Može li Partizan da se oporavi?

Meliot

Elita
Poruka
21.737
Može li Fudbalski klub Partizan da se oporavi od svega što mu se trenutno događa? Ispadanje iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja, blamaža protiv Crvene zvezde i ispadi navijača posle derbija su kulminacija svega što se godinama događa u Partizanu. Sledi li renesansa Partizana ili će Partizan tonuti sve dublje?

I šta sada će odjednom da se stvore pare i sve će biti u redu?

Nisi shvatio suštinu mog komentara.

To ti je kao kad neko prdne jako, a ti zuneš parfem da zamaskiraš.

Treba otvoriti prozor.

Sa ovakvom upravom, koja je nedodirljiva jer je SNS kartel tu, ti možeš da dovedeš koga god hoćeš kao trenera, kadar je nula, energija je nula, sve je nula.

Evo, pre ove sezone Stanoju prodaju jedino što valja u timu, Saldanja i Marković, ostao samo golman, šta su očekivali da će biti u derbiju? Pa mi pet utakmica da smo igrali ne bi dali gol.

Nisi shvatio suštinu mog komentara.

To ti je kao kad neko prdne jako, a ti zuneš parfem da zamaskiraš.

Treba otvoriti prozor.

Sa ovakvom upravom, koja je nedodirljiva jer je SNS kartel tu, ti možeš da dovedeš koga god hoćeš kao trenera, kadar je nula, energija je nula, sve je nula.

Evo, pre ove sezone Stanoju prodaju jedino što valja u timu, Saldanja i Marković, ostao samo golman, šta su očekivali da će biti u derbiju? Pa mi pet utakmica da smo igrali ne bi dali gol.
Ajd mi objasni zbog čega onda i dalje dolazite na stadion ako niste zadovoljni ?
Ja bi na taj način oterao upravu .. jednostavno nek daju iz svog džepa plate fudbalerima bez ikakvog priliva novca

Ajd mi objasni zbog čega onda i dalje dolazite na stadion ako niste zadovoljni ?
Ja bi na taj način oterao upravu .. jednostavno nek daju iz svog džepa plate fudbalerima bez ikakvog priliva novca

Jesi ti video možda prazan Jug ili se praviš blesav? Smarti, prošli ti i ja ovu diskusiju više puta.

Pa Saldanju je sam Stanojević izbacio iz tima.

Klasičan spin uprave koja mora da proda jedino što vredi jer nemaju od čega ni plate isplaćivati.

Stanoja su i izviždali i napali jer je svojim pristankom da bude tu i ćutanjem dao legitimitet kriminalcima u upravi.

Pa Saldanju je sam Stanojević izbacio iz tima.
... ali to niko neće da prizna da je ustvari Stanoje napravio kardinalne greške pri izboru igrača

Evo i sad na derbiju ... jedini .. ali JEDINI igrač koji je nešto radio na terenu, Natho, on ga izbacuje na poluvremenu.

Debil na debilima koji nije ni trebao da se vraća ako je ovako mislio da razdori klub

Back