Mora da ima istine...

Naravno, ovo su banalni primeri... I postoje ljudi koji se i sa takvim problemima izbore i ostanu kao ortaci... ali znam da se meni bio SASVIM promenio pogled na stvari kad sam postala sef... a to sto te okolina gleda (ne svi, ali uvek ima pametnih) sa izrazom "sta se lozis" uopste ne pomaze... a ti se lozis jer si morao da ostanes na poslu jos sest sati nakon sto su svi otisli kuci... pa ti stalo da niko ne syebe stvar...
A imati moc je dobro - ne da bi se izivljavalo nad ljudima, nego da ne moze niko da se izivljava nad tobom :lol:

ja sam uspela ovako da se postavim i funkcionišemo odlično. Nije mi se promenio pogled na stvari, nekako je sve došlo postepeno i spontano. Mislila sam da ću imati problema sa starijim zaposlenima, jer su to judi stari oko 60 godina, ali za sada sve fercera baš kako treba.:D

...ne znam muvalo, čini mi se da se ja ne bih suštinski promenila. I sad sam u poziciji da znam svakojake informacije mnogo pre drugih pa to nikad nisam pokazala, niti zloupotrebila, niti koristila za pokazivanje svoje "moći" i "veza" koje imam...
A za ovo zadnje si potpuno u pravu!:lol:

Ne znam, ne poznajem tu zenu i nisam prisustvovala njenoj transformaciji... a zaivisi i od prirode posla i kolektiva...

e ja bih ubacio novu dimenziju!
Dodjes do nekog polozaja i onda dobijes neverovatno veliki broj "prijatelja"! I ispade, svi nesto brinu o tebi, javljaju ti se ljudi koje nisi video 5 godina na foru: eto ja tese slucajno setio, pa da vidim sta radis....Nemoj da pricas da si postao...?Alal ti vera, pa ti si genije...
Onda krece ono o cemu pricaju sinnke i aleksej, samo ne bas u tako gruboj formi: javljaju se neke "dame" koje sada smatraju da si ODLICNA prilika, jer boze moj, vreme leti, eto tu je 30. godina i daj da uhvatimo...
BLJUC!

Back