Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Vas moto........cime se vodite u zivotu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moj moto je....pustite me na miru idem da spavam..........
i moj je slichan
samo bi dodala neshto na moru odyebite svi..![]()
Pa ovo nikoga nevredja...a efikasno je.....
jeste, ali sad svi tolko psuju da kad im kazhem i ovo drugo shto sam ja dodala ne uvrede se...![]()
Pa moj moto je....pustite me na miru idem da spavam..........
buduci da si ti postavio temu ja mislila sad cu da cujem nesto dubokoumno...a ono.........
ex sad mnogo ti ocekujes od mene....dosta je ovo duboko...moras malo da zagrebes....
zagrebala sam...........hoces da cujes moje misljenje?
oke.................
......................htelasam da te zajebavam malo,ali necu............
.......evo ozbiljno...............
................mnogo si depresivan,nezainteresovan za rl..........
...............ne mogu da provalim tvoj status u drustvu,ali mislim da si ili totalni luzer ili ona kao "faca"........
............ili sam se ja ispalila kao zver...............![]()
moj zivot moja stvar ili zivi i pusti druge da zive to su 2 najbolja![]()
Ni jedno ni drugo ....krajnje sam inertan i nezainteresovan......sa ljudima se trudim da komunikaciju svedem na min...jer me to ruku na srce svemirski umara....
E svaka cast.......oba su mi takodje....
znaci trece....
.............obicno ljude odmah sortiram na "svidja mi se","mogu da ga podnesem" i "ne mogu ocima da ga gledam",ali tebe stvarno ne znam gde da svrstam................
.................stvarno ne znam sta da mislim tebi.............................
ali skapiracu te ja,sve skapiram pre ili kasnije................
Ni jedno ni drugo ....krajnje sam inertan i nezainteresovan......sa ljudima se trudim da komunikaciju svedem na min...jer me to ruku na srce svemirski umara....
Ma znam ja tvoj status..eto ,tebe niko ne moze da razume...ahhaha