MOTOCIKLI

Ok, i ja sam mislio da si klinac. Lepo ti ljudi kazu, ne mora novo, moze i polovno. Velik motor je mnogo bolji za voznju od malog, stabilniji i sigurniji je a vidim da pored godina imas i iskustvo sa raznim motociklima tako da bi ti prelazak na tako veliku masinu bio pravo zadovoljstvo. Velik motor i velik auto - moja filozofija ( ne samo moja ) koja se ne zasniva na kompleksima nego na cinjenicama da voznja mora biti i uzivanje koje moze samo velika masina da pruzi. Sta da ti kazem, moj drugar je godinama ceznuo za Africa Twin 750cc i kada mu je jedna izmakla za zilet razocarao se i prodao ono sto je vozio. Svi zelimo neku masinu za kojom uzdisemo ali se valja zadovoljiti onim sto mozemo priustiti. Ipak iz svog iskustva znam jedno - ono sto sam iskreno i jako zeleo to sam jednog dana i dobio ma koliko izgledalo nemoguce u pocetku.

Naravno to je jedini motor koji je napravljen za put oko sveta,zadovoljio bih se za pocetak Grckom izuzetna destinacija normalno najpre treba da kupim motor,znam kupicu ga...........

Slovenacki fotoreporter Zvone Seruga je osamdesetih dobio od fabrike unikatni, " po svojoj meri " BMW sa rezervoarom od 40 L za putovanja po Africi, Indiji, Juznoj Americi i drugim delovima sveta jer je kao fotograf obisao svet motociklima pa mu je firma napravila ekstremno izdrzljiv enduro motocikl za najteze terene. To se zove poklon.

Zdravo svima,moj ortak je kupio Keeway krosericu i cisto me zanima sta vi mislite o tome,i jos jedna stvar da li postoji sansa da se kupi auspuh za te kroserice da se ne cuje onako kao kosilica

Odlican ja sam kupio par komada za kurirsku sluzbu.Ko nije znao imaju garanciju 25 meseci i ti motori su zaista dobra investicija.Taj motor jeste kinez ali ako kinezi znaju nesto da prave to su onda motori.

To i nije losa ideja,posaljes pismo u fabrici,normalno svoju biografiju i svoj san,mozda ce to nekog ....podstaci da ti pokloni motocikl,makar i vernu kopiju orginala u minijaturi koja ce stajati na radnom stolu.U svakom slucaju bolje nego slika ili pozadina na monitoru.Mioni samo ti nastavi da sanjas....!

KURIREXPRESS:
Odlican ja sam kupio par komada za kurirsku sluzbu.Ko nije znao imaju garanciju 25 meseci i ti motori su zaista dobra investicija.Taj motor jeste kinez ali ako kinezi znaju nesto da prave to su onda motori.

Pa nije bas da ih prave, uglavnom ih kopiraju ili rade po licenci ili koriste postojece agregate i pratecu opremu od nekih japanaca koji su izasli iz proizvodnje pre par godina !
Primer, drugar mi ima nekog Daelima ili tako nekako, skoro ceo motor je Honda pod drugim imenom !

ljudi sve vas shvatam volim sve notore vozim suzuki gsx 400 ali sve ima svoje ali ipak ja uzivam u voznji dirt motora odnosno kross motora jer se tu mogu praviti najvece gluposti a na asvaltu sa njim se najlakse polomiti zbog njegovih guma
samo da znate da nas ima i u doboju tj. motorista pa dodjite na motorijadu sada u maju 25. 26 i 27.

Jedini motor koji bi vozio: Harley Davidson Fat Boy. Uskoro. Veoma uskoro.

2006-Harley-Davidson-FLSTFIFatBoyc-small.jpg

lbt_md+2004_harley_davidson_fat_boy+side_right_view.jpg

MOTO-KROS

Sta se desava sa ovim izuzetnim moto sportom u Srbiji,sve manje takmicara a sve vise interesovanja kod mladih narocito u malim mestima gde su uslovi idealni,volja prevelika ali nazalost nedostatak finansijskih sredstava.Medjutim i to nije zaustavilo neke ljude koji se sami snalaze skupljajuci dinar po dinar da bi kako tako napravili stazu a tek onda treba love za motore za opremu koja je najbitnija za bezbednu voznju.Nema razlog da ne navedem ime sela ili mesta pored Vlasotinca,to je Sisava.Prvo su "stazu"naznacili traktorom i tanjiracom,voze se stari preuredjeni motori i to ite kako se voze a da su im tu oni pravi kros motori...Proslog meseca smo dobili masine i staza je prosecena na grubo po svim merama pravilnika moto krosa stim sto smo naftu mi sami morali da obezbedimo.Skoro svaka kuca iz tog sela je dala koliko je mogla novca kao i mnogi privatnici iz Vlasotinca.Sad predstoji finalni rad masinom koji moramo platiti privatniku sto opet iziskuje skupljanje novcanih sredstava.Najbitnije da smo poceli i to da imamo izuzetne talente i to u klasi 50cm(vozac ima 7 god.),klasa 80(vozac ima 11god.) i u klasi 125cm(vozac ima 15god) i dosta nas veterana koji imaju dosta bajkerskog iskustva u sebi a interesovanje kod omladine je preveliko.POMOC nam je itekako potrebna,najpre neka brosura skole moto krosa,oprema polovna,bilo kakva da zastiti vozace jer voznja na ovoj stazi nije nimalo bezopasna.I sami znamo da je najbolje kupiti novo ali sta pre....Ako neko ima ili zna nekog ko se takmici nek pomogne bilo cim,makar i dobrom preporukom.HVALA

sreco probaj neki kross od 250ccm na zemljanom putu, ali obavezno da bude 2-taktna masina, toplo preporucujem HONDU CR ili KTM SX.... pa mi javi kakav je utisak kad prestanes da se treses od adrenalinskog soka..... a za divljanje po asfaltu KAWASAKI 636 sa nekim dobrim izduvom, moze AKRAPOVIC, bruka kako motor ide a jos strasnije kako se cuje........pozz

Back