- Poruka
- 18.455
Sta je Monarhija,i kako zamisljate drusveno/politicko uredjenje drzave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
monarhija je jedna vrsta biljke koja raste u senovitim delovima listopadnih šuma i razmnožava se putem..sporangija, u proleće.

eto to je monarhija... Republika je prava stvar o monarhiji ni ne razmišljam...Ma smor...eto to je monarhija... Republika je prava stvar o monarhiji ni ne razmišljam...
Ma smor...eto to je monarhija... Republika je prava stvar o monarhiji ni ne razmišljam...

Sviranje qurcu..
Ništa bez realizma..kad to shvatite..možda nam i krene.

Kakav realizam?
Zar sam ja postavio pitanje o nekim bajkama?![]()

republika? šta je sad pa republika..
monarhija je to kad imas nekog ciku na vlasti koji ce dugo biti na vlasti, i njegovi unuci ce biti na vlasti. Jedino njegovi unuci nece biti na vlasti ako koknes nekog njihovog pretka jer je to skoro jedini praktican nacin da oboris kralja sa vlasti. Sad postoje i razni vidovi monarhija. imas parlamentarnu monarhiju gde imas parlament izabran od naroda, premijera i kralja. Pa u tom slucaju kralj moze biti ikebana (ono gala vecere, sin mu vozi porshea i **** najbolju manekenku, bla bla) i da ima vrlo ogranicena ovlascenja a imas i monarhije gde ti odrube glavu jer si digo nos na bogom izabranog kralja... Sve u svemu jedno veliko sranje!

Mozemo mi misliti o monarhiji sta hocemo...ali mi dostojnu dinastiju nemamo...

Ako mislis na neku proslu dinastiju... Ali i dinastije su promenljive![]()
Ne mislim ni na jednu...takvih ljudi vise nema...

Neshvatam te... Pa svako ima dinastiju,svaki covek![]()
Ali ni jedna dinastija vise nije dostojna da vodi celu zemlju.

Po tvojem misljenju,nijedan Srbin ne valja?![]()

a ustavna država... nije ništa drugo do škola razdora, rasprave, nesuglasica, prepirke, besplodnih partijskih agitacija, partijskih tendencija - jednom rečju - škola svega onoga što čini bezličnom delatnost države..." (Protokol 20).Monarhija je trula tvorevina.