Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
evo vam narode jedan zanimljiv link, tice se majanskog kalendara i ZASTO su mozda u pravu, proucite ga dobro, i odmah da napomenem, na engleskom je. link
hm, koliko ja znam sunceve pege ne nastaju pod gravitacionim dejstvom Jupitera, ili uospte pod dejstvom gravitacije neke druge planete...a i ostatak price o onom gravitacionom natezanji i nije bas neki...oko te gravitacije se stalno dize panika...
inace, i ja imam jedan smak sveta, ali ovaj je biblijski podrzan i zakazan za 2027. godinu: Asteroid 1999 AN10 (
PS. mogli bi u ovu temu da guramo sve oko tih smakova sveta, pa da se kasnije siti smejemo...
nemam nista protiv, samo mi trenutno ponestalo materijala a sto se tice asteroida, ko zna, mozda je neko nekada davno izracunao dovoljno u napred kada ce se ukrstiti orbite nas i doticnog asteroida, pa to stiglo i u biblijska prorocanstva... mada, bilo je i ranije sumnjivih poklapanja, pa smo i dalje prisutni
kako ono bese, svet se okoncao 31.12. 2000 godine, samo su svi jos uvek pijani da bi to shvatili?