mora li uvek sex?

wishfish:
Espanol:
Bato, trkom do nekog seksologa. Za ruku se drži posle dobrog seksa.
Brine me kada lik sa stažom napiše ovako nešto. Aj da si klinac, pa da se zažmuri...Jel, da nisi možda trgovao dušom? :?
Ama jok, samo sam dobro upoznao život. Garantujem da ćeš za neku godinu da se smeješ ovoj svojoj primedbi. Eh, kad bi samo mogli tada da se vidimo pa da se uz pićence slatko ismejemo.

PrincRima:
Ima jedan lep grafit, "Nije sve u sexu, ima nesto i u drzanju za ruke". Licno proverio i zakljucio da je istinit. Drzanje za ruke stvarno moze da bude lepse i od samog sexualnog cina. I ne kazem ovo samo zato sto sam u "volim sex i rado ga se secam" raspolozenju, nego zato sto stvarno lepotu romanticnog setanja poredim sa intimnim cinom. Da li , da bi nekoga zauvek zapamtili i sa tim nekim doziveli bliskost, moramo pod obavezno da odradimo uvod u produzenje vrste, ili se i romantika pamti i racuna?
I poruka licne prirode...kaze Puskin, a ja Puskina bas volim, "Ceo moj zivot bio je zalog neizbeznog susreta sa tobom". Zar nije fantastican?
Onako covecanski te pitam...sta seres...drzanje za ruke....sta je ovo....sta imas od drzanja za ruke....ili one fore ja tebe volim...joj i ja tebe volim i tako u krug....to su sam prazne reci i gubljenje vrmena.......

Espanol:
Ama jok, samo sam dobro upoznao život. Garantujem da ćeš za neku godinu da se smeješ ovoj svojoj primedbi. Eh, kad bi samo mogli tada da se vidimo pa da se uz pićence slatko ismejemo.
HA ha, ne garantuj ono u šta nisi siguran, ima nas raznih na ovom svetu. BTW, ne krijem godine, godište mi je upisano u profilu, a i nešto si mi poznat, da li si siguran da se ne vidjamo svakoga dana :twisted:
Ovo je bilo usput, samo onako. Htedoh da kažem da mi je još uvek veoma bitno kako se osećam u dubini duše, pa apstiniram na dobrovoljnoj bazi...Verovatno zbog sličnih tebi. Pozdrav :wink:

wishfish:
Espanol:
HA ha, ne garantuj ono u šta nisi siguran, ima nas raznih na ovom svetu. BTW, ne krijem godine, godište mi je upisano u profilu, a i nešto si mi poznat, da li si siguran da se ne vidjamo svakoga dana :twisted:
Ovo je bilo usput, samo onako. Htedoh da kažem da mi je još uvek veoma bitno kako se osećam u dubini duše, pa apstiniram na dobrovoljnoj bazi...Verovatno zbog sličnih tebi. Pozdrav :wink:
Da se viđamo sigurno ne bi ovako reagovala. Kako bi mogli da se opkladimo u ono tvoje ha, ha?

Ima jedan lep grafit, "Nije sve u sexu, ima nesto i u drzanju za ruke". Licno proverio i zakljucio da je istinit. Drzanje za ruke stvarno moze da bude lepse i od samog sexualnog cina. I ne kazem ovo samo zato sto sam u "volim sex i rado ga se secam" raspolozenju, nego zato sto stvarno lepotu romanticnog setanja poredim sa intimnim cinom. Da li , da bi nekoga zauvek zapamtili i sa tim nekim doziveli bliskost, moramo pod obavezno da odradimo uvod u produzenje vrste, ili se i romantika pamti i racuna?
I poruka licne prirode...kaze Puskin, a ja Puskina bas volim, "Ceo moj zivot bio je zalog neizbeznog susreta sa tobom". Zar nije fantastican?

Ovo vredi samo dok se par prvi put ne kresne. Ako je kres bio dobar nema posle više držanja za ruku. Drži se za nešto drugo. :per::rotf:

Ti si neki bas dobar decko, i tvoja devojka je srecna sto te ima. :)
Retki su oni koji razmisljaju tako. Inace, takvo misljenje je cesto zastupljeno kod nas, devojaka, kojim takva vrsta bliskosti znaci mnogo vise od samog seksa. Moj decko i ja smo godinu dana zajedno, a zbog mog potpunog neiskustva jos nismo dosli do samog vodjenja ljubavi. :oops:
Iskreno - meni je dobro i ovako, bas nista mi ne nedostaje! Volim kad se drzimo za ruke, tad imam utisak kao da pripadamo jedno drugome, bukvalno, volim kad se ljubimo, mazimo, grlimo, dodirujemo. :twisted:
I to mi je dovoljno. Srecna sam. Naravno, uskoro cemo ukljuciti i seks, ali bojim se da ce onda sva romantika nestati. Nadam se da nece, i da ce nas to jos vise zbliziti (inace, mislim da seks udaljava osobe koje se ne poznaju mnogo i kod kojih ne postoje neka osecanja, a da zblizava osobe u ljubavi). Ali, svakako da ne nameravam da iskljucimo i te sitne romanticne gestove. Njih se nikada ne bih mogla odreci! Oni dokazuju da ljubav postoji i izvan spavace sobe, i da tu osobu zaista volimo u svakoj situaciji.

Nikad nisam procitao bolji komentar od ovog.
Inace SLAZEM SE

Poslednja izmena:

Kakav bre Puškin, svaka njemu čast kao piscu, ali da nije bio šonja ne bi ga koknuli zbog pice, parafraziraću ja našeg čika Docu, znači neko mesi hleb, a neko jede kolače... :lol:
Što bi se reklo - neko voda za ruke, a neko bambusa... :D

Back