Može li neko da objasni

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kriv je i za AIDS u Lagosu. Ovaj čestiti narod trpi.

СЕби приписује у заслугу и кад неки репрезентативац да гол на фудбалској утакмици,

ако за себе приграби све заслуге, онда је ред и да прихвати и одговорност за лоша дешавања.

Друга варијанта је да се држи својих уставних надлежности, те је само у оквиру њих крив или заслужан.

Šta znaci “Ja sam kriv..Kriv sam za sve “
U zadnje vreme sve cešce za sve afere, pogrešne poteze vladajuce partije,odluke i dešavanja Vučić kaže “Ja sam kriv”
Da li to znaci da je zaista nedodirljiv kao što se priča u stilu pesme koju Mile peva “Ne može nam niko ništa “ ?
Kriv je za sve, ali ne odgovara za bilo šta.
I tako u nedogled.

Mogu ja da objasnim pad Vucicevog pristupa.....

Covek je pravilno uocio da za Srpski intelektualni domet parizer jeste dovoljna satisfakcija i uzivanje, ali je prevideo jednu vaznu stvar, parizer je suv i nista bez krastavcica, a cena krastavcica je u doba promocije parizera bila nenormalno visoka cak i do 300 dinara i preko toga...

A jasno je svakom ko je ikad bio cak i na docecima nove godine, kad ti drustvo kupuje sto losije parizere i zamene za sireve da bi sto vise ostalo organizatorima, da bez krastavcica nema zmure....

Lidl je to maherski primetio u svojim radnjama pa kad ima spustanje akcije na cenama pecuraka, uvek , bar u mom lidlu , ide i snizenje cena pakovanja jaja ili obrnuto uz jaja spustaju i cenu pecuraka....

Vezana prodaja ako se dobro upari je majka....ali posto Vucic nije imao iskustva sa parizerima nego sa suvim vratom, i prsutama u sendvicima, jer navijaci na turnejama bas i ne hvataju najjeftinije proizvode, to je omanuo kod osnove svoje kampanje za vlast...

Studenti koji se hrane u stud menzama na grasku i salati od kupusa su sa druge strane imuni na parizer propagandu i to dovodi novu snagu na politicku scenu...

Narcisoidni poremećaj ličnosti​

Narcisoidni poremećaj ličnosti (Narcissistic Personality Disorder – NPD) je mentalno stanje u kojem ljudi imaju nerazumno visok osećaj sopstvene važnosti i vrednosti.

Narsisoidne ličnosti traže previše pažnje. Žele da im se drugi ljudi neprekidno dive. Iza ekstremnog samopouzdanja kriju nesigurnost u sopstvenu vrednost. Smeta im i najmanja kritika.

Osobe sa NPD-om mogu biti jako nesrećne i razočarane kada ne dobijaju posebnu pažnju i divljenje za koje veruju da zaslužuju. To ih pokreće da nastupaju kao narcisoidni manipulator.
Narcisoidne osobe najčešće ispoljavaju sledeće simptome:

• imaju visok osećaj sopstvene važnosti i zahtevaju stalno i preterano divljenje;
  • očekuju da budu prepoznati kao superiorni čak i bez ikakvih dostignuća;
  • nespremni su da prepoznaju potrebe i osećanja drugih ljudi;
  • žele, a često i veruju da im svi zavide, pa se ponašaju arogantno i uobraženo;
  • insistiraju na tome da od svega imaju samo najbolje i time se mnogo hvale;
  • reaguju sa besom ili prezirom kako bi izgledali superiorno;
  • ne podnose ništa što osete ili vide kao kritiku njihove ličnosti i ponašanja;
  • teško upravljanju svojim emocijama i ponašanjem prilikom stresa i većih promena;
  • ispoljavaju depresiju, nesigurnost pa i strah od razotkrivanja njihovih slabosti.

Kod određene vrste ljudi pali status žrtve, tako da on ide na tu kartu.
Истина. Падају људи на: "радим све сам и без ичије помоћи. Многи ми одмажу, раде ми иза леђа, против су српског народа и Србије али ја не дам Србију. Борићу се до краја и даћу свој живот ако треба. Не спавам, не једем, не идем у wc, здравље ми је нарушено јер се сам против свих борим. Некада и грешим јер не могу све сам, не могу све да стигнем, ето крив сам, убије ме, разапните ме ја ћу и даље све радити за Србију...."

Ajde što je on lud, ali medicina bi trebala kod nas pre svega da se bavi pojedincima koji izjavljuju da više vole AV od svoje rođene dece. To nema nigde u svetu. Nikada. Samo kod nas.
Da ne pričamo o obrtanju igrice od strane nekih spodoba, koje izjave da bi čestitali ubicama svoje dece, ako bi ih ubili dok ona protestuju i blokiraju saobraćajnice.
To nema u dvadesetak okolnih sazvežđa. Samo u našoj Srbiji.

Ajde što je on lud, ali medicina bi trebala kod nas pre svega da se bavi pojedincima koji izjavljuju da više vole AV od svoje rođene dece. To nema nigde u svetu. Nikada. Samo kod nas.
Da ne pričamo o obrtanju igrice od strane nekih spodoba, koje izjave da bi čestitali ubicama svoje dece, ako bi ih ubili dok ona protestuju i blokiraju saobraćajnice.
To nema u dvadesetak okolnih sazvežđa. Samo u našoj Srbiji.
Појединци који су то изјавили немају децу

Back