Morbidni sajtovi/iskustva, misljenje..

Lovelykitty

Početnik
Poruka
9
Da li ste culi za ove sajtove i da li ih posecujete? Kakvo je vase misljenje o njima? Ja ih vec par godina posecujem. Snimci ubistava, mucenja, brutalnog nasilja, silovanja itd. Da napomenem da sam svesna koliko je to lose i ne, ne podrzavam takvo izivljavanje nad drugim ljudima. Ali nesto mi jednostavno ne da mira i tera me da ih gledam svaki dan. Nekako me to opusta i pomaze da pobegnem od svojih problema, shvatajuci da je svet mnogo gori i bolesniji nego sto smo toga svesni... Nadam se da ima jos ljudi koji su culi za te sajtove i posecuju ih. Zelim da cujem njihova misljenja i iskustva.

Pa, gde ćeš morbidnije od crne hronike svakog Božijeg dana?
Ne znam za morbidne sajtove, ali znam za serije i filmove koji su krcati morbidnostima pa ih ljudi-a i ja sve vreme gledamo.
Takvi materijali sigurno imaju jedno jasno naravoučenije o svetu i ljudima među kojim živimo i čega sve ima.

Pa, gde ćeš morbidnije od crne hronike svakog Božijeg dana?
Ne znam za morbidne sajtove, ali znam za serije i filmove koji su krcati morbidnostima pa ih ljudi-a i ja sve vreme gledamo.
Takvi materijali sigurno imaju jedno jasno naravoučenije o svetu i ljudima među kojim živimo i čega sve ima.
Ne znas cega sve ima na internetu. Crna hronika je mala maca u odnosu na one sajtove za koje sam imala prilike da posetim. Inace se slazem sa zadnjom recenicom.

Ne znas cega sve ima na internetu.
Ne želim ni da otkrivam čega sve ima.
Kad znaš da je nešto samo film, osećaš se nekako... opravdano što to gledaš. Glumci su odradili svoje i čitava gerila ljudi je u tome učestvovala, ali niko nije povređen i svi nastavljaju svoje žovote normalno. Slučaj Boldvina to malo distortuje.
Filmovi se snimaju i po istinitim događajima.

Kako ste nabasali na morbidne sajtove?

Ne želim ni da otkrivam čega sve ima.
Kad znaš da je nešto samo film, osećaš se nekako... opravdano što to gledaš. Glumci su odradili svoje i čitava gerila ljudi je u tome učestvovala, ali niko nije povređen i svi nastavljaju svoje žovote normalno. Slučaj Boldvina to malo distortuje.
Filmovi se snimaju i po istinitim događajima.

Kako ste nabasali na morbidne sajtove?
Sasvim slucajno... iskreno i ne secam se vise. Bilo je bas davno. Bila sam mozda drugi ili treci razred srednje. Ali od tada sam saznala i za druge jos gore sajtove. Najvise klipova je iz juzne amerike i afrike. One prve sajtove koje sam pratila su ugasili.

Sasvim slucajno... iskreno i ne secam se vise. Bilo je bas davno. Bila sam mozda drugi ili treci razred srednje. Ali od tada sam saznala i za druge jos gore sajtove. Najvise klipova je iz juzne amerike i afrike. One prve sajtove koje sam pratila su ugasili.
Ne znam... i ne želim to da gledam po ono malo informacija koje ste podelili ovde, ali...
rekli ste da vas opušta gledanje takvih materijala, i to me je malo začudilo.
Npr. gledala sam film The Saw, sve delove, ali sam se smrzavala i sebi odavala poštu da sam vrlo hrabra jer sam ih sve odgledala.

Ne sad: ''E, to me opušta, to mi se sviđa... i šta bih inače gledala da tog filma nema???''

Ne znam... i ne želim to da gledam po ono malo informacija koje ste podelili ovde, ali...
rekli ste da vas opušta gledanje takvih materijala, i to me je malo začudilo.
Npr. gledala sam film The Saw, sve delove, ali sam se smrzavala i sebi odavala poštu da sam vrlo hrabra jer sam ih sve odgledala.

Ne sad: ''E, to me opušta, to mi se sviđa... i šta bih inače gledala da tog filma nema???''
Daa, ali ono sto ja gledam nije film. To nisu glumci koji se prave mrtvi niti glume kriminalce. To su pravi ljudi. Ljudi koji postoje negde na svetu. Koji se uveliko ubijaju i muce. Tolika okrutnost, zlo i nemilosrdja u njima. Nmg da opisem osecaj kada gledas kako nekome oduzimaju zivot, prebijaju ili ga muce. To je kao adrenalin ili pak kao droga. Daje ti energiju. Sa druge strane stavis se na polozaj osobe koja je zrtva na tom snimku. Kao priprema za svet, mnogo gori i strasniji. Shvatis da moze mnogo gore.. nadam se da sam bila barem malo jasna 😄

Znas da nisi, ALI da mozes biti... Zivot je kratak. Tesko ga je sacuvati, jos teze normalno ziveti ali veoma ga je lako oduzeti. Da li od tvoje ruke ili tudje.

Dr. Peranović je na službenom putu ali postoje drugi stručnjaci sličnog tipa koji se bave ovakvim stvarima.
Bog ti bio u pomoći!
fly away magic GIF by 20th Century Fox

Da li ste culi za ove sajtove i da li ih posecujete? Kakvo je vase misljenje o njima? Ja ih vec par godina posecujem. Snimci ubistava, mucenja, brutalnog nasilja, silovanja itd. Da napomenem da sam svesna koliko je to lose i ne, ne podrzavam takvo izivljavanje nad drugim ljudima. Ali nesto mi jednostavno ne da mira i tera me da ih gledam svaki dan. Nekako me to opusta i pomaze da pobegnem od svojih problema, shvatajuci da je svet mnogo gori i bolesniji nego sto smo toga svesni... Nadam se da ima jos ljudi koji su culi za te sajtove i posecuju ih. Zelim da cujem njihova misljenja i iskustva.

Iskreno mislim da bi trebala posjetiti psihijatra.. ne mislim da nisi normalna ali to što gledaš, svakako da nije. A što nije "normalno" nije ni za.. gledanje, zar ne?
To ne može a d ase negativno ne odrazi na tvoju psihu kad-tad..
Toliko jezivih stvari ima na net-u ali samo na nama je šta ćemo posjećivati, gledati, učiti..
Kome god da kažeš šta gledaš, svi će ti reći da nešto nije u redu sa tobom.. imaš mnogo toga prijatnijeg, ljepšeg i zanimljivije da gledaš od tih "morbidnih" stvari.
Imaš dosta toga (opet na net-u,) da pročitaš i uvidiš ko su i kakve osobe koje gledaju takve jezive prizore. Nije uopšte bezazleno.

Inače, ima dosta tih "morbidnih" sajtova, ali svakako da ih ima "na milione" na još jednom internetu kojeg naravno ne bih da obznanim.. ko zna, zna.. ali i pored svega toga, to su sajtovi za ozbiljno izbjegavanje.

Ljudii, hvalaa na savetima i misljenjima ali ja nisam bolesna. I kao sto sam na pocetku rekla ne smatram to normalnim i ne podrzavam takav vid divljastva. Samo sam htela da podelim svoje iskustvo sa vama i da vidim ima li onih koji su takodje to gledali. Videla sam na americkim forumima da raspravljaju o tome ali u pozitivnom smislu. Protiveci se tome a ne ismevati zrtve. Kakvi ljudi rade takve stvari, zasto, odakle toliko nasilja u pojedinim zemljama, kako to iskoreniti itd. To su glavna pitanja kada se prica o tim sajtovima i o zemljama odakle ima najvise klipova tamo.

Iskreno mislim da bi trebala posjetiti psihijatra.. ne mislim da nisi normalna ali to što gledaš, svakako da nije. A što nije "normalno" nije ni za.. gledanje, zar ne?
To ne može a d ase negativno ne odrazi na tvoju psihu kad-tad..
Toliko jezivih stvari ima na net-u ali samo na nama je šta ćemo posjećivati, gledati, učiti..
Kome god da kažeš šta gledaš, svi će ti reći da nešto nije u redu sa tobom.. imaš mnogo toga prijatnijeg, ljepšeg i zanimljivije da gledaš od tih "morbidnih" stvari.
Imaš dosta toga (opet na net-u,) da pročitaš i uvidiš ko su i kakve osobe koje gledaju takve jezive prizore. Nije uopšte bezazleno.

Inače, ima dosta tih "morbidnih" sajtova, ali svakako da ih ima "na milione" na još jednom internetu kojeg naravno ne bih da obznanim.. ko zna, zna.. ali i pored svega toga, to su sajtovi za ozbiljno izbjegavanje.
Hvalaa na savetu, ja sam vec bila svesna negativnih strana toga i neke od tih i jesam osetila u smislu veceg straha i opreznosti kod sebe. Ali sa druge strane to mi je postala rutina. Znam da ima svakakvih ludaka koji se nasladjuju takvim stvarima ali takodje ima i onih koji su samo radoznali i na taj nacin ubijaju vreme i beze od svojih problema (iako je to mozda los odabir) ali ponovo ima nas raznih.

da li i masturbiraš uz neke ekstremne video materijale? kakve stvari te pale u seksu?

kod svake posete "morbidnom sajtu" blizi ste za jos jedan korak da i sami postanete il zrtva il egzekutor.
Bezite sto dalje od takvog materijala.

To je normalno za čoveka, uživa da gleda u stradanju drugih sve dok je na bezbednom mestu. Bilo bi neobično da nije tako...

Hvalaa na savetu, ja sam vec bila svesna negativnih strana toga i neke od tih i jesam osetila u smislu veceg straha i opreznosti kod sebe. Ali sa druge strane to mi je postala rutina. Znam da ima svakakvih ludaka koji se nasladjuju takvim stvarima ali takodje ima i onih koji su samo radoznali i na taj nacin ubijaju vreme i beze od svojih problema (iako je to mozda los odabir) ali ponovo ima nas raznih.
Да ли ти имаш мазохистичке склоности у сексу? На пример волиш да те мушкарац понижава и вређа, дави, удара?

Back