epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
kako su prevrtljive ruje, ko pastrmka u plichaku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

MOOOOOLITVAAAAAAAAAAAAAAAAA.......![]()

Prosto nemogu da verujem da su ovi rokeri iz DS-a počeli da igraju kazačok.

Cekaj pa kako cemo u Evropu ako se sada Tadic lize sa Rusima. Ja sam bas mislio za Tadica da glasam ali sad kad vidim ovo nesto i ne bih.

Tema Dana
Ruski mediji tvrde da je jasan stav zvaničnika te države o predsedničkim kandidatima u Srbiji
Moskva se opredelila za Borisa Tadića
Autor: T. Vasiljević | 24.01.2008 - 08:34
Podrška Rusije je, izgleda, jedan od bitnih faktora na koji se oslanjaju oba predsednička kandidata u Srbiji. Po svemu sudeći, u bici za rusku naklonost pobedio je aktuelni predsednik Boris Tadić, koji će sa premijerom Vojislavom Koštunicom sutra posle potpisivanja energetskog aranžmana sa Rusijom sastati sa predsednikom Putinom
Ruski mediji već spekulišu da se se zvanična Moskva opredelila za Tadića kao proevropskog kandidata, a Nikolić u Moskvi može da računa uglavnom na političare koji su podržavali Slobodana Miloševića, a koji su sada protivnici ruskog predsednika Vladimira Putina.
Inače kandidat SRS može da računa na podšrku Genadija Zjuganova, Nikolaja Riškova, Ivana Meljnikova i Sergeja Baburina. Treba znati da je Zjuganov optužio Putina na izbornu krađu na prethodnim izborima ...
a sad: kazačok![]()
SRS+SPS=46%
jos samo 4% Tomu deli od pobede uz uzslov jednake izlaznosti, a nakupice Toma i vise od 4%
a taj Komersant ima cesto obicaj da pise o tome kako u Ukrajini treba da pobede katolicko-unijatske politicke snage, kako je dobro za Ukrajinu "da udje u NATO", imaju obicaj da pisu o "ruskim zlocinima u Ceceniji" i kako je Lukasenko u Belorusiji "diktator"...
Rusi se zvanicno nece uplitati u izbore u Srbiji, ali ce precutno ocekivati pobedu Tome Nikolica, naravno.

jel pisao grobar i bušu?Не контате ништа, зар не!?
Па ако је путин подржао тадића, Американци ће у инат Николића, на један или други начин...

jel pisao grobar i bušu?
jedva čekam da ga podrže, to bi ga dokusurilo i totalno raspametilo radikalsko biračko telo![]()
Covece, pa Toma je na ovim izborima dobio 700 HILJADA GLASOVA VISE nego na proslim predsednickim izborima!!!
ma jok, nego malo me začudio putin, mogao je da sačeka posle izbora8-)a bas te potresa tadicevo poklonjenje caru, a?![]()
ma jok, nego malo me začudio putin, mogao je da sačeka posle izbora8-)
Тадић иде да присуствује церемонији потписивања споразума,и то је све.
А,то што ви умишљате...Ма знате да вам неће помоћи.![]()

ma jok, nego malo me začudio putin, mogao je da sačeka posle izbora8-)