N
NICS
Gost
Da li bi radije isli u Monte Negro ili Greece na more samo nemojte da se vadite zbog vize sve ostalo prihvatam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Contesse:pa tu nema premisljanja niti razmatranja situacije.
Iz istih razloga koje je Saskabgd navela isto i ja ne idem vise u Crnu Goru.
tamo treba puno jos da uce sta je turizam.
Ako su se opredelili da budu ekoloska i turisticka regija tako neka se i ponasaju.
Najvise mrzim kada jos misle da moramo tamo da idemo.Kao da je to nasa obaveza. Svasta!
O ponasanju da ne pricam. Uzas.
prljavstina na sve strane....itd.
Mislim da je to dovoljno .
Prosto je nemoguce uporediti Grcku sa CG!!!
Svašta sam čuo ali to da su Crnoj Gori dobordušni i ljubazni, e vala nikad nigde. Da sam juče umro ovo ne bih znao. A ako igde kradu to je u Crnoj Gori.Sanja Kraljevo:Makar su u Crnoj Gori dobrodušniji i ljubazniji !
...
ČAK SU NAS I POKRALI !!!
Vala, ljepote ima i to mnogo veće. A more ko more ne bi bilo tolkiko loše da ne plivaju (da izvinete) govna po plaži. A obala Grčke (kad se saberu i sva ostrva) je bar 1000 puta duža od jadne male Crne Gore. A uz to i raznovrsnija i lepša.Gost:NEMA NIDJE TE LJEPOTE NEMA NIDJE TAKVOG MORA KO STO IMA montenegro KO STO IMA crna gora !
Grčka živi od turizma. To je bar 75% prihoda države. Dobro Grci znaju šta je turizam, kako se razvija turistička ponuda i kako obezbediti gostu prijatno letovanje. Mnogo, mnogo, mnogo bolje od nadobudnih i lenjih đetića.grkinja:Za Grcku glasaju oni koji je dobro ne poznaju i nisu dobro shvatili sta Grci podrazumevaju pod pojmom 'turizam'.
Ovo sam bila ja. Izvinjavam se.Anonymous:U Grckoj letujem od '80. godine, sto podrazumeva i kopneni i ostrvski deo. Bila sam i u Bugarskoj, Turskoj, Egiptu, Tunisu, ... i naravno u CG. Ali samo jednom, i nikada, ali nikada vise. Moja tetka ima prelepu kucu u Budvi i stalno nas zove da dodjemo i tako moja sestra i ja odlucimo da odemo pre dve godine. Svadba mi je bila za dve nedelje, nismo imale puno vremena, nas tri zenske (krenula je i moja sestricina koja je u to vreme imala 3 god) smo sele na avion do Tivta (aerodrom je posebna prica) gde nas je sacekao teca. Prvo sto nam je rekao je bilo: "Pa mozda bas i niste trebale sada da dodjete, svi smo bolesni" Ne samo oni, nego i porodica koja im odrzava kucu, svi gosti, cak i pas. Stomacni virus. Nije bila u pitanju voda iz kuce, posto smo pili flasiranu, a i oni imaju svoj bunar, jednostavno morska voda, vazduh ili ne znam ni ja sta. Ja sam se prva razbolela, pa malecka, pa i moja sestra posle 3 dana (koja je inace olicenje zdravlja). Tek su nam tada priznali da je tako svakog leta. Posto nismo bile u stanju da idemo na plazu, vreme smo provodile obilazeci ostala mesta.
Ne morate da se slozite sa mnom, ali nismo videle nista posebno sto bi nas nateralo da ponovo odemo. A ne mogu da zamislim da neko jos i da pare da bi tamo letovao.
Anonymous:slusaj miloice da ti rece nesto brat crnogorac ne moras dolazit ko te cera!vi srbijanci ste najveci stiskavci ne bi kupili ni po * da ne odete da provjerite dje je jeftinije!gori ste od njemaca!a ti dobeo znas kad su bile sankcija CRNA GORA vam nije bila losa i dolazili ste i te kako !a mi imamo mnogo vise prirodnih ljepota nego ijedna zemlja u okruzenju imamo 5 nacionalnih parkova na nasem i tako malom prostoru!a vi ste seljaci vi da imate i 1000 eura necete znat da ih trosite na pravi nacin!vidi sta su sve svjetski umjetnici knizevnici i glumci rekli o ljepotama crne gore .a narocito sofija loren kad je ljetovala na svetom stefanu!vi nikad i necete bit u evropu jer brinete samo za vase dupe ! i kad ne mognete nidje da putujete Crna Gora ce vam bit super!IMAS I U GOVNA DA SE KUPAS!!!
A vala niti ne dolazim, pa sve i da me neko puškom ćera.Anonymous:slusaj miloice da ti rece nesto brat crnogorac ne moras dolazit ko te cera!
E neće biti da je tako. Nego kad ovi tvoji lopovi koje sebe zovu trgovcima za nešto što košta 2 EUR odrape cenu od 10 EUR, onda svako normalan, bio Nemac ili Francuz ili Srbijanac prvo pogleda može li se to nabaviti gde drugde po normalno skupoj ceni.Anonymous:vi srbijanci ste najveci stiskavci ne bi kupili ni po * da ne odete da provjerite dje je jeftinije! gori ste od njemaca!
Ja sam kao što rekoh dolazio, ali da je bila dobra - nije, loša je bila, ali nisam, imao gde drugde otići.Anonymous:a ti dobeo znas kad su bile sankcija CRNA GORA vam nije bila losa i dolazili ste i te kako !
E a od tog vašeg junačenja crnogorskog samo se još crnogorcima nije smučilo. Ma ništa bre vi nemate, nego mnogo krša po onim vašim divljim planinčugama, i nešto malo morske obale, koja je kao i svaka druga morska obala. Samo je gora od ostalih obala pošto je zapuštena i prljava.Anonymous:a mi imamo mnogo vise prirodnih ljepota nego ijedna zemlja u okruzenju imamo 5 nacionalnih parkova na nasem i tako malom prostoru!
E ti ćeš znati ! De nauči nas, ovde, kako se troši 1000 EUR.Anonymous:a vi ste seljaci vi da imate i 1000 eura necete znat da ih trosite na pravi nacin!
Vidim da i ti ne shvataš, jer ni nemožeš da shvatiš od tog silnog junačenja crnogorskog, da turizam nije isto što i prirodna ljepota. A i bog zna kad je to Sofija Loren izjavila. Mora da je bila pijana i nije se treznila.Anonymous:vidi sta su sve svjetski umjetnici knizevnici i glumci rekli o ljepotama crne gore .a narocito sofija loren kad je ljetovala na svetom stefanu!
A ti si vidim zabrinuo za svačija dupeta ? Jesu li slana ? Ili šta ?Anonymous:vi nikad i necete bit u evropu jer brinete samo za vase dupe !
Vala, Milojko više neće u Crnu Goru. Da si pročitao malo više, to si mogao da shvatiš. Daleko vam lepa kuća i te vaše prirodne ljepote. Eto vam vama vaša govna pa uživajte.Anonymous:i kad ne mognete nidje da putujete Crna Gora ce vam bit super!IMAS I U GOVNA DA SE KUPAS!!!
NICS:Da li bi radije isli u Monte Negro ili Greece na more samo nemojte da se vadite zbog vize sve ostalo prihvatam