Može li pas u kuću?

Neki dan sam se sa komsinicom raspravljao.
Ona nema kera,samo psa.
Gde to vodi?
I kada je postalo vazno?
Zar sam uvredio kera nazvavsi ga kerom?
Nisi ga uvrijedio ali je malo ružno. Pas je čovjekov najbolji prijatelj, služi nam u policiji, vojsci, pri spašavanju povrijeđenih, pomoć su slijepima..... Mislim da ne zaslužuju biti "pašče" ili "ker" eto prosto zbog toga.

Neki dan sam se sa komsinicom raspravljao.
Ona nema kera,samo psa.
Gde to vodi?
I kada je postalo vazno?
Zar sam uvredio kera nazvavsi ga kerom?
Mene od jedne lude babe posao ujesti ker,kojeg sam mrsnuo,i napala me sto se tako obracam njenom keru. Izdiigli su psa iznad covjeka. Covjeka pojedini mogu ubiti ,povrijediti i uvrijediti ali psa ne daju nikada. Mada,nisam ni ja za lose ophodjenne prema zivotinjama,svom psu ugadjam sve ,ali naravno vani je,gdje mu je i mjesto.

Mene od jedne lude babe posao ujesti ker,kojeg sam mrsnuo,i napala me sto se tako obracam njenom keru. Izdiigli su psa iznad covjeka. Covjeka pojedini mogu ubiti ,povrijediti i uvrijediti ali psa ne daju nikada. Mada,nisam ni ja za lose ophodjenne prema zivotinjama,svom psu ugadjam sve ,ali naravno vani je,gdje mu je i mjesto.
Naravno da nisi za lose ophodjenje prema zivotinjama ali ako ga nazoves psetom( kao ja mog kera,kojeg volim),odmah si primitivan i nisi za sobu...bossacuvaj...

Back