"Мораш да се потрудиш"

Кроз своје животно путешествије од више девојака сам чуо да су упутиле мени или другима реченицу подршке у смеру мувања других девојака која дословно гласи "мораш да се потрудиш". Не знам сада напамет али сам то чуо најмање од двоцифреног броја жена негде изеђу 10 и 15. Последњи пут сам ту реченицу чуо јуче од келогинице са којом сам ушао у неку кратку причу о м-ж односима и рекла ми је то као кроз неку лагану шалу јер обично се изговори као шала, кроз смешак јер девојке воле мало такве свари да завију у хумор не би ли лакше изговориле али ти схватиш да то значи дословно то - да ако хоћеш да имаш жену мораш да се потрудиш. Кад питам шта то значи добијем неодређен одговор. Ја заиста не разумем шта значи "потрудити се" кад је мување девојака у питању ? Јел то оно бити упоран чак иако друга страна не даје знаке живота ?

pa kako ne razumes ? jel razumes srpski jezik ?

truditi se , znaci moras da ulozis vise truda

u svemu .....

razmisli malo pre nego otvori temu ispadas pglu

pa kako ne razumes ? jel razumes srpski jezik ?

truditi se , znaci moras da ulozis vise truda

u svemu .....

razmisli malo pre nego otvori temu ispadas pglu
Тачно, да сам паметан не би отварао ову тему, а пошто нисам паметан, а ти јеси паметан, онда објасни шта конкретно спада под "труд". Јел треба да радим више склекова ? чешће да тренирам ? да будем ажурнији на послу ?

Back