- Poruka
- 16.732
Nikada nikoga nisam to pitala.Медији су нас научили да се на питање "да ли сам се угојила" не сме рећи истина, јер истина води до обрачуна код ОК трпезаријског стола.
Nikada nikoga nisam to pitala.
imam ogledalo.
ma, imala sam , nego mi je pitanje glupo.То је зато што никада ниси ни имала кога да питаш.
Осим огледала.
zasto samo muškarac, dali žena ceni i vidi trud ,ljubav koju joj nesebično pokazuje i daje muškaracDa li vaš muškarac cijeni (i vidi) vaš trud, vašu ljubav, koje mu nesebično pokazujete i dajete?
Neko će ceniti,neko neće .Nebitno da li je muško ili žensko.Nije potrebna ta podela .zasto samo muškarac, dali žena ceni i vidi trud ,ljubav koju joj nesebično pokazuje i daje muškarac
Niko nije savršen, ali ako nekog volite čak i pored njegovih mana, onda to znači da je to prava ljubav.
Ako je ne voli naći će i dlaku u jajetu.. najgore kad ne vidi sebe i svoje mane a traži "savršenstvo" ..i nikad ne nadju.
Možda ona nije jedina žena koju smo voljeli, ali jeste ona koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom i da je po svemu posebna.
Ljubav se ne može (od)glumit,i a iskreno voljeti znači da ti se svidja način na koji ona nešto radi, njeno ponašanje, njen osmjeh, njen pogled pun ljubavi, povjerenja..
Da li vaš muškarac cijeni (i vidi) vaš trud, vašu ljubav, koje mu nesebično pokazujete i dajete?
Ima neke koje to ne vide, tako da je ta ljubav i pažnja kratkog daha..zasto samo muškarac, dali žena ceni i vidi trud ,ljubav koju joj nesebično pokazuje i daje muškarac
Sizife, ispao ti kamen![]()
Neka poravna to brdo već jednom. Kad zakotrlja kamen do vrha da tamo i ostanea bio je tako blizu...
Kako nece. Pa Sekin muz je siromasniji od nje -na primer.Ima neke koje to ne vide, tako da je ta ljubav i pažnja kratkog daha..
Žene "gledaju" neke stvari na svoj način.
Tako npr imućan i bogat muškarac će upoznati i usrećiti veoma siromašnu ženu i promijeniti joj život.
Medjutim, bogata žena neće ni pogledati siromašnog "ubogog" muškarca.
Kao i u svemu, naravno postoje izuzeci..
Znaju žene i te kako da cijene pažnju, odanost i ljubav svog muškarca..
Ali.. i ovdje ima izuzetaka.
Tako npr. Dragana mirković je jedina žena koja je ikad rekla;
"Neću da slušam s,kim si i gde si"
Eno je sad živi u dvorcu.. zato, žene urazumite se.![]()
Kakvo bre maltretiranje.. nije tema o tomeKako nece. Pa Sekin muz je siromasniji od nje -na primer.
Muskarci vole da imaju tako neku ubogu da se osete bitnije.
"Ja joj sve pruzio crkla bi gladna bez mene."
To je odlican teren za maltretiranje.
Dobro to se tako kaze. Ne mislim bukvalno ubogu.Kakvo bre maltretiranje.. nije tema o tome
Voljeti a pokazivati neku nadmoć, podsmjeh, bitnost.. ne idu zajedno.
Zar nam ne bi bilo puno srce ako smo nekoga usrećili? I nije "uboga" nego su njeni materijalno siromašni, što ne znači da nije obrazovana, kulturna, simpatična, vrijedna..
Sekin muž nije siromašak ako sad ona više zaradjuje od njega..
Nije da nisi u pravu, medjutim da su to sve transakcioni odnosi, pa baš i nisu svi. Upravo zbog takvih (tvojihDobro to se tako kaze. Ne mislim bukvalno ubogu.
Sekin muz je siromasak u odnosu na nju.
Ne znam, Neno, na kojoj ti planeti zivis ali to su sve transakcioni odnosi. Sado -mazo etc.
Moji odnosi nisu nikad bili transakcioni.Nije da nisi u pravu, medjutim da su to sve transakcioni odnosi, pa baš i nisu svi. Upravo zbog takvih (tvojih) odnosa, pada nam natalitet, sve je više razvoda, prevara, raspuštenica, bijelih udovica, razočaranih u život, ljubav, izgubljena vjera u ljude.. put u propast, put u samoću prosto rečeno.
Pa nisam ni mislio na tvoje odnose.. nego na tvoje mišljenjeMoji odnosi nisu nikad bili transakcioni.
Šta bi dala (a možda i daješ) da si nečija ljubav života.. baš takva kakav jesi
pa da te sanja otvorenih očiju, da mašta o tebi i posle toliko godina.. da ti piše najljepše stihove..
Jer, on je tebe odabrao..![]()
Ovako ja gledam na cure. Nisu savršene, ali ako mi se svidja prilazim, dajem šansu. One nisu tako velikodušne i fleksibilne. Mislim da su devojke danas malo komplikovane, zahtevne.Niko nije savršen, ali ako nekog volite čak i pored njegovih mana, onda to znači da je to prava ljubav.
Ako je ne voli naći će i dlaku u jajetu.. najgore kad ne vidi sebe i svoje mane a traži "savršenstvo" ..i nikad ne nadju.
Možda ona nije jedina žena koju smo voljeli, ali jeste ona koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom i da je po svemu posebna.
Ljubav se ne može (od)glumit,i a iskreno voljeti znači da ti se svidja način na koji ona nešto radi, njeno ponašanje, njen osmjeh, njen pogled pun ljubavi, povjerenja..
Da li vaš muškarac cijeni (i vidi) vaš trud, vašu ljubav, koje mu nesebično pokazujete i dajete?
Neshvaćena.Još da nam se registruju @Neklasična, @Neprihvaćena i @Nestandardna, pa da zatvorimo krug.
Неки људи су склони самопрецењивању. Очекују не знам ни ја шта без да реално себе сагледају.Ovako ja gledam na cure. Nisu savršene, ali ako mi se svidja prilazim, dajem šansu. One nisu tako velikodušne i fleksibilne. Mislim da su devojke danas malo komplikovane, zahtevne.
Неки људи су склони самопрецењивању. Очекују не знам ни ја шта без да реално себе сагледају.
Опет се морамо вратити на васпитање. Она која је одгајана као принцеза на зрну грашка тешко ће схватити да то може бити свом тати, али да за друге треба ипак да да мало и себе. Исто важи и за мушкарце, наравно.
To je sasvim okej reći više u šali i u prigodnoj situaciji.Mene zanima da li postoji takav mentol od muskarca koji bi zeni rekao:
"Mozda nisi savrsena, ali volim te."
![]()