Možda nisi savršena, ali volim te..

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.732
To%20funny.gif

Pa zasto si tako retardirano naslovio temu?

**Freya**

Veoma poznat
Poruka
13.672
Niko nije savršen, ali ako nekog volite čak i pored njegovih mana, onda to znači da je to prava ljubav.
Ako je ne voli naći će i dlaku u jajetu.. najgore kad ne vidi sebe i svoje mane a traži "savršenstvo" ..i nikad ne nadju.
Možda ona nije jedina žena koju smo voljeli, ali jeste ona koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom i da je po svemu posebna.
Ljubav se ne može (od)glumit,i a iskreno voljeti znači da ti se svidja način na koji ona nešto radi, njeno ponašanje, njen osmjeh, njen pogled pun ljubavi, povjerenja..
Da li vaš muškarac cijeni (i vidi) vaš trud, vašu ljubav, koje mu nesebično pokazujete i dajete?

Mene su stvarno stigle godine...mozda vise u dusi nego ispred ogledala ali stvarno me ovakva pitanja dibidus ne tangiraju.

Postali smo opsednuti savrsenstvom.
Odnos tece i gradi se, ljudi se povezu, narocito ako imaju izazove ili porodicu.
Da ga zapitkujem o takvim detaljima...otkud znam, bilo bi me sramota...valjda me ceni...i ja njega visoko cenim. Ali da ga cedim kao voce u sokovniku nemam nameru niti mi on priredjuje isto.
Ne znam sta misli o mojoj zadnjici, ne pamtim da sam ikada pitala...ili o manama, ukupno. Pitacu ga.

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.732
zasto samo muškarac, dali žena ceni i vidi trud ,ljubav koju joj nesebično pokazuje i daje muškarac
Ima neke koje to ne vide, tako da je ta ljubav i pažnja kratkog daha..
Žene "gledaju" neke stvari na svoj način.

Tako npr imućan i bogat muškarac će upoznati i usrećiti veoma siromašnu ženu i promijeniti joj život.
Medjutim, bogata žena neće ni pogledati siromašnog "ubogog" muškarca.:zroll:

Kao i u svemu, naravno postoje izuzeci..

Znaju žene i te kako da cijene pažnju, odanost i ljubav svog muškarca..
Ali.. i ovdje ima izuzetaka.
Tako npr. Dragana mirković je jedina žena koja je ikad rekla;
"Neću da slušam s,kim si i gde si"
Eno je sad živi u dvorcu.. zato, žene urazumite se. z:mrgreen:

Poslednja izmena:

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
Када си са особом са којом делиш вредности, са којом се суштински разумеш онда се међусобно и цените и поштујете јер имате исте аршине. Тада су те тривијалне разлике и мане заиста небитне.
Ако се суштински разилазите, временом вам све смета код оног другог, чак и оно што вас је у почетку привукло.
Сећам се коментара једног познаника да га нервира како се његова још увек тадашња жена иако у процесу развода пење уз степенице, како стаје целим стопалом уместо прстима :lol: То је та фаза када ти неко смета и само што дише.

Nona2

Iskusan
Poruka
6.357
Ima neke koje to ne vide, tako da je ta ljubav i pažnja kratkog daha..
Žene "gledaju" neke stvari na svoj način.

Tako npr imućan i bogat muškarac će upoznati i usrećiti veoma siromašnu ženu i promijeniti joj život.
Medjutim, bogata žena neće ni pogledati siromašnog "ubogog" muškarca.:zroll:

Kao i u svemu, naravno postoje izuzeci..

Znaju žene i te kako da cijene pažnju, odanost i ljubav svog muškarca..
Ali.. i ovdje ima izuzetaka.
Tako npr. Dragana mirković je jedina žena koja je ikad rekla;
"Neću da slušam s,kim si i gde si"
Eno je sad živi u dvorcu.. zato, žene urazumite se. z:mrgreen:
Kako nece. Pa Sekin muz je siromasniji od nje -na primer. :lol:

Muskarci vole da imaju tako neku ubogu da se osete bitnije.
"Ja joj sve pruzio crkla bi gladna bez mene."
To je odlican teren za maltretiranje.

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.732
Kako nece. Pa Sekin muz je siromasniji od nje -na primer. :lol:

Muskarci vole da imaju tako neku ubogu da se osete bitnije.
"Ja joj sve pruzio crkla bi gladna bez mene."
To je odlican teren za maltretiranje.
Kakvo bre maltretiranje.. nije tema o tome:dash:
Voljeti a pokazivati neku nadmoć, podsmjeh, bitnost.. ne idu zajedno.
Zar nam ne bi bilo puno srce ako smo nekoga usrećili? I nije "uboga" nego su njeni materijalno siromašni, što ne znači da nije obrazovana, kulturna, simpatična, vrijedna..
Sekin muž nije siromašak ako sad ona više zaradjuje od njega..

Nona2

Iskusan
Poruka
6.357
Kakvo bre maltretiranje.. nije tema o tome:dash:
Voljeti a pokazivati neku nadmoć, podsmjeh, bitnost.. ne idu zajedno.
Zar nam ne bi bilo puno srce ako smo nekoga usrećili? I nije "uboga" nego su njeni materijalno siromašni, što ne znači da nije obrazovana, kulturna, simpatična, vrijedna..
Sekin muž nije siromašak ako sad ona više zaradjuje od njega..
Dobro to se tako kaze. Ne mislim bukvalno ubogu.
Sekin muz je siromasak u odnosu na nju.

Ne znam, Neno, na kojoj ti planeti zivis ali to su sve transakcioni odnosi. Sado -mazo etc.

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.732
Dobro to se tako kaze. Ne mislim bukvalno ubogu.
Sekin muz je siromasak u odnosu na nju.

Ne znam, Neno, na kojoj ti planeti zivis ali to su sve transakcioni odnosi. Sado -mazo etc.
Nije da nisi u pravu, medjutim da su to sve transakcioni odnosi, pa baš i nisu svi. Upravo zbog takvih (tvojihz:lol:) odnosa, pada nam natalitet, sve je više razvoda, prevara, raspuštenica, bijelih udovica, razočaranih u život, ljubav, izgubljena vjera u ljude.. put u propast, put u samoću prosto rečeno.

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.732
Moji odnosi nisu nikad bili transakcioni.
Pa nisam ni mislio na tvoje odnose.. nego na tvoje mišljenje :D

a to nikad, mnogo govori.
Šta bi dala (a možda i daješ) da si nečija ljubav života.. baš takva kakav jesi z:mrgreen:
pa da te sanja otvorenih očiju, da mašta o tebi i posle toliko godina.. da ti piše najljepše stihove..
Jer, on je tebe odabrao.. :D

"Odabrao sam te odavno i još uvek biram tebe svaki dan.
Ja biram tebe ujutro kada se probudiš, ti si moja prva misao.
Biram tebe večeras kada si mi zadnja misao pre spavanja.
Ja biram tebe kada se svađamo jer me nije briga ko nije u pravu ili u pravu, stalo mi je do tebe.
Ja biram tebe jer kada me zoveš '' bezobrazni'' osećam se voljeno.
Ja biram tebe jer si moja, vredna si toga
Ja biram tebe jer si ti moj san u ladici koju želim izvući i živeti.
Ja biram tebe jer ako me pitaju da objasnim šta je ljubav, pričam im o tebi.
Izabrao sam tebe i stalno biram tebe uprkos daljini, problemima, mojim strahovima i tvojim strahovima, uprkos tebi i meni, uprkos svemu i svima, biram tebe.
Biram tebe svaki dan jer se moja ruka savršeno uklapa samo u tvoju.
Svaki dan biram tebe jer da se osećam dobro, trebam tebe..."

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.243
Niko nije savršen, ali ako nekog volite čak i pored njegovih mana, onda to znači da je to prava ljubav.
Ako je ne voli naći će i dlaku u jajetu.. najgore kad ne vidi sebe i svoje mane a traži "savršenstvo" ..i nikad ne nadju.
Možda ona nije jedina žena koju smo voljeli, ali jeste ona koja se ne može uporediti ni sa jednom drugom i da je po svemu posebna.
Ljubav se ne može (od)glumit,i a iskreno voljeti znači da ti se svidja način na koji ona nešto radi, njeno ponašanje, njen osmjeh, njen pogled pun ljubavi, povjerenja..
Da li vaš muškarac cijeni (i vidi) vaš trud, vašu ljubav, koje mu nesebično pokazujete i dajete?
Ovako ja gledam na cure. Nisu savršene, ali ako mi se svidja prilazim, dajem šansu. One nisu tako velikodušne i fleksibilne. Mislim da su devojke danas malo komplikovane, zahtevne.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
Ovako ja gledam na cure. Nisu savršene, ali ako mi se svidja prilazim, dajem šansu. One nisu tako velikodušne i fleksibilne. Mislim da su devojke danas malo komplikovane, zahtevne.
Неки људи су склони самопрецењивању. Очекују не знам ни ја шта без да реално себе сагледају.
Опет се морамо вратити на васпитање. Она која је одгајана као принцеза на зрну грашка тешко ће схватити да то може бити свом тати, али да за друге треба ипак да да мало и себе. Исто важи и за мушкарце, наравно.

**Freya**

Veoma poznat
Poruka
13.672
Неки људи су склони самопрецењивању. Очекују не знам ни ја шта без да реално себе сагледају.
Опет се морамо вратити на васпитање. Она која је одгајана као принцеза на зрну грашка тешко ће схватити да то може бити свом тати, али да за друге треба ипак да да мало и себе. Исто важи и за мушкарце, наравно.

Ne znam, ja mislim da je princeza na zrnu graska pozitivan lik.

Ako me secanje ne vara, mladic je hodao godinama, valjda je obisao arapsku princezu koja bese gorda, rusku caricu koja bese ohola i vratio se kuci bez zene.

Ostao je sa ostarelim roditeljima neozenjen kada je jedne olujne noci zalupala na vratima mokra i promrzla devojka duge kose, u jednostavnoj haljini.
Bas takva je bila princeza jer nije dokazivala nakitom i bogatstvom svoj status vec prefinjenom prirodom kojoj je smetalo i to jedno zrno ispod dvadeset duseka.

Mislim da je pisac zeleo da kaze da se isplati sacekati, odrzati svoje potrebe, ne juriti i ne uletati. Za svakog od nas postoji neka osoba koja ima u dusi osobine koje su nama potrebne.
Ne bih potcenila znacaj kriterijuma za kvalitet veze. Pa i znacaj odgoja u primarnoj porodici.
Ko je naucio da oseti "zrno" pokusace i drugima da ucini duseke udobnim, ako me razumes.
Kao sto deca koja su negovana nezno obicno sutra budu roditelji koji tako isto neguju svoju decu. Emocija se vezba i licno mislim da je vazno dobijati je i deliti.
I pokazati detetu koliko nam je vazno.
To dete ce sutra biti hrabro da pokaze drugima i suzu i osmeh jer je kao dete bilo prihvaceno.
Ja tako mislim i tako vidim bajku.

86bogomoljka

Legenda
Poruka
50.936
А мени је сасвим у реду спрдати се са наклоношћу према недостацима оног другог, то значи да смо опуштени и отворени. Када ми каже да је полигамиста јер нас има више у мојој глави и слично. Као да ја не знам и сама да сам ћакнута, склона променама расположења... Боље да изврнемо на шалу него да се свађамо.
Заиста је битно да људи деле слична лудила.