Mozda mogu da pomognem.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

* Mrvica *

Veoma poznat
Poruka
11.403
Ako imate neki problem sa svojim psom mozete ga napisati ovde i ja cu biti ljubazna da vam pomognem :) Znam punooo ljudi koji imaju problema sa svojim psima npr. oko toga koja hrana je najbolja za njihovog psa,kako da daju psu ime,nega.....Ja sam ovde da pomognem tako da pitajte sta vas zanima oko kucica :) Eto da nebismo otvarali bas tako punooo tema ja sam napravila ovo i tu mozete pisati svoj problem sa psom :)

Lepo Tina7!, bas sam trazila mesto gde da iznesem ovo>
Juce kupim mojoj Lisi igracku u specijalizovanoj radnji...Vidim ima svasta a ja se odlucim za granu koja na dodir pisti da ne cepa svoje prostirke i da ne lezi na betonu. Uvoz iz Nemacke!
Kad jutros....od igracke ni traga. Iscepala je u komadice, po ceo dan vuce svoje prostirke po boksu, grize, prevrce posudje za hranu i vodu...Izgleda ja se vise obradovala igracki nego ona!
Ona je inace, mesanka terijera . Iz boksa se neda, htela sam je na povodac...nema sanse, legne i ne mice se.I
Inace, njenu bracu sam udomila! Dal to ona protestuje sto je ostala sama?

Lepo Tina7!, bas sam trazila mesto gde da iznesem ovo>
Juce kupim mojoj Lisi igracku u specijalizovanoj radnji...Vidim ima svasta a ja se odlucim za granu koja na dodir pisti da ne cepa svoje prostirke i da ne lezi na betonu. Uvoz iz Nemacke!
Kad jutros....od igracke ni traga. Iscepala je u komadice, po ceo dan vuce svoje prostirke po boksu, grize, prevrce posudje za hranu i vodu...Izgleda ja se vise obradovala igracki nego ona!
Ona je inace, mesanka terijera . Iz boksa se neda, htela sam je na povodac...nema :)

Mozda ne voli sto igracka pisti :think:
Psi se nekad plase takvih zvukova ;) ;)
Koliko je stara???
I pre koliko ste joj udomili bracu???
Mozda i protestuje ali smirece se kad vidi da ne moze nista ;)
Sigurno je jos mlada pa zato radi sve te stvari koje si navela.
Mozda ima neke traume od povodca kad je bila jakoo mala m=mozda ju je neko udario povodcem i ima traumu,a mozda joj se ne svidja povodac tako je meni bilo sa Lakijem nije mu se svidjao povodac i nece ziv ali kad sam kupila novi ide ko bela lala :zper: :zper:
Tako da ti je to moj savet pa vidi da li ce upeti :) :)

Moja Lisa ima oko 8 meseci a njenu bracu smo udobili pre 3_4 meseca.
Ako je plase zvukovi igracke, kako je nisu plasili dok ju je kidala?Svake traume je postedjena sta se tice mojih ukucana. Pre bi bilo, sto kazes, mlada je pa se igra.Mladost ludost! Vredi to i kod zivotinja, izgleda!
Tebi hvala sto si me udostojila odgovora.

Moja Lisa ima oko 8 meseci a njenu bracu smo udobili pre 3_4 meseca.
Ako je plase zvukovi igracke, kako je nisu plasili dok ju je kidala?Svake traume je postedjena sta se tice mojih ukucana. Pre bi bilo, sto kazes, mlada je pa se igra.Mladost ludost! Vredi to i kod zivotinja, izgleda!
Tebi hvala sto si me udostojila odgovora.

Smirice se malo kad bude imala malo vise godina,ma da se nika nezna :think: :think:
Moj se smirio tek sa 8 godina tako da ne znam da li ce se ona smiriti brzo ili ce ko ovaj moj ludak bas dugooo da luduje :lol:

Imam godinu dana starog dobermana, ponekad pravi zvukove kao da rezi ili kao da zeli da povrati, veterinar nije nista nasao, ali i dalje to radi, sta bi to moglo da bude?

Pa.....:think:
Mislim da to radi ili zato sto se jos nije navikao na novi dom pa onda rezi kao i svi ostali psi u nekim prilikama.Ako mu vet nista nije nasao otidji do drugog zato sto ima raznih vetova pa neki mogu i da pogrese.Ili je mozda ovo sto je napisano u gornjem postu.Probaj sve stvari da ispravis.Prvo otidji do drugog veta pa onda moras da proveris da li on rezi samo na tebe ili stalno.Uradi sve to pa javi sta je bilo.Ako nista novo nema onda je to mozda samo ponekad razanje kao i kod drugih pasa koji nekad i tako bezveze raze (iz zadovoljstva :lol: ) Obavezno javljaj rezultate...:rtfm:

http://www.balkankinology.net/pricaonica/viewtopic.php?f=74&t=16033

Мом псу треба неко стално друштво за честе и мало дуже шетње:(
Јел можеш то да решиш?:hahaha:
То ми је велики велики проблем са њим!!!:(

Puno drusva za svog psa mozes naci u nekom parku dok se setas sa njim a ujedno ces i ti pronaci drstvo tako da neces zazaliti :) Ako bas zelis da se tvoj pas drzi sa psom iste rase bice malo teze,ma da je sve jedno sa kojom rasom psa se druzi :) Naravno ne smas ga pustati da se druzi sa ovim okrutnim rasama :) Moras uvek pitati prvo vlasnika od tog drugog psa dal je p[as druzeljubiv a ako taj vlasnik kaze da je sve ok onda ih mozete pustiti da se igraju i druze i ti taman nadjes drustvo :) Tako da je sasvim po meni lako :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back