Moskvić 6

Oduvaće evropske proizvođače koji su duplirali cene krntija. Pravi trenutak da ulete kinezi i rusi!

moskvich-3-3-1024x597.jpg

sehol-yao4.jpg

Zato i uvećavaju znakove jer svi precrtavaju jedni druge. Neće dizajnere da plate ni inženjere, oće veštačku inteligenciju, neće ni radnike oće robote. Jure profit a vratiće zemaljsku kuglu u kameno doba. Debilčine.

Руси ово раде по кинеској лиценци, а тек намјеравају развити властите моделе. Хтјели су производњу одмах, а развој модела траје па су почели лиценцно.
Mene je uvek kopkalo zašto Rusi, pored sve vojne tehnike, pored svih resursa - ne umeju da naprave iole pristojan auto.

Sve razvijene zemlje imaju i aute i superaute, Nemci, Ameri, Francuzi, Italijani, Koreanci, Japanci - samo Rus n'ume, niti je ikada umeo. Evo sad su ih i Kinezi prestigli.

Nije mi jasno zašto. Isto važi i za nas, ali opet, mi nemamo resurse kao Rusi, tako da nama opraštam.

Pričam o komercijalnim automobilima koji se proizvode u milionima primeraka, a ne o 3D renderima i kojekakvim prototipovima.

To je ono što Rusi ne umeju da naprave.

P.S. a i taj iz videa je propast.
Marusia se prodaje i vozi ne znam šta je tebi 3d render? Superautomobili se ne prave serijski kao golf.

Marusia se prodaje i vozi ne znam šta je tebi 3d render? Superautomobili se ne prave serijski kao golf.
Ja kažem da Rusi ne umeju da naprave dobar komercijalni auto, i pitam se zašto je to tako. Ti postaviš auto koji je sve samo ne komercijalni auto.

Ne znam na koji jezik da ti prevedem, da bolje razumeš rečenicu "RUSI NE UMEJU DA NAPRAVE DOBAR KOMERCIJALNI AUTO".

Mene je uvek kopkalo zašto Rusi, pored sve vojne tehnike, pored svih resursa - ne umeju da naprave iole pristojan auto.

Sve razvijene zemlje imaju i aute i superaute, Nemci, Ameri, Francuzi, Italijani, Koreanci, Japanci - samo Rus n'ume, niti je ikada umeo. Evo sad su ih i Kinezi prestigli.

Nije mi jasno zašto. Isto važi i za nas, ali opet, mi nemamo resurse kao Rusi, tako da nama opraštam.
Kojim vama?Samo je Srbija imala sopstvenu autoindustriju.

Back