Mozak na otavu. Kako razmisljate?

Silence_

Zainteresovan član
Poruka
270
Kako razmisljate? Recimo, kad ste sami, nemate nikakvih bitnih obaveza i nista vas konkretno ne brine ili zanima. Sta vam prolazi kroz mozak?

Meni recimo kroz mozak prolaze razne pesme, zamisljam da razgovaram sa nekim (najcesce da ubedjujem nekog :D), ponekad razmisljam na engleskom jer mislim da ce mi to pomoci da ga usavrsim, secam se nekih trenutaka i dogadjaja i smisljam alternativne ishode i sta bi se desilo kad bih drugacije reagovao, ponekad se svadjam sa nekim, zalim nekome... :D Uglavnom "nisam sam" :D

Cime se zanima vas mozak?

(btw jel zna neko sta je otava?)

Sve vise vidim koliko je P. bio u pravu kada je rekao da ga je vec sramota sto ima ovakav hobi.

Pdf politika je stvarno imao tezinu, a sada se sveo na gomilu budalastina, glupavih spam tema sa ciljem da se sve svede na infantilno, da se obesmisli..milslim da je i pdf za tinejdzere sada ozbiljniji.

Vecina pametnih zena vise ne postuje na politici. Jeka se povukla, Sofija dodje povremeno, Dana takodje, Zplja ..ne vidjam je uopste. Ako nisi sizofrenicarka spremna da prozivis jos jedan svoj novi zivot …od ekstremne,agresivne levicarke pa do probudjene patriotkinje , ako ne visis ovde 24h, ako nemas gomilu klonova da pricas sam sa sobom ,ako ne napises stotinu besmislenih postova u 10min, nemas sta da trazis na politici.

Kao da sam zavirila u Džabinu jazbinu punu frikova koji figuriraju u toj tami vrteci se oko nakaznog Džabe ..

...о томе да могу да одем негде на неко време, али да се вратим у ово садашње, наравно, мислим на прошлост, ил будућност, ...., немам појма, мислим разне којештарије, .....:lol:

Uh, ja nekako razmisljam o svacenu- o ispitima i kako ih poloziti, pa o izvlacenju pitanja, o profesorima, o uslovu za narednu godinu, o usavrsavanju engleskog, o povoljnim cenama za izlete, o cvecu u dvoristu,o pranju automobila, o izlascima, pa sta cu da obucem za svadbu, koji mobilni da kupim, kako da zaradim neki novac... Hm, u sustini, razmisljam o trenutnim problemima i problemcicima i kako naci resenja za njih!

Мислим само до сутрадан, читам пост изнад, сувише храбро ми дође да се хватам данас са нечим што ме чека касније, мада планови су битни...:neutral:
Можда много ствари током једног дана ми се издешава, па и не могу да мислим дугорочније, уколико ми на послу не затраже да направим неки дугорочни план...:lol:, али то је посао, само...
Овако, данас до сутра, углавном...:lol:

Uh, ja nekako razmisljam o svacenu- o ispitima i kako ih poloziti, pa o izvlacenju pitanja, o profesorima, o uslovu za narednu godinu, o usavrsavanju engleskog, o povoljnim cenama za izlete, o cvecu u dvoristu,o pranju automobila, o izlascima, pa sta cu da obucem za svadbu, koji mobilni da kupim, kako da zaradim neki novac... Hm, u sustini, razmisljam o trenutnim problemima i problemcicima i kako naci resenja za njih!
Mnogi su pogrešno shvatili temu...To su stvari o kojima razmišljamo stalno i zbog kojih se ponekad stresiramo...Pitanje je o čemu misliš kada si spokojan...
Što bi reko Majakovski
Hej!
Gospodo!
Ljubitelji
obesvjescivanja,
zlocinstava,
pokolja,
da li ste najstrasnije
vidjeli -
lice moje
kada sam
ja
apsolutno spokojan?

Kako razmisljate? Recimo, kad ste sami, nemate nikakvih bitnih obaveza i nista vas konkretno ne brine ili zanima. Sta vam prolazi kroz mozak?

Meni recimo kroz mozak prolaze razne pesme, zamisljam da razgovaram sa nekim (najcesce da ubedjujem nekog :D), ponekad razmisljam na engleskom jer mislim da ce mi to pomoci da ga usavrsim, secam se nekih trenutaka i dogadjaja i smisljam alternativne ishode i sta bi se desilo kad bih drugacije reagovao, ponekad se svadjam sa nekim, zalim nekome... :D Uglavnom "nisam sam" :D

Ne sećam se kada sam poslednji put imala vremena da se natenane ispričam sama sa sobom, a kada imam vremena, obično nakon tih zamišljenih dijaloga moje prvo Ja pita moje drugo Ja: Da l' si ti normalna?

U takvim momentim obicno ne mislim o nicemu konkretnom vec mi se misli same namecu..Od pevusenja neke pesmice,do razmisljanja o nekim dragim ljudima.

Mozak na otavu...je.. JUŽNJAČKI IZRAZ...;).

IZ MOG KRAJA...i ..ZNAČI TRENUTAK OPUŠTANJA I RAZMIŠLJANJA O STVARIMA KOJE NISU..NAPOR ZA MOŽDANE VIJUGE..;).

ZNAČI...SAMO LEPA RAZMIŠLJANJA..:ok:.

Na ono drugo pitanje...NEĆU ODGOVORITI...;)

Back