- Poruka
- 422.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dve hriscanske, jedna kineska...Sad si me u brigu bacila

Bolje u brigu , nego među lavoveDve hriscanske, jedna kineska...Sad si me u brigu bacila![]()

Zahvaljujem lepoBolje u brigu , nego među lavove![]()

Само што кинеска није у марту, већ обично негде између 20. јануара и 20. фебруараDve hriscanske, jedna kineska...Sad si me u brigu bacila![]()
Sad si ga ti bacio u briguСамо што кинеска није у марту, већ обично негде између 20. јануара и 20. фебруара![]()
Tacno sam znao da nisam znaoСамо што кинеска није у марту, већ обично негде између 20. јануара и 20. фебруара![]()
Мораш да разумеш како да разумешTacno sam znao da nisam znao![]()

Da mu otkrijemo da je rešena pitalica, ili da ga pustimo da još malo razmišlja?Мораш да разумеш како да разумеш![]()
I ja mislim da je mart najsumnjiviji mesec u godiniNesto oko zena 100%. Taj mart mi sumnjiv?

Ne zns?Ne znan!
da da trebalo bi ga uhapsiti i odrediti 48 sati zadrzavanja povodom informativnog razgovoraI ja mislim da je mart najsumnjiviji mesec u godini![]()
I ja mislim da je mart najsumnjiviji mesec u godini![]()

"jel' pros'o momenat?"Da mu otkrijemo da je rešena pitalica, ili da ga pustimo da još malo razmišlja?![]()