Monolozi predsednika su strah od istine i dijaloga u duelu, dokle više monolozi?

Autorska

Evo ponovo ko zna koji MONOLOG polasatni ili sat vremena na udarnom PRVOM PROGRAMU NACIONALNE RTS.
Uzivo iz vile MIR

Uglavnom Sam sebi postavlja pitanja sam odgovara.
Potom slede pitanje tanjgua i sličnih medija

I tako 12 godina. Uvek MONOLOG
Sad je litijum u centru MONOLOGA

Dokle više? 12 godina!!!

Pa jel to dokaz da ne sme u duelu da primi pitanja od političara suprotnih stavova???

Dokle više ovo???

Ovo nije viđeno do njegove vladavine.

Jel ovo svojatanje nacionalne frekvencije?

Dokle više ovih nameštenih MONOLOGA ?
Dosadio si više i Bogu i narodu.
Jedan tv duel bi više značio da postoji demokratija nego stotine ovih gde si sam....

Efendija, jesi li ti sad tek primetio.

Dokle ćeš ti postavljati pitanje dokle?

To stoji. Ali mu ne opraštam što nam je ćuteči iza leđa uvalio do grla prebacivši sa jeremićwm pitanje kosova ( rezoluciju SB UN popišao) U BRISEL!

Molim te nemoj.
I to stoji.Stoji i to da je priznao jos tada genocid u Srebrenici.Ima dosta toga sto je lose uradio,ali priznaces,da je bio gospodin za ovog govornina bezobraznog.

I to stoji.Stoji i to da je priznao jos tada genocid u Srebrenici.Ima dosta toga sto je lose uradio,ali priznaces,da je bio gospodin za ovog govornina bezobraznog.
Pa vidi i djukanović je bio toboz gospodskog ugladjenog govora nastupa a djubre izdajničko...

Nemoj ko ženetine molim te : "neka je tadić to sve radio bar je lep bio"

Na vlasti su bili i drugi pa niko ovo nije radio i ovoliko MONOLOGA nije imao!
Fidel Kastro je umeo da drzi vekelu po 6h.Kod nas, Tito je bio izrazito los govornik,mesao razlicite jezike i dijalekte. Milosevic kao i Tadic/Kostunica nije imao cime da se pohvali ,izgubljene godine,decenije.Milosevic i Seselj su bili pokvareni a ovaj dvojac moze se reci nesposobni iako kao ljudi nisu bili losi,mislim nisu bili lopovi i skloni kriminalcima.

Djukanovic je gio beskrupulozni lopov i mafijas.Nije za poredjenje s Tadicem.
Jeste u izdaji.
Rezolucija 12 44 je u SB UN bila kamen spoticanja za usa i nesto sto im je bilo knedla u grlu. Nešto što poništava nezavisnost kosova i garantuje povratak nasih snaga...

ZA tu veleizdaju morao je na robiju.

Nije ta veleizdaja učinjena za dzabe

Djubre izdajničko

Jeste u izdaji.
Rezolucija 12 44 je u SB UN bila kamen spoticanja za usa i nesto sto im je bilo knedla u grlu. Nešto što poništava nezavisnost kosova i garantuje povratak nasih snaga...

ZA tu veleizdaju morao je na robiju.

Nije ta veleizdaja učinjena za dzabe

Djubre izdajničko
Rezolucija 12 44 je potpisana jos krajem '90-ih,a sto se tice Kosova i Metohije.Nista nije uradjeno da se sacuva,za vreme njegove vladavine.

Rezolucija 12 44 je potpisana jos krajem '90-ih,a sto se tice Kosova i Metohije.Nista nije uradjeno da se sacuva,za vreme njegove vladavine.
99 te, tehničkim sporazumom u kumanovu

Aj molim te Mani se gluposti i ne turaj nos se se ne razumes jer se brukas

To je veleizdaja i ako vec nemamo zakon da ga osude na smrt bar dozivotnu je morao dobiti.

Zasto nije? Pa iz iste su kuhinje s ovima na vlasti očito

99 te, tehničkim sporazumom u kumanovu

Aj molim te Mani se gluposti i ne turaj nos se se ne razumes jer se brukas

To je veleizdaja i ako vec nemamo zakon da ga osude na smrt bar dozivotnu je morao dobiti.

Zasto nije? Pa iz iste su kuhinje s ovima na vlasti očito
Sto ti mislis da si bolje upoznat s tim nego ja,a ja tih godina,t.j. od 92-ge bio clan stranke koja se borila protiv Milosevica i sve se to desavalo uz moju aktivnost.Samo necu da se gadjam datumima.

Sto ti mislis da si bolje upoznat s tim nego ja,a ja tih godina,t.j. od 92-ge bio clan stranke koja se borila protiv Milosevica i sve se to desavalo uz moju aktivnost.Samo necu da se gadjam datumima.
Rezolucija 12 44 je plod tehničkog sporazuma izmedju srbije i Nato uz potpis saveta bezbednosti UN koji je garant potpisanog.

Odluke saveta bezbednosti UN su obavezujuće za svaku članicu UN.

U ruke rezoluciju pa vidi zasto je bila kost u grlu za usa.

Ne budi bezobrazan više i naporan. Prelazi u bezobrazluk.

Od tog ga ne opra dunav. Trebao je da visi.

Za razliku od tebe ja sam od 92 do 95 otišao iz srbije dobrovoljno u vojsku rs na ozren pa ilijas. A ne ko ti prduckao u srbiji i duvao u pištaljku i lupao čegrtaljkom

Jer te bolela patka za bracu preko drine.imo si preča posla ko potrckou u opozicionoj izdajničkoj stranci koja je želela taj zapad

Rezolucija 12 44 je plod tehničkog sporazuma izmedju srbije i Nato uz potpis saveta bezbednosti UN koji je garant potpisanog.

Odluke saveta bezbednosti UN su obavezujuće za svaku članicu UN.

U ruke rezoluciju pa vidi zasto je bila kost u grlu za usa.

Ne budi bezobrazan više i naporan. Prelazi u bezobrazluk.

Od tog ga ne opra dunav. Trebao je da visi.

Za razliku od tebe ja sam od 92 do 95 otišao iz srbije dobrovoljno u vojsku rs na ozren pa ilijas. A ne ko ti prduckao u srbiji i duvao u pištaljku i lupao čegrtaljkom

Jer te bolela patka za bracu preko drine.imo si preča posla ko potrckou opozicionoj izdajničkoj strani koja je želela taj zapad
Nemoj ti meni bezobrazan,Nisam nicim izazvao da mi to kazes.Napisao sam ti kada je potpisana rezolucija,a tada Tadic,jos malo nije ni postojao,kao poznatiji politicar.Zavrsio sam pricu s tobom.

Nemoj ti meni bezobrazan,Nisam nicim izazvao da mi to kazes.Napisao sam ti kada je potpisana rezolucija,a tada Tadic,jos malo nije ni postojao,kao poznatiji politicar.Zavrsio sam pricu s tobom.
Kakve veze ima jel postojao u vreme potpisa rezolucije...

On ju je popišao. Time je pitanje kosova prebačeno iz SB UN U BRISEL.

Poslednja izmena od moderatora:
Он је демократски изабрани Председник, одлуком већине гласова на изборима.
Коме ту још није јасно у чему је проблем?
:lol:
Значи, кад ми се не допада одлука већине- кенјанје до несвестице?
ДОСАДНИ СТЕ, СМАРАТЕ; НАУЧИТЕ ДА ГУБИТЕ.
Или да постављате права питања.
Овако- то је само гунђање Изногуда на калифа...

Back