MONTOJISTI, RAJKONENOVCI & ostali

karlos:
Pa da, bas tako nekako, Ron Dennis je izgubio razum, nema pojma o zivotu i ne razume se ni u sta i zato je on tu gde jeste a ti tu gde jesi ... toliko glupo da nije ni smesno ...
Raduje me tvoja neverovatna ljubomora prema Kimiju, tvoja i svih drugih, vi mozete samo da mastate da postignete u zivotu to sto je on postigao, zivite krajnje opusteno, uzivate u zaradjenoj lovi a sa druge strane perfektno odradjujete posao za koji ste placeni...
Izgleda da samo vi vidite da Kimi ima problema sa alkoholom, jer da je zbilja tako, tesko da bi mu iko na svetu nudio bilo kakav ugovor a kamoli 70 milona dolara, toliko para niko nema na bacanje, pogotovo ovde na zapadu gde se i pored ogromnih budzeta vodi racuna o svakom potrosenom centu!
Uostalom, ovde je slicna stvar kao i na temi o japancima, vi visestruko vise mrzite konkurente nego sto postujete i navijate za svoje favorite, zalosno...

Svi vi koji koji Kimija nazivate tim pogrdim imenima, stanite ispred ogledala, pogledajte dobro, onda opet procitajte kako opisujete druge, pa pronadjite opis za sebe, koristite google, ukucajte -kompleksi- !
Znaci kad ga je covek ubo 100% :lol:
Sreca da nisam bio par dana, onda na one kojekakve gluposti od DBTO i slicnih, a i svezih plagijatora, burno reagujem, pa se umesto na intenzitet gluposti u njihovim postovima obraca paznja na mene, i umesto oni, Meklarenovci ispadnu negativci.
Evo neka, 5 strana sa 4-5 konstruktivna posta, pusticu DBTO i slicne da sire svoju mrznju, stvarno se ne nerviram vec mi je smesno.Odavno sam izgubio realnu(ali ne i svaku) nadu da pored takvih zagrizenih, iskljucivih,arogantnih i mrznjom ispunjenih likova ovde mogu da ucestvujem u prijateljskoj + konstruktivnoj diskusiji...Pozdrav karlos, pozdrav zemljak.

Dont_Break_The_Oath:
To nije Mika,ova slika je iz Tamperea a Mika zivi u gradu Lahti na samom jugu finske.
Ovo je inace slika kako je pisalo u novinama da gosti u jednom baru nisu hteli vise da tolerisu Kimijevo ponasanje.
To je valjda neki Kimijev ortak pa ga drzi jer se ovaj ubio ko majka :lol:A inace ne znam u kojim GLASINAMA je to o tuci s Kimijem, uostalom znas li ti, imas li predstavu, kakvu fizicku spremu neko treba da ima da pomisli da vozi F1?!?

Steta sto ti kao glavni pljuvac ne znas za 'incident' u Londonu...:lol:licno zalosno mi je kad vidim vas kako ste ljubomorni, ajde na novac, slavu, radno mesto...ali na to da neko ume da se zabavlja?!?!Sta reci, zalosno :p

RaiKkonen 911:
licno zalosno mi je kad vidim vas kako ste ljubomorni, ajde na novac, slavu, radno mesto...ali na to da neko ume da se zabavlja?!?!Sta reci, zalosno :p

...Jeste, 'mudro' divanite u maniru, kao u uvek, jasta...Sa' cemo se MI (vesto skriveni iza plurala) utopiti u kolektivnu krivicu i introspekciju ne bi li otkrili zasto nikako ne uspevamo da zapatimo zavist u pravcu 'neznatno' slavnijeg, situiranijeg i uspesnijeg (privatno i poslovno) Svabe...Selektivna zloba, nova psiholoska kategorija...Pozdravce...:lol:

jomini:
Nije Mika??? Onda može 'ladno i u ''Dvojnike'', a?

Jbt, isti Mika!!! Jel oni svi tako liče?

Cekaj bre,kakav Mika,covek se totalno povukao iz javnosti i eno ga tamo na jezeru Lahti gde ima svoje brodice,camce,covek uziva u prirodi.
Nema on sa Räikkönenom neki prijateljski odnos,cisto vise onako ako treba da da neki komentar.Tako se barem pojavljuje u finskoj stampi.

Inace pravi finci kao Häkkinen i Räikkönen jesu toliko plavi i "slicni" jedni drugima,dok na primer svedski-finci kao Markus Grönholm su malo tamniji. Rosberg stariji takodje.

RegL!@:
Gari je u pravu.Sta pljujete po coveku? Kimija ne dirajte! On zna da uziva u zivotu i ako je vec tolika pijanica kao sto kazete,Mercedes bi ga vec otpustio! Ali,mozda mu se samo to jednom desilo a ne sto puta kako neko kaze! McLaren is the best!Poz

Da je Mercedes pametan angazovao bi M.Schumachera ili Heidfelda.
A Räikkönen spada uveliko vec u toksimanske alkoholicare.I nije mu se desilo jedanput nego maltene svaki put se vraca u Finsku i "uziva" u blagodetima alkohola i te lokalne slave.

ovako ce mclarenovci sledece sezone :-) :-) :-) ;-)

imraceh51do.jpg

Pa ovo je G.P. Spanije 2001 kada je Häkkinen maltene pred ciljem stao.
Majstorski,ma sampionski nema sta.
A onda se jadnicak zakacio za Coulthardov McLaren ne znajuci da je trka zavrsena i da je pobedio 47 put u karijeri M.Schumacher.

A evo danas nesto gledam onog Räikkönena,pa jeli njega placaju da unistava motore ili sta vec.
Sve u svemu Mercedes ima obrnuto srazmerno logiku od normalne.

RaiKkonen 911:
To je valjda neki Kimijev ortak pa ga drzi jer se ovaj ubio ko majka :lol:A inace ne znam u kojim GLASINAMA je to o tuci s Kimijem, uostalom znas li ti, imas li predstavu, kakvu fizicku spremu neko treba da ima da pomisli da vozi F1?!?

Steta sto ti kao glavni pljuvac ne znas za 'incident' u Londonu...:lol:licno zalosno mi je kad vidim vas kako ste ljubomorni, ajde na novac, slavu, radno mesto...ali na to da neko ume da se zabavlja?!?!Sta reci, zalosno :p

Jeli sveznalice,citas li ti finsku ili svedsku stampu uopste?Zasto bi jedna zemlja kao sto je Finska toliko govorila o Räikkönenu u negativnom kontekstu ako on to nije zasluzio?
Savetujem ti prvo,posto si toliko zaljubljen u Räikkönena,prvo da naucis finski,pa onda lepo da uzmes svu stampu,i da gledas sve finske programe koliko visoko se kotira toksicni alkoholicar u obliku vozaca F1.
On je postao ogromna NULA u svojoj zemlji,samo ima jos obozavaoce izvan svoje zemlje,a posto sam ja ziveo u Finskoj i znam mentalitet ljudi,sve oci su uprte u Nico Rosberga koji iako se takmici pod nemackom zastavom,vazi za heroja u Finskoj.
Da Räikkönen nije toksikoman,niko se ne bi ovoliko bavio njegovim zdravstvenim problemom.
I nauci malo vise o alkoholizmu i toj fizickoj spremnosti za trke.

Dont_Break_The_Oath:
Pa ovo je G.P. Spanije 2001 kada je Häkkinen maltene pred ciljem stao.
Majstorski,ma sampionski nema sta.
A onda se jadnicak zakacio za Coulthardov McLaren ne znajuci da je trka zavrsena i da je pobedio 47 put u karijeri M.Schumacher.

A evo danas nesto gledam onog Räikkönena,pa jeli njega placaju da unistava motore ili sta vec.
Sve u svemu Mercedes ima obrnuto srazmerno logiku od normalne.

da, barselona 2001. poslednji krug i pobeda sumija. a meni nekako bilo zao mike.

pa dobro se drzao kimi, cak osam krugova :-):-):-):-);-)

Dont_Break_The_Oath:
Sta ti zao Mike,pusti tog slucajnog prolaznika.
Meni ga nije bilo zao ni kada je svojom greskom 1999. u Monzi izleteo i plakao posle toga.
Onakve greske nisu bas sampionske.
A Kimi...poor little baby,mada ja bi mu ispostavio racun da plati sve motore koje je unistio.
Opet strane reči, a??? :shock:
A ''slučajni prolaznik'' je odvaljivao onog kako-se-zvaše... Već sam ga zaboravio. :wink:

Ron Dennis je potvrdio da je napisao i poslao pismo menadžmentu Kimija Raikkonena nakon Finčevih novih ispada sa alkoholom. Nakon posljednjih incidenata, koji su se navodno desili na nedavnim testiranjima u Monzi, šef McLarena bio je prinuđen otići dalje od verbalnog upozorenja.

"Objasnio sam u prijateljskom i uljudnom tonu da mi imamo obavezu prema našim partnerima", izjavio je Dennis za Bild, "i da postoje klauzule u ugovoru koje od svakog člana tima traže prikladno ponašanje."

No, Dennisovo upozoravajuće pismo ne bi se trebalo smatrati pokazateljem da se McLaren umara od Icemana. Norbert Haug iz Mercedesa, iznova je negirao da je 25-ogodišnji vozač već potpisao nešto za 2007. godinu sa Ferrarijem.

"Mislim da će ostati sa nama, 100%", izjavio je Njemac.

jomini:
Opet strane reči, a??? :shock:
A ''slučajni prolaznik'' je odvaljivao onog kako-se-zvaše... Već sam ga zaboravio. :wink:

Da,slucajni prolaznik koga niko nikada pre pocetka 1998 godine nije smatrao za vozaca sa sampionskim potencijalom.Uostalom,rezultati pre 1998 godine sasvim dovoljno govore o "kvalitetu" Häkkinena.
A sa onom zverkom od McLarena i ja bi bio sampion sveta.Adrian Newy i Mario Illien su se slucajno usaglasi te godine i napravili bukvalno savrseni bolid.A to ne govori nimalo o kvalitetima Mike Häkkinena.
Kao sto rekoh,slucajni prolaznik u F1,kao i Damon Hill.

brera:
Ron Dennis je potvrdio da je napisao i poslao pismo menadžmentu Kimija Raikkonena nakon Finčevih novih ispada sa alkoholom. Nakon posljednjih incidenata, koji su se navodno desili na nedavnim testiranjima u Monzi, šef McLarena bio je prinuđen otići dalje od verbalnog upozorenja.

"Objasnio sam u prijateljskom i uljudnom tonu da mi imamo obavezu prema našim partnerima", izjavio je Dennis za Bild, "i da postoje klauzule u ugovoru koje od svakog člana tima traže prikladno ponašanje."

No, Dennisovo upozoravajuće pismo ne bi se trebalo smatrati pokazateljem da se McLaren umara od Icemana. Norbert Haug iz Mercedesa, iznova je negirao da je 25-ogodišnji vozač već potpisao nešto za 2007. godinu sa Ferrarijem.

"Mislim da će ostati sa nama, 100%", izjavio je Njemac.

Hm,da.Ali poenta je u necemu drugom.Ako mu Ferrari ponudi vece pare za 2007 time ce Räikkönenovi alkoholni apetiti porasti pa ce upasti ako treba i u Red Bull samo ako mu ponude najvecu sumu da stvara zalihe alkohola.Posto je dokazani toksikoman,ciroza jetre i ogromne psihicke smetnje koje prouzrukuje alkohol bice rezultat Räikkönenovog boravka u F1.

Back