Monolozi predsednika su strah od istine i dijaloga u duelu, dokle više monolozi?

kapetanmark

Buduća legenda
Poruka
42.683
Autorska

Evo ponovo ko zna koji MONOLOG polasatni ili sat vremena na udarnom PRVOM PROGRAMU NACIONALNE RTS.
Uzivo iz vile MIR

Uglavnom Sam sebi postavlja pitanja sam odgovara.
Potom slede pitanje tanjgua i sličnih medija

I tako 12 godina. Uvek MONOLOG
Sad je litijum u centru MONOLOGA

Dokle više? 12 godina!!!

Pa jel to dokaz da ne sme u duelu da primi pitanja od političara suprotnih stavova???

Dokle više ovo???

Ovo nije viđeno do njegove vladavine.

Jel ovo svojatanje nacionalne frekvencije?

Dokle više ovih nameštenih MONOLOGA ?
Dosadio si više i Bogu i narodu.
Jedan tv duel bi više značio da postoji demokratija nego stotine ovih gde si sam....

Ispada da je tako.

Monolozi pa monolozi....
I uvek isto...
Prvo kolike su plate i penzije bile 2012. a kolike su sada, onda pljuvanje po opoziciji (sada preko litijuma) i na kraju srbovanje zbog neke rezolucije (nikad ništa konkretno za Srbe).
I da - Goca Uzelac i sl dupelisci sa uvlakačkim pitanjima.

Screenshot_20240801_191827_pure.lite.browser.jpg

I uvek isto...
Prvo kolike su plate i penzije bile 2012. a kolike su sada, onda pljuvanje po opoziciji (sada preko litijuma) i na kraju srbovanje zbog neke rezolucije (nikad ništa konkretno za Srbe).
I da - Goca Uzelac i sl dupelisci sa uvlakačkim pitanjima.
Da uvek isto.
De ža vu MONOLOZI

Tu istine nema očito. Da je ima ne bi pravio stotine monologa već duele

Pa da, svi diktatori izbegavaju sučljavanje sa političkim protivnicima nije to nešto nepoznato. Za ovoga našeg se ne može to reći on je ušao u sučeljavanje sa jednom Karleušom i sa Marićem a Bogami skupio je hrabrost da ga ispituje jedan Sarapa. Jedino s Krletom nije smeo u duel.
Ni jedan diktator kod nas nije imao ovoliko kilometarskih monologa...Ma ni jedan put
12 godina
Mesečno bar jednom se vučić obraća po po sata do sat nekad i više

Pa da, svi diktatori izbegavaju sučljavanje sa političkim protivnicima nije to nešto nepoznato. Za ovoga našeg se ne može to reći on je ušao u sučeljavanje sa jednom Karleušom i sa Marićem a Bogami skupio je hrabrost da ga ispituje jedan Sarapa. Jedino s Krletom nije smeo u duel.
Ni Sloba se nije sastajao sa političkim protivnicima u duelu, ali njega nisi mogao da vidiš na TV više od dva puta godišnje.
Ovaj svaki Božji dan ima neko obraćanje narodu i uvek jedna Mara Govedara.

Ni jedan diktator kod nas nije imao ovoliko kilometarskih monologa...Ma ni jedan put
12 godina
Mesečno bar jednom se vučić obraća po po sata do sat nekad i više
Mesečno samo jednom, pa to je malo . Morala bi se uvesti obaveza slušanja predsednika svakodnevno ; " tri sata dnevnog uživanja". U školi bi đaci svaki dan imali zadatak da prepričavaju mudre rači našeg predsednika; Na primer jedan sastav bi počinjao ovako; " Danas je naš predsednik napao lažove . Rekao je kako ih nije sramota toliko da lažu. Nije mi jasno da li je mislio na stepen laži ili vremenski period , kako mogu toliko godina da lažu bez srama".

Sam sebe pita sam odgovara.

Dokle više?
Dk se narod ne osvesti.Vidis da ih je zaludeo.Vole da slusaju njegove lazi,a nepristojno ne da novinarima da mu postave pitanje.Zato on i nece na duel,zato sto ima mnogo pametnijih od njega,koji mogu da ga okrenu naopacke u uele.Treba nakako naterati ove sto glasaju za njega da pogledaju na YOU TUBE,ono sto je pricao dok je bio u Radikalima.

Poslednja izmena od moderatora:
Sam sebe pita sam odgovara.

Dokle više?
Dok je na vlasti. Kad si vlast,ti postavljas uslove,raspisujes izbore kad tebi odgovara,zasto bi promovisao sefa opozicije i rizikovao pitanja koja su neprijatna i nepripremljena sa njegove strane. Vlast se tesko skida i u Americi a tek ovde. Tadic je izgubio jer je nezaposlenost bila 25%.Pa i tada za 100 000 glasova od Tomislava Nikolica.

Dok je na vlasti. Kad si vlast,ti postavljas uslove,raspisujes izbore kad tebi odgovara,zasto bi promovisao sefa opozicije i rizikovao pitanja koja su neprijatna i nepripremljena sa njegove strane. Vlast se tesko skida i u Americi a tek ovde. Tadic je izgubio jer je nezaposlenost bila 25%.Pa i tada za 100 000 glasova od Tomislava Nikolica.
Tadic je izgubio,zato sto je uzeo Dacica u koaliciju.

Nije zbog toga: morao je u koaliciju sa Dačićem jer sam nije imao većinu, nego zato što je uveo Srbiju u najtežu ekonomsku krizu u dužem periodu.
Ma jeste,nije hteo ponovo sa DSS-om i Cedom.Sto se tice tada je udarila svetska kriza.Ne branim ga zbog toga,ali ga napadam zbog izdajnika Dacica.

Na vlasti su bili i drugi pa niko ovo nije radio i ovoliko MONOLOGA nije imao!

Poslednja izmena:

Back