sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Mene od sad na dalje zabole patka za sve, samo cu gledati da se lepo obucem i da torbam zene. A vi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene od sad na dalje zabole patka za sve, samo cu gledati da se lepo obucem i da torbam zene. A vi?
a sinke zar dosad nije bilo tako
koja te to sjjeba
- - - - - - - - - -
lažeš nas
to nije lepo
Nis čula onu pas koji puno laje ne torba, a?
Tako je, bole nas patci za sveisto! samo što me i za oblačenje i torbanje boli patka
sinke upristoji se
Po mom misljenju ti si do sad trebao da se ozenis.
Po mom misljenju ti si do sad trebao da se ozenis.
baš si inovativan, ako se do sad nisi ostvraio u tom smislu, teško da ćeš kada si to smislio, em nemaš ukusa, em nemaš snage, em žene otišle na drugu stranu (((:Mene od sad na dalje zabole patka za sve, samo cu gledati da se lepo obucem i da torbam zene. A vi?
Mnogo si ti luda na mene, da tebe moja kita nije upropastila?baš si inovativan, ako se do sad nisi ostvraio u tom smislu, teško da ćeš kada si to smislio, em nemaš ukusa, em nemaš snage, em žene otišle na drugu stranu (((:
mada, možeš, imaju neke babe po časopisima što upisuju uspešno i završe kurseve sambe sa 8decenija,, nije za podceniti, možda možeš da im pariraš u učenju.
Samo ako dokažeš da tvoja može da gačeJel moze i mene da boli patka?
rođen sam glupavsta nisi se opametio