Monstruozno: Baba odsekla ruke osmomesečnoj bebi

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Osmomesečnoj kineskoj bebi je njena baba, dok ju je čuvala, odsekla obe ruke. Motiv za ovaj užasan zločin još nije otkriven pošto je baba, nakon što je nanele povrede detetu, pokušala sebi da oduzme život i trenutno je u komi.


Baba nanele povrede detetu, pa pokušala sebi da oduzme život i trenutno je u komi

Komšija, koji je pomogao majci nesrećnog deteta da bebu prevezu u bolnicu kaže da je video kako majka dolazi kući sa posla i nekoliko minuta nakon toga izleće iz stana sa krvavom bebom u naručju.

- Vratila se sa posla ranije nego obično i samo deset minuta nakon dolaska istrčala je držeči krvavu bebu u rukama. Bebi su bile odsečene ruke, kaže komšija.

Majka je pozvala svog supruga da odmah dođe i pokuša da nađe ruke i da ih hitno donese u bolnicu.

- Majka je rekla da je detetu ruke odsekla njena majka, detetova baka, koja je potom pokušala da se ubije, dodaje komšija.

Po dolasku u bolnicu usledila je teška 12časovna operacija, ali doktori nisu sigurni da će dete moći da koristi ruke iako su ih ponovo prišili.

Još ne znamo da li je operacija uspešna, ali i da jeste, ova jadna beba će morati da prođe niz operacija kako bismo joj potpuno povratili funkciju ruku, kažu lekari.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/235126/Monstruozno-Baba-odsekla-ruke-osmomesecnoj-bebi-

definitivno sa ovim Kinezima nešto nije u redu
 

Back
Top