mozda je crv, kako ce uklanja???

• Začetnik teme Začetnik teme idza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

idza

Zainteresovan član
Poruka
346
imam problem vec vise od 4 nedelje. naime kad sam god na netu imam neobicno visok mrezni promet iako nista ne radim, a zatim kad hocu da otvorim stranicu i pri tome opteretim malko vezu po pravilu me diskonektuje. procitao sam negdje nesto sto prilicno lici na moj slucaj a to se zove Netsky. da li neko moze da mi pomogne da ovo ludilo vise prekinem jer ne mogu nista da uradim kako treba na netu. hvala unapred

Instaliraj SpyBot... slican je kao AdAware ali malo se razlikuje u nacinu na koji skenira.
Moja licna preporuka,ne moras da me saslusas, zameni ZoneA sa nekim drugim ,recimo KasperskyAntiHack -om.Mnogo bolje suradjuje sa KAV -om ,posto su ista firma.
Probaj pa ako ti se ne svidja predji ponovo na ZA. Tvoja slobodna volja.
U svakom slucaju probaj reinstalirati Firewall i potom posmatraj koji ti programi zahtevaju izlaz na net i blokiraj ako ti se cini sumnjivim.

Ma kako da ne!
Kad bi vrsio instalaciju za svakim problem, nista drugo u zivotu i ne bih radio nego instalisao sve alate koji mi u radu trebaju po 1000-ti puta sve iznova...

To pomaze ako nemas nista posebno znacajno na racunaru pa nema veze, igre instalises i pokoju drugu stvar i teras. Ali ako se ozbljno bavis razvojem aplikacija, grafikom, web dizajnom i jos kojecime sa mnogo uradjenih projekata koje treba odrzavati ili radis na vise projekata trenutno, voleo bih da te vidim da "cepnes" reinstalaciju tek tako....

codemaker:
Ma kako da ne!
Kad bi vrsio instalaciju za svakim problem, nista drugo u zivotu i ne bih radio nego instalisao sve alate koji mi u radu trebaju po 1000-ti puta sve iznova...

To pomaze ako nemas nista posebno znacajno na racunaru pa nema veze, igre instalises i pokoju drugu stvar i teras. Ali ako se ozbljno bavis razvojem aplikacija, grafikom, web dizajnom i jos kojecime sa mnogo uradjenih projekata koje treba odrzavati ili radis na vise projekata trenutno, voleo bih da te vidim da "cepnes" reinstalaciju tek tako....

Reinstaliras i ne mislis... :mrgreen:

Jednostavno ja mislim daje u pitanju firewal.Firewal sluzi da zaustavi programe koji zele dase konektuju na internetu ili im dozvoli dase konektuju.Probaj ovako:
Udjes u Task manager pa processes i tu vidis koji procesi kako rade.
Inace ako koristis operu i Kasperski kao zastitu od virusa i trojanaca (a Kaspersky je pravljen za I.E) ne za operu moras se vise potruditi da ocistis kompijuter.(nemojte sada da napadate sto pisem ovako)
Moras prvo skinuti program CCleaner i sa njime ocistiti svo djubre koje se pokupi po internetu.
Onda skines najnoviju updatu za Kasperski(pre toga Kaspersky postavis na maksimalnu zastitu)
I ides na skeniranje celog kompijutera.
To mozes raditi u save modu.
Kada to sve odradis skines SpywareDoctor i sa njime skeniraj.
Pa javi staje bilo?

Back