D djuka9191 Početnik Poruka 20 09.09.2009. u 20:10 - moze li neko da mi nabavi novu marku Slovenije gde se nalazi logo riblje corbe? #1 moze li neko da mi nabavi novu marku Slovenije gde se nalazi logo riblje corbe?
Padre Veoma poznat Poruka 12.229 20.09.2009. u 23:55 - moze li neko da mi nabavi novu marku Slovenije gde se nalazi logo riblje corbe? #2 djuka9191: moze li neko da mi nabavi novu marku Slovenije gde se nalazi logo riblje corbe? Kliknite za proširenje... Naravno da moze. Imas ih u Beogradu u ul. Sv.Save na sastancima filatelista.
djuka9191: moze li neko da mi nabavi novu marku Slovenije gde se nalazi logo riblje corbe? Kliknite za proširenje... Naravno da moze. Imas ih u Beogradu u ul. Sv.Save na sastancima filatelista.
D djuka9191 Početnik Poruka 20 19.01.2010. u 18:26 - moze li neko da mi nabavi novu marku Slovenije gde se nalazi logo riblje corbe? #3 Nisam iz Beograda...Jel mozes to da mi vidis... pa da mi posaljes i ja naravno tebi novac...ajde molim te...
Nisam iz Beograda...Jel mozes to da mi vidis... pa da mi posaljes i ja naravno tebi novac...ajde molim te...