Монетизација чланства на форуму

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
86.020
Контент креатори на Тубићу и на Тик Току, затим инфлуенсери на Инста (читам нешто да и на Тњитер може да се монетизује) могу своје присуство на овим платформама да монетизују, у смислу, да ако имају велики утицај и велики број прегледа, добијају кеш мани од самих платформи, јер је захваљујући њиховом раду и садржају платформа популарнија.

До скора нисам много размишљао о томе ко све чита форум, док ја нисам претраживао као гост неки форум, па сам схватио да је Крстарица форум препун гостију који читају наша писанија.

До тада сам увек имао неки подсвесни утисак да је ово затворен форум, само за чланове, па да можемо да лупетамо колико хоћемо, у смислу, наши смо, па нам се може.

Елем, како најактивнији и најбољи форумаши подстичу прегледност Крстарице на интернету, сматрам да би Крста требала да уведе монетизацију, као на Тубићу и Тик Токићу за најактивније и најквалитетније чланове форума.

Тиме би додатно порастао квалитет писања, Форум би привукао нове квалитетне чланове, појединци би почели да пазе шта пишу (не мослим на себе, него на неке тамо), а прегледност Крстарице би отишла небу под облаке (фудбалским жаргоном речено).

Овим потезом сви добијају.

Poslednja izmena:
Upvote 2
Одличан допринос започетој теми.

Природни ток креативне мисли, да од монетизацији на Крсти дођемо до чића и чића како деле презенте.

Гре'ота да од Крсте не добијеш неки мали промил зараде за своју креативност.
Ti nama treba da platiš što te čitamo, u većini slučajeva...

Елем, како најактивнији и најбољи форумаши подстичу прегледност Крстарице на интернету, сматрам да би Крста требала да уведе монетизацију, као на Тубићу и Тик Токићу за најактивније и најквалитетније чланове форума.
Ćime bi razdvojio kvalitet od kvantiteta?

Контент креатори на Тубићу и на Тик Току, затим инфлуенсери на Инста (читам нешто да и на Тњитер може да се монетизује) могу своје присуство на овим платформама да монетизују, у смислу, да ако имају велики утицај и велики број прегледа, добијају кеш мани од самих платформи, јер је захваљујући њиховом раду и садржају платформа популарнија.

До скора нисам много размишљао о томе ко све чита форум, док ја нисам претраживао као гост неки форум, па сам схватио да је Крстарица форум препун гостију који читају наша писанија.

До тада сам увек имао неки подсвесни утисак да је ово затворен форум, само за чланове, па да можемо да лупетамо колико хоћемо, у смислу, наши смо, па нам се може.

Тиме би додатно порастао квалитет писања, Форум би привукао нове квалитетне чланове, појединци би почели да пазе шта пишу (не мослим на себе, него на неке тамо), а прегледност Крстарице би отишла небу под облаке (фудбалским жаргоном речено).

To se utvrdjuje na osnovu broja pratilaca i klikova... kako ces to da izvedes na forumu?

To se utvrdjuje na osnovu broja pratilaca i klikova... kako ces to da izvedes na forumu?
pa lepo

Ako je tema koju si zapoceo trending -dobijes neki komisn (tako recimo quora) ako prevali mnogo citanja.

Moze da se uvede pretplata za clanstvo. Recimo "Ja preduzetnik" je od fejsbuk grupe stigao do clanstva koje ima neke kao prednosti.

Milion je nacina. Kladim se da bi tako pravili vise novca od ovih ____ tekstova: "Oljustite krompir i uradite OVO"

pa lepo

Ako je tema koju si zapoceo trending -dobijes neki komisn (tako recimo quora) ako prevali mnogo citanja.

Moze da se uvede pretplata za clanstvo. Recimo "Ja preduzetnik" je od fejsbuk grupe stigao do clanstva koje ima neke kao prednosti.

Milion je nacina. Kladim se da bi tako pravili vise novca od ovih ____ tekstova: "Oljustite krompir i uradite OVO"
Znas kako, te podatke mozes samo dobiti od registrovanih clanova, sto je nedovoljno malo, da bi neko
tu imao neki profit... moralo bi se organizovati drugacije, a to onda vise ne bi bio forum, nego
socijalna mreza...

Sve se moze kad se hoce.

Sta je sustina foruma ako ne drustvena mreza?
Razlika je sto forumski oblik ima manje visoko inteligentih pratilaca, a drustvena mreza mnogo nisko inteligentih,
pa je svakako forumski oblik manje profitabilan... dakle predlog ne donosi kvalitetu, vec kvantitetu, po cemu
se najveca grupacija ljudi okuplja oko najvecih gluposti...

Ja sam čuo da su moderatori ovde dobro plaćeni i da ubijaju dobru kintu.
Jedan je čak uspeo da skupi za stan u Beogradu na vodi.
Smatram da je to veoma nepošteno,jer ja za svojih 14 i po godina prisustva ovde,i više hiljada izuzetno inteligentnih postova,nisam zaradio ni za kiflu.

Мени је доста што су ме (Форум и форумаши) прихватили - то значи да сам их бар мало променио !

Кад ће коначно бити доведени на прави курс ?
Ускоро !

Ради се о лавинском ефекту,
кад схвате једну, две ствари,
лако усвоје победничку логику и бам !

Ето нових, супериорних, ненаметљиво паметних, шармантних, независних ... Срба ! :bravo:

Хрватијанци, умрите !!! :zloca:

Poslednja izmena:

kako bi to funkcionisalo, po kom principu, kakvi su protokoli da se monetizacija uvede na forum ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back