Montgomeri: Čedo, o čemu si pričao s ubicama Đinđića?

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...Čedo,+o+čemu+si+pričao+s+ubicama+Đinđića.html

BEOGRAD 08. 12. 2010
Press
Montgomeri: Čedo, o čemu si pričao s ubicama Đinđića?

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je juče da bi bivši ambasador SAD Vilijem Montgomeri trebalo da „podeli sudbinu" organizatora ubistva Zorana Đinđića Milorada Ulemeka Legije! S druge strane, Montgomeri odgovara Jovanoviću da bi srpskoj javnosti morao da položi račun o svom odnosu sa ubicama Đinđića!
1
CEDA-I-MONTGOMERI.jpg


Jovanović je za B92 izjavio da Vilijem Montgomeri o njemu govori isto kao Milorad Ulemek Legija! On je optužio bivšeg ambasadora SAD da nastupima u javnosti ohrabruje „one strukture u našem društvu koje su uplašene prijavom porodice Đinđić za otkrivanje političke pozadine ubistva srpskog premijera".- Meni lično ne smetaju njegovi stavovi o meni, on (Vilijem Montgomeri) ponavlja ono što su pre njega rekli oni, s kojima bih ja želeo da podeli sudbinu! A prvi među njima je u Požarevcu, u posebnoj zatvorskoj jedinici. Mislim na Ulemeka - rekao je Jovanović.
Vilijem Montgomeri kaže za Press da je „ostao bez reči" kada je čuo šta mu poručuje Čedomir Jovanović.
- Zapanjen sam time što je izgovorio. Ne želim nikakvu polemiku sa Čedomirom Jovanovićem. Može da me napada kako i koliko god želi, ja sam rekao da postoje pitanja iz njegove političke prošlosti na koja on duguje odgovor srpskoj javnosti. Ne znam pozadinu njegovog političkog delovanja, ali on duguje odgovor o svojim odnosima s tim ljudima, koji služe kaznu u posebnim zatvorskim jedinicama. Ne tvrdim ja da je on kriv za nešto, ali javnost bi trebalo da zna sadržaj njegovih razgovora sa ljudima koji su odgovorni za ubistvo premijera. Mislim da su njegovi kontinuirani napadi na mene upravo pokušaj da skrene pažnju sa sebe - kaže za Press Montgomeri.
On dodaje da ne veruje da napadi Čedomira Jovanovića imaju korene u vremenu dok je bio ambasador u Beogradu.
- Dok sam bio ambasador u Srbiji nisam imao nijedan sastanak sa njim i koliko znam on nije imao nikakve odnose sa američkom ambasadom. U vreme Zorana Đinđića on nije bio toliko značajna figura u srpskoj politici, tek posle njegove smrti dobio je posao u Vladi, tako da pre toga nije ni bilo razloga da ostvarujem bilo kakav kontakt. On mene napada kako ne bi morao da priča o svojoj prošlosti - zaključuje Montgomeri.

Nemogu da verujem da Ceda prasak ima veze sa Djindjicevim ubicama...kako je kvaran ovaj Monti...:
:mrgreen:
 
Опасан је Монтгомери играч, то је бивши припадник елитних америчких Зелених беретки одликован више пута у Вијетнаму за храброст.
Био је шеф Америчке канцаларије за СР Југославију у Будимпешти 2000. године.
 
Опасан је Монтгомери играч, то је бивши припадник елитних америчких Зелених беретки одликован више пута у Вијетнаму за храброст.
Био је шеф Америчке канцаларије за СР Југославију у Будимпешти 2000. године.

a sad je postao srpski biznismen
 
a sad je postao srpski biznismen

Знам да је у Цавтату купио кућу, а овде се укључио у бизнс приватног физичко техничког обезбеђења.
Мада питање је да ли је раскину све везе са администрацијом САД јер је био амбасадор и у Софији и Загребу осим Београда.
 

Back
Top