Motornom testerom odsekao glavu majci, bacio je u komšijino dvorište, pa unakazio telo! Čovek zatekao ispred kuće horor i odmah pozvao policiju!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.816
Komšije su šokirane monstruoznim zločinom u Novom Sadu gde i dalje sve vrvi od policije, a kako Kurir saznaje, slučaj su policiji prijavile komšije s obzirom na to da je glava nesrećne žene pronađena u dvorištu čoveka koji živi u kući do osumnjičenog za ubistvo majke.

- Majka A. M. i sin I. M. su čistili lišće u dvorištu, ali je u jednom momentu između njih izbila svađa. Oboje su ušli u kuću, a šta se tu tačno dalje dešavalo, ko zna. Čuli smo da je ubio majku i posle toga uzeo motornu testeru i majci odsekao glavu. Telo je potpuno iskasapio testerom i ostavio u kući u lokvi krvi, a glavu je bacio kod komšije u dvorište... Užas - priča za Kurir jedan komšija.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
1731780396824.png

Osumnjičeni i nesrećna žena, inače, živeli su zajedno u kući u Novom Sadu. Osumnjičenom za ubistvo je otac, kako saznajemo, preminuo pre 5 godina, i od tada su njih dvoje ostali sami. Nastradala žena je, osim sina koji je počinio zločin, imala i ćerku, ali ona već duže vreme živi u Šapcu.

- Komšije su je pozvale kada je došlo do ubistva, a nesrećnica je odmah došla u Novi Sad. Bila je potpuno van sebe, nisu joj dali da priđe iskasapljenoj majci zbog toga što je prizor bio jeziv. Samo su pokupili ostatke ženinog tela i odvezli - kaže sagovornik Kurira koji je i dalje potresen onime što je njegov komšija uradio.

- Bio je psihički bolesnik, ali nije ličilo da bi uradio nešto ovako, ovo nema ni u najgorim horor filmovima - rekao je.

Вероватно је много звоцала. Српска посла, али 21 век, уместо секире, тестера.
Inače se van Srbije ovakve stvari ne dešavaju. I jako je bitno to čime je žrtva izazvala psihičkog bolesnika na napad.

Inače se van Srbije ovakve stvari ne dešavaju. I jako je bitno to čime je žrtva izazvala psihičkog bolesnika na napad.
Дешава се, али земља са 6 милиона душа има много више лудака него неке много веће земље.

Ljudi sa dijagnozom sizofrenije cesto ubijaju svoje majke!
Ovde kod mene je pre 12 godina jedan isto tako nozem ubio majku i odsekao joj glavu.
Sokirao sam se kad sam ga posle 3 godine od ubistva majke video na slobodi kako seta ulicom. Beze od njega kao djavo od krsta.
To je sistem direktno kriv, imamo ludake na vlasti koji pustaju te ludake a moguce da su zavrbovani kao clanovi sekti i kultova.

Nije to nista cudno i pre je harala Crna Ruza gde je zavrbovani momak trebao da pobije svoju porodicu ali nije pristao na to i na kraju su ga ubili, naravno policija i vrh su zataskali i proglasili navodnim samoubistvom ali se posle vremenom sve otkrilo, jer ih je njihova rodjaka tipovala i da su uspeli u tome uzeli bi im svu imovinu...sto me takodje podseti na 6 clanu porodicu iz Subotice koja je bila mucki likvidirana pre nekih 20 godina, oni su bili bas imucni i naravno policija je i to zataskala.

Back