Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Kome više ne treba motor Yamaha R1 ili Suzuki GSX-R, a želi da nekome pokloni...može meni!!!![]()
![]()
Kad budem završio fax i počeo da radim ima da skupljam novce i da kupim neku motorčinu...
to je apsolutno i moj plan

Kome više ne treba motor Yamaha R1 ili Suzuki GSX-R, a želi da nekome pokloni...može meni!!!![]()
![]()
Kad budem završio fax i počeo da radim ima da skupljam novce i da kupim neku motorčinu...
sreco probaj neki kross od 250ccm na zemljanom putu, ali obavezno da bude 2-taktna masina, toplo preporucujem HONDU CR ili KTM SX.... pa mi javi kakav je utisak kad prestanes da se treses od adrenalinskog soka..... a za divljanje po asfaltu KAWASAKI 636 sa nekim dobrim izduvom, moze AKRAPOVIC, bruka kako motor ide a jos strasnije kako se cuje........pozz
.....,ali sportski motori i nisu nesto zanimljivi.....suvise su opasni i po meni danas se voze samo da bi bili u fazonu, cool, da bi se videlo da imas kintu i sl.... Harley i npr.Chopper su sasvim nesto drugo. Njih uglavnom voze pravi bajkeri, oni koji to vole i za to zive i to je citav njihov zivot.....
Zdravo zaljubljenici u motore.
Več sam neko vreme na ovom forumu i evo danas slučajno nadjem temu o motorima-konačno! Motore vozim več 15 godina,uvek sam imao enduro motore a vozio sam svega i svašta u tim godinama počevši sa apn-cima,pa moto guzzi-jima u jna,pa posle vojske opet par talijana i onda konačno japanci.Primečujem da se u Srbiji vozi u glavnom sportske motore i to vrlo brzo... :shock:
Ima možda neko od vas podatak koliko je lica stradalo u Srbiji prošle godine kao vozači i suvozači na motorima? :-(
HRC
I vi ste mi bajkeri... Navratite malo do Harley-Davidson club.. u beogradu... Da malo naucite o motorima,a ne o zujalicama... Vama je jedino bitno da moze da ide preko 200,i da moze da se propne... Koji ste vi luzeri,bruka... Sednes na njega i em sto iskrivis kicmu od grbljenja,nego sto posle duze voznje nemozes da ispravis noge... A tek koje je uzivanje suvozacu??? Ja moju Virago 250 nebih menjao ni za 5 novih R1... KAPISH???
Мој омиљени:
![]()