Luna Buduća legenda Poruka 32.743 13.04.2010. u 22:43 - Moram vam reci jednu stvar #26 malo zvocalo: Gde si Lunče bre!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... O bre Zvoco najmilija Nedostajala si mi bre
malo zvocalo: Gde si Lunče bre!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... O bre Zvoco najmilija Nedostajala si mi bre
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 14.04.2010. u 13:29 - Moram vam reci jednu stvar #28 sinnke: Glupo ti je to sto me napadas, znas da mi kao zenska nisi interesantna. Pomiri se sa tim. Kliknite za proširenje... slomio si mi srce
sinnke: Glupo ti je to sto me napadas, znas da mi kao zenska nisi interesantna. Pomiri se sa tim. Kliknite za proširenje... slomio si mi srce
Happiness.. Veoma poznat Poruka 11.832 14.04.2010. u 13:35 - Moram vam reci jednu stvar #29 sinnke: Da li se slazete da ljubomora ipak nije dobra stvar medju ljudima? Kliknite za proširenje... nikako
sinnke: Da li se slazete da ljubomora ipak nije dobra stvar medju ljudima? Kliknite za proširenje... nikako
Margarina Veoma poznat Banovan Poruka 10.209 15.04.2010. u 12:39 - Moram vam reci jednu stvar #30 sinnke: Pa ti da si pametna ko moj ******, bila bi doktor nauka. Kliknite za proširenje... Zašto? Mislim jaja su ti ipak pametnija.
sinnke: Pa ti da si pametna ko moj ******, bila bi doktor nauka. Kliknite za proširenje... Zašto? Mislim jaja su ti ipak pametnija.