valaam
Domaćin
- Poruka
- 4.066
Dok se kompletna Uprava ne smeni nista pozitivno ne ocekujem. A da bi se do toga doslo jedini je, nazalost, nacin da navijaci licno fudbalerima zabrane ucesce na predstojecim utakmicama.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đorđe Tomić poručuje rukovodstvu Partizana: Ostavke milom ili silom!
"Ući ćemo na stadion mi bivši igrači i kraj priče, rešićemo tu situaciju"
Dugo je već loša atmosfera na stadionu u Humskoj ulici, ali nakon istorijski ubedljivog poraza kod kuće od Crvene zvezde (0:4), tenzija je proključala. Aleksandar Stanojević je otišao sa mesta trenera nakon slabih rezultata, ali i fizičkog napada posle večitog derbija, kada je zaradio posekotine na licu od stakla razbijenog prozora svlačinice. Međutim, kao glavni krivci za još jednu slabu sezonu odavno su apostrofirani predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura.
Bivši igrači, treneri i sportski radnici FK Partizan okupili su se u Apelu za spas kluba, a neki od njih redovno javno šalju kritičke poruke aktuelnom rukovodstvu i zahtevaju promene. Jedan od njih je Đorđe Tomić, koji je gostujući na TV Nova bio poprilično direktan.
https://mozzartsport.com/fudbal/ves...stvu-partizana-ostavke-milom-ili-silom/492605
...............
A Smarti kad priča, nema pojma @Araon
Teško.Može li Fudbalski klub Partizan da se oporavi od svega što mu se trenutno događa? Ispadanje iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja, blamaža protiv Crvene zvezde i ispadi navijača posle derbija su kulminacija svega što se godinama događa u Partizanu. Sledi li renesansa Partizana ili će Partizan tonuti sve dublje?
Naravno da im je Zvezda uvek prva misao samo što to oni neće nikada da priznaju.meni je zanimljivo da na ovoj temi nema grobara koji vise na zvezdinoj temi i pljuckaju
o zvezdi znaju svasta da kazu ali o svom partizanu ni rec
Утакмици црно-белих и Чачана присуствовао је и бивши тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај, а преко 18. 000 гледалаца га је поздравило овацијама и аплаузом"
Ne znam,verovatno sa braćom na splitskoj rivijeri smišljaju plan kako "ajmo ća" vratiti grobare na jug.a sta se desava sa kimijem i njegovom grupom?
secam se da su bili proterani na istok.
Može.Kukali ste kako je Savo jedini i čist vaš koji je oteran.može , zašto da ne, ali , pravi ljudi u duši i srcu Partizanovci
Ako će se ovako Partizan oporaviti ... onda ... stvarno ...Može.Kukali ste kako je Savo jedini i čist vaš koji je oteran.
Sledeći u upravi koji bi trebao da dođe je još jedna vaša legenda Mustafa Stojković,zatim Marijan Rističević,iz Crne Gore Siniša Medojević i Dritan Abazović kao i glasnogovornik Mustafa Jusufspahić.
Savo "legendo"
Pogledajte prilog 1616786
E da mi je samo znati šta će se desiti kada AV ode sa vlasti .. hoće li opet biti neko drugi kriv a vi jadni čekali četiri godine da se nešto desiAko padne AV sa vlasti onda postoji mala nada.
ја ћу ти рећи отићи ће са власти ко Мило у ЦГ са милијардама, покрљденим, СНС ће се поцепати на фракција и вечни учесник у власти од 1945 до дан данас СПС тј Савез Комуниста Србије ће променити страну на власт ће доћи "експерти" као што су у ЦГ Дритан, Спајић и Јаков суштински исти наставак приче ко што је СНС и АВ наставио причу Тадића и ДС-а ето то је суштина, а партизан ће наставити да буде тек комшија мали као што је то био кроз целу историју и то ће и бити и будуће имали су пар "блиставих" тренутака за време Мирка Марјановића и Бориса Тадича (кад у Европи нису урадили ништа апсолутно чак ни у Купу УЕФАE da mi je samo znati šta će se desiti kada AV ode sa vlasti .. hoće li opet biti neko drugi kriv a vi jadni čekali četiri godine da se nešto desi
Ma nemoj.To tebi kada si bio moderator nije smetalo da kažeš za Lekizan-a (koji to još uvek radi) !?Zanimljivo kako administrator i moderator spamuju temu.
Ti si advokat pomenutoj dvojici?Ma nemoj.To tebi kada si bio moderator nije smetalo da kažeš za Lekizan-a (koji to još uvek radi) !?
Ne k*njaj,odgovori kada si toliko pametan.Ti si advokat pomenutoj dvojici?
Tvoj vokabular govori da smo različite civilizacije. Stoga ideš na ignore.
U svakom slučaju, cigani će plakati kad ovo goovno padneE da mi je samo znati šta će se desiti kada AV ode sa vlasti .. hoće li opet biti neko drugi kriv a vi jadni čekali četiri godine da se nešto desi