- Poruka
- 33.100
Nije Mika??? Onda može 'ladno i u ''Dvojnike'', a?
Jbt, isti Mika!!! Jel oni svi tako liče?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ugadnubaburastem:...Zarad boljih bilateralnih odnosa, miroljubive koegzistencije i podrske licnoj naobrazbi, mole se forumasi da se late skracenog kursa jezika naroda prijateljskog nam Japana...![]()
Dont_Break_The_Oath:Kao moderator ja bi razmislio posteno da li treba drzati virtualne sampione i ovoliko razglabati o njima.

Znaci kad ga je covek ubo 100%karlos:Pa da, bas tako nekako, Ron Dennis je izgubio razum, nema pojma o zivotu i ne razume se ni u sta i zato je on tu gde jeste a ti tu gde jesi ... toliko glupo da nije ni smesno ...
Raduje me tvoja neverovatna ljubomora prema Kimiju, tvoja i svih drugih, vi mozete samo da mastate da postignete u zivotu to sto je on postigao, zivite krajnje opusteno, uzivate u zaradjenoj lovi a sa druge strane perfektno odradjujete posao za koji ste placeni...
Izgleda da samo vi vidite da Kimi ima problema sa alkoholom, jer da je zbilja tako, tesko da bi mu iko na svetu nudio bilo kakav ugovor a kamoli 70 milona dolara, toliko para niko nema na bacanje, pogotovo ovde na zapadu gde se i pored ogromnih budzeta vodi racuna o svakom potrosenom centu!
Uostalom, ovde je slicna stvar kao i na temi o japancima, vi visestruko vise mrzite konkurente nego sto postujete i navijate za svoje favorite, zalosno...
Svi vi koji koji Kimija nazivate tim pogrdim imenima, stanite ispred ogledala, pogledajte dobro, onda opet procitajte kako opisujete druge, pa pronadjite opis za sebe, koristite google, ukucajte -kompleksi- !

To je valjda neki Kimijev ortak pa ga drzi jer se ovaj ubio ko majkaDont_Break_The_Oath:To nije Mika,ova slika je iz Tamperea a Mika zivi u gradu Lahti na samom jugu finske.
Ovo je inace slika kako je pisalo u novinama da gosti u jednom baru nisu hteli vise da tolerisu Kimijevo ponasanje.
A inace ne znam u kojim GLASINAMA je to o tuci s Kimijem, uostalom znas li ti, imas li predstavu, kakvu fizicku spremu neko treba da ima da pomisli da vozi F1?!?
licno zalosno mi je kad vidim vas kako ste ljubomorni, ajde na novac, slavu, radno mesto...ali na to da neko ume da se zabavlja?!?!Sta reci, zalosno 
intra:Pa, to smo vec imali ako se ne varam? Mislio sam da smo svi prosli taj kurs.
...Popadali ste na diplomskom, koleza - s'toga se preporucuje pohadjanje dopunske nastave...Sayonarica...
RaiKkonen 911:licno zalosno mi je kad vidim vas kako ste ljubomorni, ajde na novac, slavu, radno mesto...ali na to da neko ume da se zabavlja?!?!Sta reci, zalosno![]()

ugadnubaburastem:......Popadali ste na diplomskom, koleza - s'toga se preporucuje pohadjanje dopunske nastave...Sayonarica...
![]()
- radenska tri srca (za ljubitelje slovenačkog IMV-a) jomini:Nije Mika??? Onda može 'ladno i u ''Dvojnike'', a?
RegL!@:Gari je u pravu.Sta pljujete po coveku? Kimija ne dirajte! On zna da uziva u zivotu i ako je vec tolika pijanica kao sto kazete,Mercedes bi ga vec otpustio! Ali,mozda mu se samo to jednom desilo a ne sto puta kako neko kaze! McLaren is the best!Poz
intra:Saykonara (za ljubitelje japanaca) - radenska trecuori (ovo za alfiste)- radenska tri srca (za ljubitelje slovenačkog IMV-a)
![]()
Greška, Alfin znak je quatro foglio (četiri lista)...:wink:intra:Saykonara (za ljubitelje japanaca) - radenska trecuori (ovo za alfiste)- radenska tri srca (za ljubitelje slovenačkog IMV-a)
![]()
Ok ipak treba nanin ubrzani kursEspanol:Greška, Alfin znak je quatro foglio (četiri lista)...:wink:
, pa puta tri
)Dont_Break_The_Oath:Da je Mercedes pametan angazovao bi M.Schumachera ili Heidfelda.
tako neka ga angažuje Mercedes, a Mc Laren ima rješenje

RaiKkonen 911:To je valjda neki Kimijev ortak pa ga drzi jer se ovaj ubio ko majkaA inace ne znam u kojim GLASINAMA je to o tuci s Kimijem, uostalom znas li ti, imas li predstavu, kakvu fizicku spremu neko treba da ima da pomisli da vozi F1?!?
Steta sto ti kao glavni pljuvac ne znas za 'incident' u Londonu...licno zalosno mi je kad vidim vas kako ste ljubomorni, ajde na novac, slavu, radno mesto...ali na to da neko ume da se zabavlja?!?!Sta reci, zalosno
![]()
Dont_Break_The_Oath:Pa ovo je G.P. Spanije 2001 kada je Häkkinen maltene pred ciljem stao.
Majstorski,ma sampionski nema sta.
A onda se jadnicak zakacio za Coulthardov McLaren ne znajuci da je trka zavrsena i da je pobedio 47 put u karijeri M.Schumacher.
A evo danas nesto gledam onog Räikkönena,pa jeli njega placaju da unistava motore ili sta vec.
Sve u svemu Mercedes ima obrnuto srazmerno logiku od normalne.
Opet strane reči, a??? :shock:Dont_Break_The_Oath:Sta ti zao Mike,pusti tog slucajnog prolaznika.
Meni ga nije bilo zao ni kada je svojom greskom 1999. u Monzi izleteo i plakao posle toga.
Onakve greske nisu bas sampionske.
A Kimi...poor little baby,mada ja bi mu ispostavio racun da plati sve motore koje je unistio.
jomini:Opet strane reči, a??? :shock:
A ''slučajni prolaznik'' je odvaljivao onog kako-se-zvaše... Već sam ga zaboravio. :wink:
brera:Ron Dennis je potvrdio da je napisao i poslao pismo menadžmentu Kimija Raikkonena nakon Finčevih novih ispada sa alkoholom. Nakon posljednjih incidenata, koji su se navodno desili na nedavnim testiranjima u Monzi, šef McLarena bio je prinuđen otići dalje od verbalnog upozorenja.
"Objasnio sam u prijateljskom i uljudnom tonu da mi imamo obavezu prema našim partnerima", izjavio je Dennis za Bild, "i da postoje klauzule u ugovoru koje od svakog člana tima traže prikladno ponašanje."
No, Dennisovo upozoravajuće pismo ne bi se trebalo smatrati pokazateljem da se McLaren umara od Icemana. Norbert Haug iz Mercedesa, iznova je negirao da je 25-ogodišnji vozač već potpisao nešto za 2007. godinu sa Ferrarijem.
"Mislim da će ostati sa nama, 100%", izjavio je Njemac.
Hmmm, da. A Šumaherov od proteklih 5 godina je baš bio spor i kvarljiv. Pokvario se oko 2-3 puta u 5 sezona.... ;-)Dont_Break_The_Oath:A sa onom zverkom od McLarena i ja bi bio sampion sveta.