MONTGOMERI: ČEDO, BOLJE TI JE DA UMUKNEŠ!

NE-ZGODAN

Poznat
Poruka
7.555
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/montgomeri-cedo-bolje-ti-je-da-umuknes-60730.php

Vilijem Montgomeri, bivši ambasador SAD u Beogradu, poručuje lideru LDP da ga ne napada i da ne bude nervozan, već odgovoran

11769.jpg

BEOGRAD - Gospodinu Jovanoviću bi bilo bolje da jednostavno umukne i da me ne napada!

Ovo je poruka Vilijema Montgomerija, bivšeg ambasadora SAD u Beogradu, lideru LDP Čedomiru Jovanoviću. On za Kurir kaže da ga ovi napadi zabavljaju:

- Interesantno mi je to što napadaju mene, a samo sam penzionisani ambasador koji govori isključivo u svoje ime. Ljudi iz LDP su izuzetno nervozno reagovali na moje izjave od pre nekoliko dana.

Ne znam zašto me napadaju, ne verujem da LDP ima ikakvu finansijsku podršku iz SAD, iako bi njihova retorika u vezi sa Kosovom bila dobro primljena u Vašingtonu - kaže Montgomeri.

On tvrdi da je sve sve što je znao o sastancima Jovanovića s Legijom napisao u svojoj knjizi.

- Nemam nikakvu poverljivu informaciju o sadržaju sastanaka. Ni u kom slučaju ne namećem da Jovanović ima išta sa Đinđićevom smrću. Ali, bilo bi dobro kada bismo saznali više o tome šta je lider LDP pričao sa ljudima koji su kasnije bili odgovorni za likvidaciju premijera.

Ako želimo da saznamo više o njegovoj smrti, moramo znati o čemu se pričalo. Jednostavno, Čedomir Jovanović bi trebalo da kaže sve što zna - kaže Montgomeri.

Klupko polako pocinje da se odmotava ,a neki postaju jaaako nervozni.....

Не би ме чудило да је Чеда налогодавац.После 2003.године је узео монопол на увоз лекова и данас пљачка Србе.

Није Чеда налогодавац.Он је веза са налогодавцем из иностранства.
У сваком случају, еуропски политичари имају сва права да се плаше, јер ако дође до промена и људи из родољубивих и патриотских организација дођу на власт, еуропејци могу да буду сигурни да ће бити реваншизма и суђења.

У сваком случају, еуропски политичари имају сва права да се плаше, јер ако дође до промена и људи из родољубивих и патриотских организација дођу на власт, еуропејци могу да буду сигурни да ће бити реваншизма и суђења.

Lepo Monti kaze ,neka Ceda kaze sve sto zna ...inace mi se gade i jedan i drugi...ali Amer sigurno ne prica napamet i bez povoda.
Sve sto je u poslednje vreme izrekao ima svoj cilj..iza koga stoji americka politika,zvanicna ili nezvanicna..nebitno..

Mislis da Srbija ima izbor? Ili ce Srbija da bude demokratska i civilizovana ili je nece biti i mislim da je to svima jasno. Ako bi se neko takav i kojim slucajem pojavio mogao bi da ocekujes bombardovanje,a sigurno vise ne bi stajali sad bi sve pregazili i dosli do Beograda!

A što to nije rekao Čedi dok je bio ambasador?Ovo je neko teško foliranje,ko zna zbog čega su oni u sukobu...nek se teraju više...

Nacuh da je ambasador vlasnik nekih firmi. Bolje reci suvlasnik, a sa nekim ovdasnjim tipovima. Bio sam iznenadjen kad sam cuo o kome se radi - ali ne zapamtih...
Pare i politika sa amerikancima su jedna ista prica... Da pitamo tu? :ceka:

Nacuh da je ambasador vlasnik nekih firmi. Bolje reci suvlasnik, a sa nekim ovdasnjim tipovima. Bio sam iznenadjen kad sam cuo o kome se radi - ali ne zapamtih...
Pare i politika sa amerikancima su jedna ista prica... Da pitamo tu? :ceka:
Да питамо прво за порекло Чединог иметка?Мсм,Монтгомери је Американац,не верујем да полаже рачуне и плаћа порез у Србији.

Naravno da je tako neka priča u pitanju...

Prvo da budem zahvalan sto google postoji... pa kaze (procitati pazljivo)

Ove godine, bračni par Montgomeri vratio se u Srbiju i nastanio u beogradskom naselju Neimar. Ono što ih veže za Beograd jeste, naravno, biznis. A tu opet dolaze do izražaja prijateljstva i poslovna partnerstva ovog bračnog para. Naime, prema podacima Agencije za privredne registre, Vilijam i Lin Montgomeri upisani su kao vlasnici po 15 odsto kapitala preduzeća Stracon Security, privrednog društva za bezbednost i konsalting. Većinski vlasnik sa udelom od 62 odsto kapitala u ovom preduzeću jeste Gradimir Nalić, bivši savetnik Vojislava Koštunice...

Verovatno najintrigantnije poslovno partnerstvo bračnog para Montgomeri jeste ono sa Goranom Matićem, ozloglašenim saveznim ministrom za informisanje i funkcionerom Jugoslovenske udružene levice Mirjane Marković

http://www.nspm.rs/prenosimo/balkanski-poslovi-vilijama-montgomerija.html?alphabet=l

Prvo da budem zahvalan sto google postoji... pa kaze (procitati pazljivo)

Ove godine, bračni par Montgomeri vratio se u Srbiju i nastanio u beogradskom naselju Neimar. Ono što ih veže za Beograd jeste, naravno, biznis. A tu opet dolaze do izražaja prijateljstva i poslovna partnerstva ovog bračnog para. Naime, prema podacima Agencije za privredne registre, Vilijam i Lin Montgomeri upisani su kao vlasnici po 15 odsto kapitala preduzeća Stracon Security, privrednog društva za bezbednost i konsalting. Većinski vlasnik sa udelom od 62 odsto kapitala u ovom preduzeću jeste Gradimir Nalić, bivši savetnik Vojislava Koštunice...

Verovatno najintrigantnije poslovno partnerstvo bračnog para Montgomeri jeste ono sa Goranom Matićem, ozloglašenim saveznim ministrom za informisanje i funkcionerom Jugoslovenske udružene levice Mirjane Marković

http://www.nspm.rs/prenosimo/balkanski-poslovi-vilijama-montgomerija.html?alphabet=l
Ništa čudno.DS nije uhapsio Beka,Koleta,Peconija,Čumeta i Miškovića nego ih tretira kao najznačajnije ekonomske partnere i podršku.

Upravo tako mi ne mozemo da ispitamo i da sprovodimo istragu protiv bivseg ambasadora, ali mozemo protiv Cede?!?
Realnost?! Ajde da uradimo ono sto je REALNO?!?

Hahaha kako se LDP mantra vraca tvorcima kao bumerang....isto ovako su i oni pricali za odnose sa EU i okruzenjem...tipa ajde da se mi izvinimo da pocistimo svoje dvoriste...a druge da pustimo nek postupe po savesti, na njih ne mozemo uticati...
Hajde da mi vidimo gde gresimo u odnosu sa EU, nije bitno dal i oni nesto grese u odnosu sa nama?!?

A sada hajde da vidimo sta je Ceda to sve lose radio?! Montija ne mozemo provaliti, ajde da pocistimo svoje dvoriste( Cedu) prvo?

Upravo tako mi ne mozemo da ispitamo i da sprovodimo istragu protiv bivseg ambasadora, ali mozemo protiv Cede?!?
Realnost?! Ajde da uradimo ono sto je REALNO?!?

Hahaha kako se LDP mantra vraca tvorcima kao bumerang....isto ovako su i oni pricali za odnose sa EU i okruzenjem...tipa ajde da se mi izvinimo da pocistimo svoje dvoriste...a druge da pustimo nek postupe po savesti, na njih ne mozemo uticati...
Hajde da mi vidimo gde gresimo u odnosu sa EU, nije bitno dal i oni nesto grese u odnosu sa nama?!?

A sada hajde da vidimo sta je Ceda to sve lose radio?! Montija ne mozemo provaliti, ajde da pocistimo svoje dvoriste( Cedu) prvo?

Za pocetak je dobro da postoje bar dva misljenja o istoj temi... i verovatnoca da obe strane kriju keceve u rukavima...
Ne svidja mi se kad o jednoj temi cujem samo jedno misljenje.

Zanimljivo je kako LDP-ovci komentarisu samu licnost bivseg ambasadora, a ne to sta je on rekao...a smejali su se kad je DSS pizdeo na Popovica...?!?
А још је занимљивије како неки који себе сматрају великим српским патриотима верују овоме Монтгомерију, српском непријатељу.

А још је занимљивије како неки који себе сматрају великим српским патриотима верују овоме Монтгомерију, српском непријатељу.

Da.... sve sto nam se svidja je istina, sve sto nam se ne svidja je laz...

Doci ce i stvarnost jednog dana na red, ako ne bude prekasno.

Za pocetak je dobro da postoje bar dva misljenja o istoj temi... i verovatnoca da obe strane kriju keceve u rukavima...
Ne svidja mi se kad o jednoj temi cujem samo jedno misljenje.

Naravno...jedni optuzuju Kostunicu da stoji iza ubistva, drugi Cedu...samo sto je vecina medija ipak naklonjenija prvoj verziji...tako da oba misljenja nisu jednako zastupljena...sada kad je neko konacno na NACIONALNOM mediju progovorio o drugoj verziji, digla se buka i motika...E meni je to cudno...sad svi komentarisu tog Montija, a kad se onaj bezvezni Popovic isproziva od strane DSS-a to se onda granici sa fasizmom, ne?!?

Pa to nisu patriote, to su Tomini naprednjaci uglavnom...turbo evro-patriote...za njih je jasno ko su i sta su...mene zanima zasto se Monti bas sada proziva za mutne radnje, zasto ga nisu prozivali ranije kad je bio na "evropskoj" strani?!
Ja mislim da LDP panici identicno ako i DSS na advokata Popovica...

Pa to nisu patriote, to su Tomini naprednjaci uglavnom...turbo evro-patriote...za njih je jasno ko su i sta su...mene zanima zasto se Monti bas sada proziva za mutne radnje, zasto ga nisu prozivali ranije kad je bio na "evropskoj" strani?!

Samo jedna zanimljivost: Dinkic i Popovic su dobili gomilu sporova - tvrdeci da se o njima pricaju gluposti...

A znamo sa kime su stalno u sporu Dinkic i Popovic...

Сви они раде за истог газду, само имају различите дресове, од почетка је тако, а некима још увек то није јасно.

А, за мене су најгори, и најопаснији управо ти, који се издају за велике Србе, јер они, како видимо, стално навлаче наивни народ.

Лако је с Чедом, и сличнима му, он је прозиран од почетка, проблем су ови квазипатриоти, радикали, ДСС, као и јегуљави СНС...

Сви они раде за истог газду, само имају различите дресове, од почетка је тако, а некима још увек то није јасно.

А, за мене су најгори, и најопаснији управо ти, који се издају за велике Србе, јер они, како видимо, стално навлаче наивни народ.

Лако је с Чедом, и сличнима му, он је прозиран од почетка, проблем су ови квазипатриоти, радикали, ДСС, као и јегуљави СНС...

Opet moram da citiram Aleksandra, "Srbija u kandzama Velikih Srba". :lol:

Back