Moskva se opredelila

a у том "Комерсанту" често је могуће прочитати вести и коментаре типа:
-како Украјина "треба да уђе у НАТО"
-како у Украјини треба да победе прозападни унијати и католици
-како је Лукашенко у Белорусији "диктатор"
-руски злочини у Чеченији
-Ходорковски "неправедно политички затвореник"
и тако даље, и тако даље.

Pa zar Tadic jos uvek nije predsednik Srbije? Da li se Putin sastaje sa Tadicem samim ili sa celom Srpskom delegacijom ukljucujuci i Premijera i Velju svetskog putnika ? Da li je taj sastanak podrska predsedniku ili samo potpisivanje strateskog "biznis" plana izmedju Rusije i Srbije ?

Kakve samo gluposti ljudi vole da umisle i lupe pa to je smesno :)

a što misliš da su zakazali potpisivanje između 2 kruga?
Ako se Putin ne meša, šta će tamo sa Tadićem, ako već ugovor potpisuje Selja?
Jel potpisuje Putin?
Mogao da ga odhebe kao beba zvečku, ali se sastaje sa njim...
hebote, 2+2 je još uvek 4

Pa zar Tadic jos uvek nije predsednik Srbije? Da li se Putin sastaje sa Tadicem samim ili sa celom Srpskom delegacijom ukljucujuci i Premijera i Velju svetskog putnika ? Da li je taj sastanak podrska predsedniku ili samo potpisivanje strateskog "biznis" plana izmedju Rusije i Srbije ?

i tebi to, naravno, ništa ne govori?:lol:
da je putin bar malo naklonjen tomi, odložio bi sve za nedelju dana.
iako nema žurbe, on bi ipak da se to obavi pre izbora8-)
Naš Vladimir:-D

Колико се ја сећам,Лавров је изнео званичан став Москве да се они не мешају и не подржавају никога на председничким изборима у Србији.

Па,коме веровати?Медијским шпекулацијама или руским званичницима?

a što misliš da su zakazali potpisivanje između 2 kruga?
Ako se Putin ne meša, šta će tamo sa Tadićem, ako već ugovor potpisuje Selja?
Jel potpisuje Putin?
Mogao da ga odhebe kao beba zvečku, ali se sastaje sa njim...
hebote, 2+2 je još uvek 4

Zato sto ne potpisuju preuzimanje lokalnih trafika po Srbiji, vec Naftne Industrije Srbije i gradnje internacionalnog gasovoda, pa takva situacija nalaze da se pojave najvisi zvanicnici obadve strane i kao sto sam rekao delegaciju cine i Premijer i Predsednik i Ministar koji potpisuje ugovor ispred drzave.

Kakvo bre potpisivanje izmedju 2 kruga? Ovo je trebalo biti potpisano u Sofiji, a Putin dobro zna zasto nije i koji magarac se protivio svemu ovome ukljucujuci i sve njegove sledbenike na Krstarici ;) ali :D (uvek ima ali)...dosao Vojo i sto je Laci gore rekao "Tadicu potpisi...." i sta ce jadnik, ide u Rusiju da aplaudira potpisu a ujedno ce da nalozi narod kako je to oduvek bila njegova namera a u Moskvu ide na poziv Putina koji tim cinom podrzava njegovo kandidaturu za predsednika.

Hahhahahaha takav mentalni sklop nema ni u crtanim filmovima, na sta se sve ljudi danas loze :P lol

Колико се ја сећам,Лавров је изнео званичан став Москве да се они не мешају и не подржавају никога на председничким изборима у Србији.

Па,коме веровати?Медијским шпекулацијама или руским званичницима?

ti veruj zvaničnom stavu, a ja ću onom što vidim svojim očima:
putin & tadić zagrljeni, toma u pisoaru:-D

i tebi to, naravno, ništa ne govori?:lol:
da je putin bar malo naklonjen tomi, odložio bi sve za nedelju dana.
iako nema žurbe, on bi ipak da se to obavi pre izbora8-)
Naš Vladimir:-D

Putina boli racku i za Tomu i za Borisa, njemu je bitno da kupi NIS, a ko ce da potpise svejedno mu je. Sto se tice gasovoda, boli ga uvo i za to, mogao je slobodno da ide kroz Rumuniju i Madjarsku sto je mnogo bezbednije nego kroz Srbiju i BiH (RS), ali "sreca" pa je tu Vojo koji je Borisa po jos jedan put nasamarao i objasnio mu par stvari, strpao pacijenta (samo za show) na avion i pravac Moskva na potpisivanje koje ne moze i ne sme da ceka :D

p.s. koji slepci, uhvatili se sada Putina ko pijan plota, pa ono "evo vidite Srbi, i Putin podrzava Borisa" hahahahahah :D .... cek da nadjem sliku sa filmskog festivala u Torontu kad sam se slikao sa De Nirom i onda napalim sve mlade majmune kako smo kucni prijatelji :P :D LOL hahahahahahahha

Zato sto ne potpisuju preuzimanje lokalnih trafika po Srbiji, vec Naftne Industrije Srbije i gradnje internacionalnog gasovoda, pa takva situacija nalaze da se pojave najvisi zvanicnici obadve strane i kao sto sam rekao delegaciju cine i Premijer i Predsednik i Ministar koji potpisuje ugovor ispred drzave.

lol

ma bitno je da tadić i koštunica sprovode politiku tome nikolića, kao što reče grobar u onom ceduljčetu što će portir ruske dume pokušati da dostavi putinovom sedmom podsekretaru:lol:

Kakvo bre potpisivanje izmedju 2 kruga? Ovo je trebalo biti potpisano u Sofiji, a Putin dobro zna zasto nije i koji magarac se protivio svemu ovome ukljucujuci i sve njegove sledbenike na Krstarici ;) ali :D (uvek ima ali)...dosao Vojo i sto je Laci gore rekao "Tadicu potpisi...." i sta ce jadnik, ide u Rusiju da aplaudira potpisu a ujedno ce da nalozi narod kako je to oduvek bila njegova namera a u Moskvu ide na poziv Putina koji tim cinom podrzava njegovo kandidaturu za predsednika.

Hahhahahaha takav mentalni sklop nema ni u crtanim filmovima, na sta se sve ljudi danas loze :P lol

tutubane, ne potpisuje Tadić, i koji će tamo u sred kampanje, ako mu Putin ne daje podršku, mogao je da kaže da samo dođe Koštunica

teši se, šta ti drugo i prostaje,
a meni je smešno što se vi palite oko Putina, vidi se da vam je nešto neprijatno
tako me boli tuki hoće li ga podržati ili ne, ali vidim da vam jako, ali JAKO smeta

tutubane, ne potpisuje Tadić, i koji će tamo u sred kampanje, ako mu Putin ne daje podršku, mogao je da kaže da samo dođe Koštunica

teši se, šta ti drugo i prostaje,
a meni je smešno što se vi palite oko Putina, vidi se da vam je nešto neprijatno
tako me boli tuki hoće li ga podržati ili ne, ali vidim da vam jako, ali JAKO smeta

Koji ce tamo u sred kampanje ? hahahahaha pa to mu je najjaci adut cele kampanje i takoreci cela kampanja da se uslika sa Putinom. Vredi mu ta slika vise za sve vas teletabise u Srbiji nego sve sto je uradio (tj. nije uradio) svih ovih godina :D lol hahaha

ae dobro, eto Putin podrzava Tadica, usra se od srece i Tadic i svi njegovi teletabisi tj. tadicevci :P hahaha....a meni toliko smeta da nisam ni glasao niti nameravam da glasam, a i Tacija da izaberete boli me qita, nece vam biti prvi put da izaberete PRAVOG COVEKA ;) :P lol

ma ok,nego....evo odgovora na pismo!!!:lol:

24et0.jpg

ljudi ne pecajte se bez veze ruski komesarant je ruska verzija b92 . obican placenicki naruceni clanak iz staba borisa tadica.

to samo pokazuje koliki je njihov ocaj , i kolika je panika u njihovim redovima.

inace b92 je u vise navrata citirao clanke iz pomenutog lista po kojem rusiju briga za kosovo, i da ce rusija izdati srbiju.

naravno nista se od toga nije desilo.

zato samo opusteno. pobedjujemo.

Back