavalo na ovim prostorima, ali ovo je zaista neverovatno! Kako smo pali tako nisko?
Eeee koliko dugo ja pricam da je ova vlast,lopovska i kriminalna.To sto je uzeo od tih ljudi je jos veci dokaz,da su nikakvi ljudi.

Судијице .. жене ..

трочлано веће Апелационога суда Војводине

се удруживало са својим мужевима адвокатима

и деценијама

доносило пресуде 'ретроактивно'

па на основу затезних камата законски ..

јер закон дозвољава затезну

камату

за све време колико је процес протекао ...

крале су пољоделце ....

И ником ништа

Суд у Стразбуру је то питање прогласио 'унутрађњим правним уређењем'

Obično u udruženjima najmanje ima ili nema uopšte ljudi iz kategorije za koju je udruženje osnovano.Osniva ih neko iz opštine radi isisavanja para za nekakve "programe" koje niko nikada nije video.

Eeee koliko dugo ja pricam da je ova vlast,lopovska i kriminalna.To sto je uzeo od tih ljudi je jos veci dokaz,da su nikakvi ljudi.
Ne razumem logiku vas pljuvača po Srbiji.
Jel ono beše Aleksić iz "oporbe" ojadio Trstenik?
Jel ono beše g-đa Tepić iz "oporbe" ojadila pokrajinski budžet?
Jel ono beše g-din Đilas iz "oporbe" ojadio republički budžet?
I oni sad pričaju o njihovom poštenju i lopovluku sadašnje vlasti?

Kakva bre crna vlast, dokle ćete da loopetate?
Kad ćete da shvatite da su opštinski funkcioneri većinom obični lopovi?
Ali to nikakve veze nema sa tim koja stranka je na vlasti, to su obične
jajare koje su se učlanile u neku stranku samo da bi mogle da kradu.
I sutra će da pređu u neku drugu, po potrebi.
Bilo i biće... :mazi:

Poslednja izmena:
Ne razumem logiku vas pljuvača po Srbiji.
Jel ono beše Aleksić iz "oporbe" ojadio Trstenik?
Jel ono beše g-đa Tepić iz "oporbe" ojadila pokrajinski budžet?
Jel ono beše g-din Đilas iz "oporbe" ojadio republički budžet?
I oni sad pričaju o njihovom poštenju i lopovluku sadašnje vlasti?

Kakva bre crna vlast, dokle ćete da loopetate?
Kad ćete da shvatite da su opštinski funkcioneri većinom obični lopovi?
Ali to nikakve veze nema sa tim koja stranka je na vlasti, to su obične
jajare koje su se učlanile u neku stranku samo da bi mogle da kradu.
I sutra će da pređu u neku drugu, po potrebi.
Bilo i biće... :mazi:
Gde su dokazi za njih.Pogotovo,koliko je vucko dok je bio premijer,prozivao Djilasa,a nikakve dokaze nije imao,pa ga je Djilas tuzio i budzet,platio velike pare Djilasu,koje je da u dobrotvorne svrhe.Tako je bilo i sa Miskovicem,pa ce sad opet da se olaksa budzed,zbog buzdovana,koji napada bez oruzja.Kada ovi sidju sa vlasti,tak ce neki da odgovaraju.Sada ih stiti imunitet,pa sada skidaju ove sitnije.

Gde su dokazi za njih.Pogotovo,koliko je vucko dok je bio premijer,prozivao Djilasa,a nikakve dokaze nije imao
E blago vama kojima je N1 i Nova SS spržila i ono malo mozga... :mazi:
Ili ti i tebi slični mislite da je uobičajeno da zaradiš 619 miliona evra samo na
osnovu "mašinskog mozga"?
Evi ti šta je pokojna Verica Barać rekla o vašem idolu Đilasu:
A čak ni vi, pljuvači po Srbiji, ne možete da kažete ništa loše za nju, Bog da joj dušu prosti...

E blago vama kojima je N1 i Nova SS spržila i ono malo mozga... :mazi:
Ili ti i tebi slični mislite da je uobičajeno da zaradiš 619 miliona evra samo na
osnovu "mašinskog mozga"?
Evi ti šta je pokojna Verica Barać rekla o vašem idolu Đilasu:
A čak ni vi, pljuvači po Srbiji, ne možete da kažete ništa loše za nju, Bog da joj dušu prosti...
Svaka cast pokojnici,ali mislim da je ziva,nista manje ne bi imala da prica lose o mnogim ljudima i u ovoj vlasti.Price su price,a dokazi su dokazi.Jel nije drzava morala da plati Djilasu obestecenje,samo zato sto da je vucko nazivao lopovom i lazovom.Tako ce biti i sa Miskovicem.

Svaka cast pokojnici,ali mislim da je ziva,nista manje ne bi imala da prica lose o mnogim ljudima i u ovoj vlasti.
Naravno, to stoji.
Nikada ja nisam pisao ništa o Miškoviću, on je samo iskoristio svoju poziciju.
Ali Đilas je lopina, to je jasno svakome.
Ili neko stvarno misli da je on zaradio 619 miliona evrića na pošten način?
Ej, 619 miliona?
Za te pare lekar specijalista mora da radi 50.000 godina, pod uslovom da
ne jede ništa i nema nikakvih drugih troškova.
A tu cifru je on prijavio kao prihod, nije to izmišljeno.
Ko zna koliko je još uzeo za Most na Adi, za davanje dozvole Rio Tintu...

Naravno, to stoji.
Nikada ja nisam pisao ništa o Miškoviću, on je samo iskoristio svoju poziciju.
Ali Đilas je lopina, to je jasno svakome.
Ili neko stvarno misli da je on zaradio 619 miliona evrića na pošten način?
Ej, 619 miliona?
Za te pare lekar specijalista mora da radi 50.000 godina, pod uslovom da
ne jede ništa i nema nikakvih drugih troškova.
A tu cifru je on prijavio kao prihod, nije to izmišljeno.
Ko zna koliko je još uzeo za Most na Adi, za davanje dozvole Rio Tintu...
Nemoj zaboraviti da su njegov deda i pradeda bili imucni ljudi.I da je on vise naskedio nego sto je zaradio.Normalno je uspevao to i da okrece,pa i dok je bio gradonacelnik,ali niko nema svedoka da je on bilo sta ukrao dok je bio na vrhu grada Beograda.Za most na Adi,isto nema dokaza,a sto se tice Rio Tinta,on nema veze sa njima.Tu su Tadic i Kostunica bili potpisnici,ali to nije sve ni tada utanaceno,inace bi ta firm jos tada pocela sa iskopavanjem.

Mislim da ti i ja ne bi trebalo da pisemo o politici nista,
Zašto?
Kad si mene video da branim neku lopinu iz opštinskog rukovodstva,
bez obzira kojoj stranki pripada?
Ali opštinski funkcioneri su jedno, to su 90% jajare, nema veze koja stranka.
je na vlasti, a one priče o "Vučić će da se ugradi, to svi znaju" su čist idiotizam.
I to me nervira, na to reagujem, dajte neke dokaze, pusti te priče ispred zadruge.

Nemoj zaboraviti da su njegov deda i pradeda bili imucni ljudi.I da je on vise naskedio nego sto je zaradio.Normalno je uspevao to i da okrece,
Nije tako.
Došao je iz Češke sa par hiljada zarađenih evra, kakvo crno nasledstvo.
Zašto nije u Češkoj napravio bar 1 milion, kad je već toliko pametan i sposoban?
Pročitaj ovo:
https://imovinapoliticara.krik.rs/display/profil.php?disp_id=56

Zašto?
Kad si mene video da branim neku lopinu iz opštinskog rukovodstva,
bez obzira kojoj stranki pripada?
Ali opštinski funkcioneri su jedno, to su 90% jajare, nema veze koja stranka.
je na vlasti, a one priče o "Vučić će da se ugradi, to svi znaju" su čist idiotizam.
I to me nervira, na to reagujem, dajte neke dokaze, pusti te priče ispred zadruge.

Nije tako.
Došao je iz Češke sa par hiljada zarađenih evra, kakvo crno nasledstvo.
Zašto nije u Češkoj napravio bar 1 milion, kad je već toliko pametan i sposoban?
Pročitaj ovo:
https://imovinapoliticara.krik.rs/display/profil.php?disp_id=56
Nije bole.raspitaj se malo bolje o njegovima,pre njega.Sta da kazemo o Slini i njegovom ocu koji su ojadili Krusik.I to ce se saznati kada ova vlast padne.Onda pitanje Vulina i sline zajedno za marihuanu.Pa nije ih vucko dzabe oslobodio visokih duznosti.

Nije bole.raspitaj se malo bolje o njegovima,pre njega.
Nema nikakvih njegovih pre njega, bar ne bogatih.
Evo ti još nešto o njemu:
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...jilasa-kako-nule-dosao-nekretnina-619-miliona

Sta da kazemo o Slini i njegovom ocu koji su ojadili Krusik.I to ce se saznati kada ova vlast padne.Onda pitanje Vulina i sline zajedno za marihuanu.Pa nije ih vucko dzabe oslobodio visokih duznosti.
Kad se sazna...
Za sada su to samo priče ispred zadruge i laži N1 i Nova SS.
Ali ovako, evo ti moj stav:
Svako ko je krao, pogotovo ako je koristio funkciju, treba da popije zatvor za to.
Nebitno koja stranka i na kom je položaju.
Od opštinskih jajara do predsednika, premijera i ministara.

Нај бољи начин да га дискредитују је да кажу
"Укро од слепих" или болесних.
Шта мења ако је украо од здравих?
Врв. им није одобрио неки пројекат за који они верују да је морао да одобри.
А сада више нема пара у грдском буџету, што је неко протумачио као крађу.
Епилог: неће одговарати, а следећи градоначелник ће победоносно изнаћи решење.
Играју се општине.

Oni koji kradu i ne pomišljaju na žrtve.Operisani su od empatije te vrste inače ne bi bili kriimanalci.Mada je ovde navodni slučaj potkradanja imovine udruženja što u očima mnogih ne izgleda kao toliki greh kao što je krađa od pojedinca.I mnogi koji nisu kriminalci ne odole tome da se na nedozvoljen način okoriste na štetu države,preduzeća...

Back