- Poruka
- 128.994
ehhh lepa epizoda forumskog zivota iz koje si izvukla pouku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, moja ti....Da sam juče umrEla....![]()
ehhh lepa epizoda forumskog zivota iz koje si izvukla pouku![]()
Sad šta da ti kažem....Poradi na kondiciji, zakaži depilaciju, kupi veću bočicu ulja i na posao.....
Pa javi kakav je bio skor...ako budeš u stanju da sediš i kucaš....![]()
Ma, nisam mislila nista loseAli bas me zanima da cujem od drugih sta je normalno.. Ne volim primere braka, jer se tu podrazumeva da se sve deli . Ali jedno je student, drugo radi, ili jedno ima platu 300 a drugo 600 evra ( a veza je u pitanju) . Jel ok po vama da jedno koje vise zaradjuje snosi veci deo troskova? Meni je to ne samo ok vec i normalno
Nebitno dal je u pitanju muskarac ili zena
ja sad nesto ozbiljno razmisljam i pitam se sledece:
ako meni jedan muskarac placa internet svakog meseca (a, placa mi), a ja ovde sa tim njegovim parama posredno flertujem sa mnostvom drugih (mada, kvalitetnih!) muskaraca, jesam li ja samo sponzorka, ili mozda i nesto gore?![]()
Пази, човек ти индиректно плаћа да флертујеш са другима!
Ајооој, ово је, бре, за нову тему...![]()
i, ja mislim isto..
tu toliko ima prostora za nove diskusije, razlicite poglede na problematiku, za konstruktivne rasprave na zadatu temu, nadmudrivanja i premeravanja, da je prosto zalosno da ostane u vidu jednog obicnog posta, koji cak nije propracen ni reputacijom![]()
Иди у першун, хтела да ти платим бонама, али не даду злотвори!!!
Е, видиш, кад би ме неко сад спонзорисао бонама, ја бих одмах проследила теби.
И ко би ту сад испао спонзор, а ко спонзорисано лице?
Тема добија на ширини...![]()
sponzor je onaj koji daje bone, ja sam sponzorka, a ti mu dodjes ko sponzorisano letovanje, ili internet, odnosno nacin preko koga se sponzorska transakcija vrsi![]()
Е, хвала на разјашњењу!
За ово ћу те водим на пиће, то тек толико да не будеш спонзоруша, а ја да не останем само жица...него мачо риба (бабариба), ако се тако зове она која плаћа пиће, али летовање јок.
samo ti daj bone, pa me vodi gde god oces
samo nemoj da me gricnes tim zubajama
a, i ja sam babariba, tj. riba u najboljim godinama![]()
Е, ја сам већ 30 година у најбољим годинама, само нисам толико дуго баба...
(Ако неко буде хтео да ме оптужи за спам сад, вадићу се на склерозу...)
А не могу те грицнути ако ти платим пиће.
Ако те водим на летовање, онда могу да ти радим шта хоћу, ниси пратила?![]()
ma, 'de sam pratila, nemam ja vremena za to...pa, ne postaje se kvalitetna sponzorka pracenjem foruma, svasta...
odoh na
a, za pice moze, ako nisi lepsa od mene![]()
Ако ништа друго, старија сам!
А пиће, негде у тајности, да се саме одмеравамо међусобно...![]()
dil
dala bih ti bone, ali mi paceri moderatori ne daju![]()