tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
.......... jer moral je dogovor, a ne drzanje reci.
....
Kako može postojati dogovor bez držanja riječi ????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......... jer moral je dogovor, a ne drzanje reci.
....
Vecina nemoralnih drze svoju rec, tj izmisljaju price od trenutka do trenutka, da bi uvek ili skoro uvek bili u pravu.Nalikuje hronicnom lazovu ili psiholoskom bolesniku.
Sa njima niko u raspravi ne moze da bude argumentativan.
Ili adolescentskoj krizi. Nama očevima nije nimalo lako u tom periodu.

@ Useru, smanji doživljaj.
ti stvarno nemas osecaj za moderaciju, je l da borka?
Dobar joj je osećaj za moderaciju, nikad ne briše kad krenem da tovarim mentole

ako se obratim opušteno.
pa ni meni ne brise, samo ponekad, i to zapravo uopste ne brise, nego uredjuje, uklanja "ruzne" reci.
umesto da izbrise sve provokacije i kazni i provokatora i onog ko je odgovarao na provokacije (provokatora da kazni vise, naravno.) ali za to je potrebno znanje iz oblasti moderisanja intelektualnih diskusija koje, nazalost, gotovo niko nema.
zato pasivna agresija prolazi (Dragoljub stil, a i muzjak stil) dok direktna agresija biva sankcionisana, valjda zato sto uliva stra u koske na narod, stajaznam.

ne bi bilo moralnije, borka, zato sto je muzjak prvi poceo sa uvredama, on je taj koji je degradirao diskusiju na detinji nivo, ja sam mu se samo prikljucio jer sam hteo da ga vratim u diskusiju.
Da.
Samo treba obuzdati one koji nemaju argumenata nego vataju na galamu.
Ja kad sam bio moderator, išao sam ka tome da moderišem SVE
Onda sam shvatio da to ubija diskusiju, i onda sam prestao da moderišem, reagovao sam samo na prijave jer me je Nina smarala
Kad ne moderišeš, mnogo se bolje razvijaju diskusije
Imas dve opcije Borka: ili da moderises kako valja, tako da tvoja moderacija promovise intelektualnu diskusiju, ili da ne moderises nista i pustis da stvari teku svojim tokom. Sta tvoja moderacija promovise? Tvoja moderacija promovise indirektnu agresiju kakvom se koriste likovi kao sto je Dragoljub. Je l to ono sto zelis na ovom forumu? Sta ti je bitnije, Borka? Intelektualna diskusija ili kvazi-intelektualna diskusija prepuna sitnih, besmislenih, prigusenih prepucavanja?
, ali i ova digresija je u nekoj nazovi-funkciji). Generalno, uvek je bolje moderisati nego ne moderisati, jer ne postoji garancija da ce dobra diskusija spontano da se razvije, ali je uvek bolje ne moderisati nego lose moderisati
Vidi, mnogo je realnije recimo klepiti Ljubu ili Ozimana banom zato što oni ne idu ka razvoju diskusije već ka njenom uništavanju. Iako oni ne krše pravila foruma, potpuno podrivaju osnovnu funkciju foruma. To je što se mene tiče veći prekršaj nego kad User ispsuje nekog. Tu čak ne vidim problem jer ovaj može da ga ispsuje nazad. Al sa njim iako je bolid, može NEŠTO da se priča, dok sa ovom dvojicom ne može ništa.
Pravilnik je zapravo potpuno pogrešno postavljen.
Zanima me kako biste razgovarali van foruma. Kako biste reagovali da vam se neko obrati rečima "bolidu", "fegetu" itd?
Ajde, i nismo se baš toliko udaljili od teme ...

Pa i nemam prema vama "moderatorski" odnos; više nekako kao prema (ne)vidljivim drugarima. Verovali ili ne.![]()