mortal kombat

ono sto mene cini mocnijim je to kad pritisnete dzojstik dva puta na dole, zatim pritisnete udarac rukom jednom i naglo cimnete u levo... oooo... jugen... zlatni zub je moja magija... znate kako to vec ide... zene se pale na kesh... na zlato... koje sija kao disko kugla... o, devla... devla...

Iako znam da posedujem neshto, vrlo jako, shto se moze vrlo teshko pretochiti u rechi, a opet s druge strane najposhtenije bi bilo kad bi neko ko me poznaje to napisao za mene...pokushacu...
Energija...vrlo jaka energija...Tachnije najceshce je nazivamo harizmom.
Nije u pitanju ni izgled, ni pogled, ni pokret, ni kratka suknja ili gola ramena... u pitanju je ono shto zrachi iz mene....
I ponosna sam na to, jer ni u jednom trenutku ne moram da budem nishta drugo nego ja, i potrebno je da budem srecna i zadovoljna...da bi ta energija bila jacha...

icon10.gif

e, a kad smo vec kod energije... jel se secate igrice 'strit fajt'? pa kad ken baca onu njegovu moc 'o jugen'... i tako vam skida energiju... il' kad Bjanka postane ceo od struje... i kad skocite na njega ceo skelet vam se vidi... zato sam ja uzimao onog afrikanca sto moze daleko da pruzi i ruku i nogu... pa onda zapocnem tucu podlim udarcem... neocekivano...

e, a kad smo vec kod energije... jel se secate igrice 'strit fajt'? pa kad ken baca onu njegovu moc 'o jugen'... i tako vam skida energiju... il' kad Bjanka postane ceo od struje... i kad skocite na njega ceo skelet vam se vidi... zato sam ja uzimao onog afrikanca sto moze daleko da pruzi i ruku i nogu... pa onda zapocnem tucu podlim udarcem... neocekivano...

e,to je bila igrica...bjanka mi je bio omiljen borac:)

zar nije ryuova moćka bila oooo jugen?

a moja lična je haj-jaaaaaaa!!!!!!

eh, bezobrazluk i odlucnost...znam da izvalim vrlo neverovatne stvari u nezgodnim momentima kad sam inspirisana...u isto vreme znam biti i vrlo pazljiva i nezna sto muskarcu da utisak da je on jedini na svetu...i nista mi nije tesko uciniti za njega....znala sam da predjem dve granice i 250 km svaki drugi vikend, kad mi dete ode kod oca, da bih bila sa covekom koga volim.....

@tema: Moja super sila je telekineza, pogledam je u grudi i kopche na brusu samo pucaju, da ne pricham o drugim stvarima... pomislicete da izmishljam....Jednom heroj uvek heroj

Само у име старих дана дреждања по играоницама, пар корекција:
1. Street Fighter
2. магија је "хадукен", а аперкат "шорјукен"
3. Бланка
4. Индус, не Африканац
:cool:

dobro... hvala... haduken.. sorjuken... upamticu to... imam ja tu igricu i danas, majke mi vam kazem... ima ono 'mame32' nesto... i sve su igrice iz tog vremena tu... a kad se samo setim koliko je zetona potroseno da se predje cela igrica... a sad sve stane na jedan disk... obican disk, ne dvd...

Back