NE-ZGODAN
Poznat
- Poruka
- 7.555
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/montgomeri-cedo-bolje-ti-je-da-umuknes-60730.php
Klupko polako pocinje da se odmotava ,a neki postaju jaaako nervozni.....
Vilijem Montgomeri, bivši ambasador SAD u Beogradu, poručuje lideru LDP da ga ne napada i da ne bude nervozan, već odgovoran
![]()
BEOGRAD - Gospodinu Jovanoviću bi bilo bolje da jednostavno umukne i da me ne napada!
Ovo je poruka Vilijema Montgomerija, bivšeg ambasadora SAD u Beogradu, lideru LDP Čedomiru Jovanoviću. On za Kurir kaže da ga ovi napadi zabavljaju:
- Interesantno mi je to što napadaju mene, a samo sam penzionisani ambasador koji govori isključivo u svoje ime. Ljudi iz LDP su izuzetno nervozno reagovali na moje izjave od pre nekoliko dana.
Ne znam zašto me napadaju, ne verujem da LDP ima ikakvu finansijsku podršku iz SAD, iako bi njihova retorika u vezi sa Kosovom bila dobro primljena u Vašingtonu - kaže Montgomeri.
On tvrdi da je sve sve što je znao o sastancima Jovanovića s Legijom napisao u svojoj knjizi.
- Nemam nikakvu poverljivu informaciju o sadržaju sastanaka. Ni u kom slučaju ne namećem da Jovanović ima išta sa Đinđićevom smrću. Ali, bilo bi dobro kada bismo saznali više o tome šta je lider LDP pričao sa ljudima koji su kasnije bili odgovorni za likvidaciju premijera.
Ako želimo da saznamo više o njegovoj smrti, moramo znati o čemu se pričalo. Jednostavno, Čedomir Jovanović bi trebalo da kaže sve što zna - kaže Montgomeri.
Klupko polako pocinje da se odmotava ,a neki postaju jaaako nervozni.....