Monarhija v Republika-anketa :)

Monarhija v Republika

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .
Православна монархија(што значи правосалвно уређење државе, а не еуропско и одвојено од Бога). Међутим никако са овим Карађорђевићима који су под контролом тајних друштава, јер таква монархија са њима није могућа.

Koji ste vi kompleksi što podržavate monarhiju! Pa kakvog nam je ona dobra donela? Šta će se to promeniti osim što će se neka mečka izležavati o trošku države od vaših para... Znam ja šta je... To su kompleksi, vama treba plava krv, mislite da je sve kao u bajci... Kompleksi!!!

Gledali ste venčanje onih degenerika(izvinjavam se onoj ribi dobra je!) pa ste sad utripovali kako je to super...

Koji ste vi kompleksi što podržavate monarhiju! Pa kakvog nam je ona dobra donela? Šta će se to promeniti osim što će se neka mečka izležavati o trošku države od vaših para... Znam ja šta je... To su kompleksi, vama treba plava krv, mislite da je sve kao u bajci... Kompleksi!!!

Gledali ste venčanje onih degenerika(izvinjavam se onoj ribi dobra je!) pa ste sad utripovali kako je to super...

A ti mogu da se kladim podrzavas republiku zato sto je Rusija republika...da je Rusija go*no ti bi trazio da i mi budemo to isto...

A ti mogu da se kladim podrzavas republiku zato sto je Rusija republika...da je Rusija go*no ti bi trazio da i mi budemo to isto...

Više volim rusko go-vno nego američku pitu! ;)

Bolje ruska gubernija nego evropska provincija!

A za republiku sam jer me boli ku-rac da se neko izležava o mom trošku! Ja nemam pare za studiranje, a on ne mora ništa da radi, samo da leži...

Više volim rusko go-vno nego američku pitu! ;)

Bolje ruska gubernija nego evropska provincija!

A za republiku sam jer me boli ku-rac da se neko izležava o mom trošku! Ja nemam pare za studiranje, a on ne mora ništa da radi, samo da leži...

Nego lepse ovako kada covek iz naroda dodje pa se izlezava o tvom trosku?

Ma u sustini nije ni vazno to republika ili monarhija-ovde je potreban genetski inzinjering,da nam neko skine neke delove DNK i nakalemi nemacke...

Back