Mozda ce mi ovako neko reci...

Mako

Primećen član
Poruka
715
A sta sam ja u podznaku ?

19.12.1976. Bograd
1:30 AM

Bio sam i na tom astro.com ali ja se toliko ne razumem u horoskop da nisam uopste siguran sta oni tamo pisu... mislim ono sun in... moon in... jel moon podznak ?

pls/tnx

p.s. sorry na otvaranju nove teme, ali vec dva puta pitah u postojecim temama "Podznak" ali evo vec je proslo nekoliko dana i niko da kaze...

Mako:
A sta sam ja u podznaku ?

19.12.1976. Bograd
1:30 AM

Bio sam i na tom astro.com ali ja se toliko ne razumem u horoskop da nisam uopste siguran sta oni tamo pisu... mislim ono sun in... moon in... jel moon podznak ?

pls/tnx

p.s. sorry na otvaranju nove teme, ali vec dva puta pitah u postojecim temama "Podznak" ali evo vec je proslo nekoliko dana i niko da kaze...

AHAH nisi siguran sta oni tamo pisu..bas si me nasmejao..
I da.. znaci strelac ti je znak( sto znaci sunce ti je u strelcu)..Podznak ti je Vaga.. a mesec u skorpiji..
e sad koliko sve tebi to znaci nemam pojma al mogu da ti kazem da ti je interesantna kombinacija :)

Zemlja i vazduh, ili bolje rečeno, nebo i zemlja. Ova dva znaka teško mogu naći zajedničke interese koji bi favorizovali njihovu vezu. Vazdušna Vodolija je usmerena na svet ideja, dok je Bik vrlo prizeman, sav od realnosti i praktičnosti. S druge strane oboje su vrlo rigidni i nepopustljivi. Na njih je gotovo nemoguće izvršiti ozbiljniji spoljašnji uticaj. Tako ostaju svaki u svom ataru, bez veće želje da se približe jedno drugom. Bik je štedljiv i prikuplja kao mrav, pa makar ni ne uživao u plodovima svoga truda, a Vodolija je poznata kao rasipnik i neumereni trošadžija. Ko to može harmonizovati? Prvi je tvrdokoran i konzervativan, a drugi lakouman i ekstravagantan.

Naravno da postoje stvari koje ih zajednički privlače i prema kojima oba partnera osećaju naklonost. To je pre svega veselje, muzika, društvo i naravno deca. Pitanje je samo da li će se veza opšte održati da dođe do formiranja zajedničkih interesa. U seksu takođe nema slaganja. Ni po temperamentu ni po taktu, te on ne može biti sigurno oslonac veze. Zato često moraju tražiti popravni sa strane ( zbog toga se ni jedna ni druga strana mnogo ne uzbuđuju ). Potrebno je da postoje posebna slaganja među planetama oba partnera, pa da zajednička veza opstane i uspe. U slučaju planeratnih aflikacija veza puca pre nego što se i uspostavila. Ipak, povremeno se javi izuzetak koji potvrđuje pravilo: jaka i stabilna veza Bika i Vodolije.

:D

Back