Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte na sedecoj adresi: www.aeroflot.rumr.mrmot:Interesuje me na kom sajtu mogu naci cene leta za Moskvu,pa ako ima neko da zna....Unapred hvala.
mare_car:Ici cu tamo na duze vreme uskoro, pa me zanimaju iskustva drugih o ovom gradu????????? Ko je bio, kako se proveo, koja su dobra mesta, cene itd? Da li je neko jos i putovao po Rusiji, na primer do Petrograda ili po sibirskim gradovima?
I da, da ne zaboravim. Niposto nemoj ici ruskom avio kompanijom, ni tamo ni nazad! Poslednji puta kada sam putovao tamo, isao sam njihovom kompanijom, sedeo sam do prozoara na samom krilu. Kada je avion poceo da slece, i kad su se flapsovi podigli, imao sam sta da vidim. Izolir trakom povezani neki kablovi, delovi u krilu, sve visi i landara. U*ro sam se potpuno. Ateista sam, ali sam se na brzinu pomolio svim bogovima koji su danas aktuelni... Nazad sam se vrati dva dana kasnije, jer sam cekao da JAT leti tog dana.alexy:Ja cu se izmedju dva leta zadrzati nekoliko dana u istom gradu, pa bih zamolila one koji ga poznaju da mi kazu sta nikako ne bih smela propustiti. Hvala unapred!
Nadam se da nisam zvucao "antiruski"markoBG:hvala ti na tvojim dobrim i korisnim informacijama. ali, ja imam strava ponudu za 1,5 meseca u moskvi za dz tako da mi je svejedno..... a oduvek zelim da odem (mi smo ipak rusofilski narod), a kada cu ako ne sada u moskvu..... jesi li mozda bio u drugim gradovima? petrogradu, novgorodu, kazanu....?
Davno sam bio ali znam da Moskva ume da bude veoma skupa-naravno na nekim mestima pogotovo sam Kremlj, ali po meni grad-zemlja sa najvecim duhom. U Moskvi cak postoji 4 vremenske progonoze za istok s z j.bigsister:shta je sve potrebno ya dvonedeljni put u moskvu? Shta sve treba za vizu? Kakve su cene tamo?...i sve ostalo shto znate o tome....