Moto.....

DODIRLJIVA

Ističe se
Poruka
2.485
Ovo i nije neki moto,ali to mi je savet od oca i stvarno nisam neko vreme mislila da tako treba ali sada se time vodim,DA BUDEM U SVEMU NEUTRALNA...
Inace ,istinito je ono,,POSLE KISE UVEK IDE SUNCE,ILI KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO,,!

<hator>

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.262
oke.................
......................htelasam da te zajebavam malo,ali necu............
.......evo ozbiljno...............
................mnogo si depresivan,nezainteresovan za rl..........
...............ne mogu da provalim tvoj status u drustvu,ali mislim da si ili totalni luzer ili ona kao "faca"........

............ili sam se ja ispalila kao zver...............:mrgreen:

Übermensch

Iskusan
Poruka
6.016
oke.................
......................htelasam da te zajebavam malo,ali necu............
.......evo ozbiljno...............
................mnogo si depresivan,nezainteresovan za rl..........
...............ne mogu da provalim tvoj status u drustvu,ali mislim da si ili totalni luzer ili ona kao "faca"........

............ili sam se ja ispalila kao zver...............:mrgreen:

Ni jedno ni drugo ....krajnje sam inertan i nezainteresovan......sa ljudima se trudim da komunikaciju svedem na min...jer me to ruku na srce svemirski umara....

<hator>

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.262
Ni jedno ni drugo ....krajnje sam inertan i nezainteresovan......sa ljudima se trudim da komunikaciju svedem na min...jer me to ruku na srce svemirski umara....

znaci trece....:mrgreen:
.............obicno ljude odmah sortiram na "svidja mi se","mogu da ga podnesem" i "ne mogu ocima da ga gledam",ali tebe stvarno ne znam gde da svrstam................
.................stvarno ne znam sta da mislim tebi.............................:think:
ali skapiracu te ja,sve skapiram pre ili kasnije................

Übermensch

Iskusan
Poruka
6.016
znaci trece....:mrgreen:
.............obicno ljude odmah sortiram na "svidja mi se","mogu da ga podnesem" i "ne mogu ocima da ga gledam",ali tebe stvarno ne znam gde da svrstam................
.................stvarno ne znam sta da mislim tebi.............................:think:
ali skapiracu te ja,sve skapiram pre ili kasnije................

Ok....pozzz...