Zar moze da se koristi tudji nick?!? :shock:
Ja sam ochigledno josh uvek mlad i zeleni forumash...
Nemam ni ja neki staz na forumu ,ali desilo se da sam prelistavajuci sve svoje postove procitala i sokirala se: moj nick, stoji u listi postova koje sam ja slala na nekom bezveznom forumu na kom nikad nisam ni bila niti bih. Radi se o nekim verovanjima o polu koji nosi zena u blagoslovenom stanju ( nesto kao datum rodjenja, godina i bla-bla i kazu ti rezultat testa)
ops:, to se kosi sa svim mojim verovanjima i stanju uopste.Znam da ja to nisam pisala a da stvar bude jasnija to i nisu moji podaci, sve je pogresno od godine rodjenja, dana, meseca. Ma ljudi nisam trudna.
Neznam gde sam pogresila, verovatno sam na tren ostavila ukljucen svoj mejl i neko ko mi sigurno ne misli dobro ucinio je to.
Ako neko zeli da sudi na osnovu mojih postova o mojoj licnosti neka izvoli sve sem ove gluposti pisala sam JA, iskreno i istinito.
I nije to sve. Posvadjala sam se sa (mislila sam) drugaricom, osoba u kojoj sam imala neizmerno mnogo poverenja jer je preturajuci po mom telefonu i telefonu njenog "super" druga donela pogresan sud o nama i nasa mala druzina raspala
. Zao mi je sto zbog takvih ljudi gubim poverenje u ostale, znam da to nije u redu ali KOGA ZMIJA UJEDE TAJ SE I GUSTERA PLASI.
o ostalim sitnicama kradji tel.brojeva iz mog telefona, ili jos gore iz novcanika
No comett