draksson
Iskusan
- Poruka
- 5.674
Bravo Rusi 

MOSKVA 28. 05. 2011
Beta-AFP
(VIDEO) Okršaji tokom zabranjene gej parade u Moskvi

MOSKVA 28. 05. 2011
Beta-AFP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U moju Moskvu si došao da se pederišeš.dve Amerikanke aktivistkinje, i jedan Francuz.
kad teba da se brani gadafi (ili slučajno kosovo..) onda ih nema nigde..
a kad treba da se tuku gologuzi ****** onda su jaki..
izem ti ja taj obraz
Познат си по бризи за Косово.kad teba da se brani gadafi (ili slučajno kosovo..) onda ih nema nigde..
a kad treba da se tuku gologuzi ****** onda su jaki..
izem ti ja taj obraz

Познат си по бризи за Косово.
A STO SE TAJ RANJENI .. PREBIJENI .. AMERICKI GEJ AKTIVISTA NIJE POZVAO NA AMBASADU .. ILI POKAZAO AMERICKI PASOS ?
GLEDAO SAM FILMOVE - TO UVEK UPALI ...![]()
Макар лемају дерпере....a tek ruje hahaha...
Au, au... Nemoj mesati te dve stvari... Rusi mogu da rade sta hoce jer ih boli kobaja sta ce reci zapad i amerika pa slobodno mogu da zabrane skup pedera i da ih kao sto vidis lepo pohapse...
A STO TAJ RANJENI .. PREBIJENI .. AMERICKI GEJ AKTIVISTA NIJE POKAZAO AMERICKI PASOS ?
GLEDAO SAM FILMOVE - TO UVEK UPALI ...![]()

Макар лемају дерпере....
Мда ко на пример и Чајнезерима.pa to ti pričam..samo to im ostalo huhuhu
kad bi rusija mogla da radi šta hoće, ne bi gutala obamino - južno voće..
Bravo Rusi
MOSKVA 28. 05. 2011
Beta-AFP
))))))))))))))))))))))))Nisam siguran da guta, prosto Ruse ne zanima da brane nesto sto se nalazi na nekoliko hiljada kilometra od njihove granice. Nisu oni amerikanci da trce svuda gde ima nafte, Rusi imaju sredstva pa se ne mesaju drugim drzavama u unutrasnja pitanja kao neko...

Nisam siguran da guta, prosto Ruse ne zanima da brane nesto sto se nalazi na nekoliko hiljada kilometra od njihove granice. Nisu oni amerikanci da trce svuda gde ima nafte, Rusi imaju sredstva pa se ne mesaju drugim drzavama u unutrasnja pitanja kao neko...
Moskva opet pokazala koliko je zaostala i koliko nema zelju da se razvija.