Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Strela reče, da je u nekom domu staraca išao za novu godinu i poklanjao slike svoje porodice ??? Mislim ...
Нисам то ја рекла, већ неко други, сад не знам ко је то рекао, али сећам се и ја те приче.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strela reče, da je u nekom domu staraca išao za novu godinu i poklanjao slike svoje porodice ??? Mislim ...
...na prestolu drzave koja pravno nastavlja kontinuitet Jugoslavije.
А то што причаш нема везе за истином, јер смо ми "нова" држава, која је пре две три године подигла
заставу испред УН-а. Тако стоје ствари.
Mi smo drzava koja je pre dve-tri godine samo promenila ime, zastavu... To je fakat!
Znaci razumela si
Kad smo vec kod hrvata, oni da imaju svoju dinastiju budi uverena da bi sada Hrvatska bila monarhija.
Шта из тога произилази - нема континуитета.
О кроатима уопште не размишљам. Њих сам дилитовала из меморије.
Prava radikalska logika!
Ti si ih prva pomenula....
Нисам то ја рекла, већ неко други, сад не знам ко је то рекао, али сећам се и ја те приче.Свашта...
![]()
Izvini, molim te, sad kad reče da nisi, možda je Meda ... :? Ti si pominjala onog propalog Idola ...
Што се извињаваш, ово свашта је било аконто тих фотографија које они тако великодушно деле...
Ja zato i jesam protiv monarhije, jer imam utisak da su grebatori i stipse a ne ophrvani domo-brižništvom ...
Непостојање икакве логике, одлика жутих.
...Izvini, pogresio sam. Nije tvoja logika radikalska nego shiptarska.
Shiptari tvrde da Srbija nije pravni naslednik Jugoslavije i da rezolucija 1244 vise ne postoji.
Cim vidis da nekome smetaju Karadjordjevici znas o kome se radi.
Lakmus test, jedan od mnogih.
neshto mi se ovaj nash kralj ne dopada, zato ipak republika
Тако је. Више ми се допада она Линда, Томиславова супруга иако је Енглескиња и њени синови од овог Александра.
O kome li se to radi?Cim vidis da nekome smetaju Karadjordjevici znas o kome se radi.