Money, money, money

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni treba ova informacija o kursu svrs : poklon, posto mi se dragi danas vraca sa puta i sigurno ce mi doneti omiljenu bombonjeru. Kaze i da idemo na veceru, ali to je u redu, tj. tako ce da izmiri potrazivanje, posto sam ga vodila na rucak.

Ma, nisam mislila nista lose :) Ali bas me zanima da cujem od drugih sta je normalno.. Ne volim primere braka, jer se tu podrazumeva da se sve deli . Ali jedno je student, drugo radi, ili jedno ima platu 300 a drugo 600 evra ( a veza je u pitanju) . Jel ok po vama da jedno koje vise zaradjuje snosi veci deo troskova? Meni je to ne samo ok vec i normalno ;) Nebitno dal je u pitanju muskarac ili zena

Ovo je slucaj sa mnom i mojom jacom polovinom, ja sam ta koja ima platu od 300e, ali ucestvujemo pola-pola, ne merimo bas na kantar, ali priblizno.. Jednom on plati nesto, jednom isto to, i tako.. :D

ja sad nesto ozbiljno razmisljam i pitam se sledece:
ako meni jedan muskarac placa internet svakog meseca (a, placa mi), a ja ovde sa tim njegovim parama posredno flertujem sa mnostvom drugih (mada, kvalitetnih!) muskaraca, jesam li ja samo sponzorka, ili mozda i nesto gore? :think:

Пази, човек ти индиректно плаћа да флертујеш са другима!
Ајооој, ово је, бре, за нову тему... ;)

Пази, човек ти индиректно плаћа да флертујеш са другима!
Ајооој, ово је, бре, за нову тему... ;)

i, ja mislim isto..
tu toliko ima prostora za nove diskusije, razlicite poglede na problematiku, za konstruktivne rasprave na zadatu temu, nadmudrivanja i premeravanja, da je prosto zalosno da ostane u vidu jednog obicnog posta, koji cak nije propracen ni reputacijom :roll:

i, ja mislim isto..
tu toliko ima prostora za nove diskusije, razlicite poglede na problematiku, za konstruktivne rasprave na zadatu temu, nadmudrivanja i premeravanja, da je prosto zalosno da ostane u vidu jednog obicnog posta, koji cak nije propracen ni reputacijom :roll:

Иди у першун, хтела да ти платим бонама, али не даду злотвори!!! :zcepanje:
Е, видиш, кад би ме неко сад спонзорисао бонама, ја бих одмах проследила теби.
И ко би ту сад испао спонзор, а ко спонзорисано лице? ;)

Тема добија на ширини...:whistling:

Иди у першун, хтела да ти платим бонама, али не даду злотвори!!! :zcepanje:
Е, видиш, кад би ме неко сад спонзорисао бонама, ја бих одмах проследила теби.
И ко би ту сад испао спонзор, а ко спонзорисано лице? ;)

Тема добија на ширини...:whistling:

sponzor je onaj koji daje bone, ja sam sponzorka, a ti mu dodjes ko sponzorisano letovanje, ili internet, odnosno nacin preko koga se sponzorska transakcija vrsi :mrgreen:

sponzor je onaj koji daje bone, ja sam sponzorka, a ti mu dodjes ko sponzorisano letovanje, ili internet, odnosno nacin preko koga se sponzorska transakcija vrsi :mrgreen:

Е, хвала на разјашњењу! :)
За ово ћу те водим на пиће, то тек толико да не будеш спонзоруша, а ја да не останем само жица... :sad2: него мачо риба (бабариба), ако се тако зове она која плаћа пиће, али летовање јок.

Е, хвала на разјашњењу! :)
За ово ћу те водим на пиће, то тек толико да не будеш спонзоруша, а ја да не останем само жица... :sad2: него мачо риба (бабариба), ако се тако зове она која плаћа пиће, али летовање јок.

samo ti daj bone, pa me vodi gde god oces :whistling:
samo nemoj da me gricnes tim zubajama:roll:
a, i ja sam babariba, tj. riba u najboljim godinama :mrgreen:

samo ti daj bone, pa me vodi gde god oces :whistling:
samo nemoj da me gricnes tim zubajama:roll:
a, i ja sam babariba, tj. riba u najboljim godinama :mrgreen:

Е, ја сам већ 30 година у најбољим годинама, само нисам толико дуго баба... ;)
(Ако неко буде хтео да ме оптужи за спам сад, вадићу се на склерозу...)

А не могу те грицнути ако ти платим пиће.
Ако те водим на летовање, онда могу да ти радим шта хоћу, ниси пратила? :mrgreen:

Е, ја сам већ 30 година у најбољим годинама, само нисам толико дуго баба... ;)
(Ако неко буде хтео да ме оптужи за спам сад, вадићу се на склерозу...)

А не могу те грицнути ако ти платим пиће.
Ако те водим на летовање, онда могу да ти радим шта хоћу, ниси пратила? :mrgreen:

ma, 'de sam pratila, nemam ja vremena za to...pa, ne postaje se kvalitetna sponzorka pracenjem foruma, svasta... :roll:
odoh na :manikir:
a, za pice moze, ako nisi lepsa od mene :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back